Коледен базар 2006

• 53 522
  • 1 159
  •   1
Отговори
# 1 095
  • sofia
за кои градове питаш? newsm78
до колкото имам информация-целите на парите бяха определени предварително и обявени
за София са-дома в кюстендил и училището за слепи
Питам за всички Grinning В София 6,000 лв се събраха - за двата дома ли ще отидат или се предвижда и друго?

това са всъщност за три дома-2 в Кюстендил и 1 тук.А по колко то4но ще решим допълнително като станат готови коли4ествените сметки за Кюстендил.Както и офертите за пейките и съоръженията за игра.......

И да искаме друго не можем да кажем,но не смятам,4е детайлите са от такова зна4ение.Според нуждите и цените Twisted Evil

# 1 096
  • София
Говорих с Мария (с бижутата), утре ще ви пусна нейни координати, а не е лошо и в Продавалника някой да и обясни как да ги пусне. Тя е свястно момиче-струва си  да и помогнем.

# 1 097
  • До хладилника, който обичам
не смятам,4е детайлите са от такова зна4ение.
Не съм сигурна, че те разбрах Shocked

# 1 098
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Добро утро момичета, искам да споделя с вас една емоция от преди час!!!

Пътувам си сутринта в автобуса и съм с напъхани тапи в ушите и си слушам БГ радио през телефона.... и идва ред на песента за разсъмване:

Беше поздрав за всички нас от Форума, помогнали да се осъществи базара и да се съберат средствата!!!
Поздрава беше от Янита с песента на Васил Найденов: Старата любов!!!   bouquet  bouquet  bouquet

Настръхнах като чух всичко, което казаха водещите, а след като почна песета очите ми се напълниха със сълзи и ми стана едно такова много мило и Коледно.....

Слънчев ден на всички, въпреки мрачното време!!!

# 1 099
не смятам,4е детайлите са от такова зна4ение.
лека нотка на заяждане ли долавям newsm78
ще превед постинга на Роси,щото виждам че е оф в момеинта

от миналите няколко базара процедираме така:
1 .набелязва се предварително дом и цел(в случая-изолация на 2 дома и съоръжения з двора научиището-за справки-постинга на Роси)-съгласува се с директорите на домовете
2 .след провеждане на базара и след като се види събраната сума,коят е трудно да се прогнозира,се събират оферти от фирми за дадните цели и тогава подробно се разпределят парите спрямо тях
3. ако сумта е недостатъчна-се търси спонсор за довършване на зададената цел(както миналата година за дограмата в дома в Трън) а ако остане-дай боже-се преразпределя за други домове или за други належащи нужди)
4 .инфото за цялата тази галимация се публикува в отчетната ни тема  или в сайта
5 .а детайлите,които не са от зна4ение в момента-като примерно-квадратурата на тръбите за изолация,вида на изолация,цената на квадрат и т.н.-материала за съоръженията,цената за доставка и монтаж и т.н и т.н -това са предстоящи за дооточняване неща
това е накратко-ако имаш още въпроси-мога да ти отговоря с удоволствие-предпочитам на лични за да не затормозяваме темата  bouquet

# 1 100
  • sofia
Mersi eti Simple Smile

СЕга ве4е ще имам време да се занимая с детайлите,щото от недоразбрали нямаме време да си свършим истинската работа.

# 1 101
Добро утро момичета, искам да споделя с вас една емоция от преди час!!!

Пътувам си сутринта в автобуса и съм с напъхани тапи в ушите и си слушам БГ радио през телефона.... и идва ред на песента за разсъмване:

Беше поздрав за всички нас от Форума, помогнали да се осъществи базара и да се съберат средствата!!!
Поздрава беше от Янита с песента на Васил Найденов: Старата любов!!!   bouquet  bouquet  bouquet

Настръхнах като чух всичко, което казаха водещите, а след като почна песета очите ми се напълниха със сълзи и ми стана едно такова много мило и Коледно.....

Слънчев ден на всички, въпреки мрачното време!!!

Страхотно!!!

Благодаря ти, Яни  Hug

# 1 102
ЗА ЯНИТА  bouquet  bouquet  bouquet

# 1 103
лека нотка на заяждане ли долавям newsm78

Всеки въпрос ли е заяждане?  Rolling Eyes

Мисля, че е съвсем нормално всеки да иска да знае повече и е нормално да се изнася детайлна информация, нали? Както за дарителите (или купувачите от базара), така и за всички, които под каквато и да е форма са взели участие.

Благодаря за разясненията  Simple Smile

# 1 104
  • София
нямам радио наоколо, а днес рано-рано слязох от колата и не мога да чуя, но песента трябва да е "след края на света" - онази, от която лъха топлина и домашен уют, в която се пее за "дядовата къща", прашните калдъръми и всички онези спомени, от които нашите малки приятели са лишени. щастлива съм, че заедно създаваме топлите спомени на децата!

имам много да разказвам за коледния празник на доганово  Wink

# 1 105

Мисля, че е съвсем нормално всеки да иска да знае повече и е нормално да се изнася детайлна информация, нали? Както за дарителите (или купувачите от базара), така и за всички, които под каквато и да е форма са взели участие.

Благодаря за разясненията  Simple Smile
ЕСТЕСТВЕНО ЧЕ Е НОРМАЛНО-И НИЕ ВИНАГИ ГО ПРАВИМ-МИСЛЯ ЧЕ ЗАТОВА НИ ВЯРВАТ МНОГО ХОРА-И ГО ПРАВИМ В МОМЕНТА В КОЙТО СМЕ ГОТОВИ С ПОДРОБНОСТИТЕ И ДЕТАЙЛИТЕ-БЕЗ ДА ЧАКАМЕ ДА НИ ПОПИТАТ НЯКОЙ  bouquet

# 1 106
  • sofia
не е проблема във въпросите Бу,а тона с който се задават....

bouquet

и още нещо-не сме роботи на фона на 12те дома с които работим

айде,със здраве  bouquet

# 1 107
  • София
Добро утро момичета,
Не заемам ничия страна защото (уви) не ви познавам лично... Аз съм от хората, които се опитват да се навъртат около вас и да помагат с каквото могат (не е много, но...). Бях изключително щастлива, че станах част от това вълшебство, което сътворихте на коледния базар и ви чета непрекъснато с цел да разбера какви са резултатиге от него... НО - определено тона с който си говорите не е приятен за никого - не само за вас! Раздала съм адреса на мои познати, които едва ли ще останат очаровани от раздорите вътре в организацията... Не дай Боже да си помислят и по-лоши неща... Просто поне тук разказвайте за хубавите неща случващи се около вас... Всеки от нас би искал да научи с какво и кого е успял да зарадва, а не кого е успял да скара...

Предварително ви се извинявам за изказването, което може и да нямам право да правя, но все пак имам усещането, че отрицателните емоции взеха да стават много...

# 1 108
не е проблема във въпросите Бу,а тона с който се задават....

Смея да се надявам, че тонът ми е нормален и без заяждане. Малко ми е чудно защо се приема така, ако има причина - надявам се да я науча Simple Smile
Все пак всички се опитваме да направим света по-добро място, по един или друг начин Simple Smile
Вутова, права си.
Със здраве на всички, разбира се Simple Smile

# 1 109
 аз раздори не вижам Wink
задават се въпроси и се отговаря на тях-изчерпателно мисля Laughing
хубав ден на всички и нека запазим положителните коледни емоции,събрани на базара и за празниците  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт