Кралски работи и клюки- юли 2021

• 91 980
  • 1 656
  •   1
Отговори
# 1 485
Според мен не одобрява, затова ве е отишъл. 
30+ г разлика са много, иначе нека е любов.
М. Дъглас и Катрин З. Джоунс сякаш са със същата разлика пък си гледат семейството и децата.

# 1 486
...
Значи само таткото не е бил. Явно не идобрява сватбата и зетя или пък не е бил поканен?
А може да не присъства, за да не се налага той да плаща. Доколкото съм чела, семейството не е в блестяща финансова форма.
Ами той има 7 деца, трудно се издържа толкова голяма челяд. Не знаех, че не са добре финансово, но дали това би накарало Кити да се ожени за пари, нямам идея. Доколкото виждам сестрите й пък са сгодени за младежи на тяхната възраст.

# 1 487
Сестрите и много готини мъже са си намерили.😀 Ама не са милиардери.😂

# 1 488
Мъжът й нали бил много богат? Проблем ли е да поеме собствената си сватбата с жената, която уж обича?
Това обяснява промо клиповете на роклите Joy Но не съм сигурна, че обяснява липсата на Спенсър.

# 1 489
Е този нали е милиардер. Надали са искали от татенцето да плати сватбата. Все едно от мистър Маркъл да са искали да плати роялската сватба.

# 1 490
  • Някъде там
Кити и баща ѝ не поддържат добри отношения след брака му с Карън.
Той не ги  е издържал Ани, защото са живели в Южна Африка с майката. Заминали са когато са били малки.
Аз не мисля че Кити е бедна.
Рекламите на най-големите марки носят достатъчно средства за охолен живот.
Близначките също са модели.

# 1 491
Междудругото, за мъжът на Кити един път пише, че е милионер, друг път милиардер, да не се окаже накрая друга работата Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 492
  • София
Ами сяаааа ... като се аресат младите па да се вземат. Пардон те вече са се взели де. Grinning

# 1 493
Бая пострадал ще трябва да е, че да пропусне сватбата на дъщеря си.
С толкова деца и аз ще гледам да се спася от сватбите им 😂
Сигурно със седмици не е пресъхвал от радост, че се е отървал от поне едното 😜
Хайде и другите по реда си, на него само един наследник на титлата да му остане да жени... 😎

# 1 494
Кити и баща ѝ не поддържат добри отношения след брака му с Карън.
Той не ги  е издържал Ани, защото са живели в Южна Африка с майката.
Това не го знаех...Значи все пак има проблем в отношенията с бащата, а дали се дължи на новата жена или задето не е бил до нея като е растяла, нещо във връзката не е таман. Не знам дали това оправдава отсъствието му, но може и наистина да е имал здравословен проблем.

# 1 495
Кити, с дрехи различни от тези на ДиГ

# 1 496
  • София
На първата снимка със светлата рокля е хубава.
Има странните спенсърови очи, Даяна беше със същите. Не е кривогледост, а ирисите са някак нагоре. На мен ми е нелицеприятна, но да кажем, че става, нв е грозна.
Преди беше напухкавяла, сега пък ми изглежда доста слаба, но може и за сватбата да се е постарала.

# 1 497
Амброзио е най-красива от VS,въпреки че е леко кривогледа с едното око. Та зависи от зависи...

# 1 498
  • София
Аз не я харесвам Амброзио 🤣 Винаги съм харесвала Жизел и Дотсен(или Даутцен, не знам как и казват).

# 1 499
Голям праз, че е кривогледа, след като рекламира  големи световни марки. Предполагам, че те повече разбират става ли, това им е бизнеса.

Много са хубави всички дрехи с които е на последните снимки.

Общи условия

Активация на акаунт