Кралски работи и клюки- юли 2021

• 91 967
  • 1 656
  •   1
Отговори
# 1 500
Пак обработени до неузнаваемост снимки, на едната даже в лице не си прилича...
На мен ми е симпатична Кити, но с тая обработка на снимките, губи автентичност, ама щом я кефи...
Отношенията с баща й обясняват избора на партньори.

# 1 501
  • Майничка
E, определено визията и стилът на Кити след 2015 се променят драстично. На сватбата на Уилям попрелива, по-късно имаше едни снимки по червени бикини от австралийски плаж, на които беше бая изсуленка, а на сватбата на Хари изтрепа рибата.
Не зная доколко става за подиум, но за фотомодел мая има.

# 1 502
  • София
Със специален указ кралицата е дала титли "принцеса" и "принц" на другите му деца, за да няма неравнопоставеност от детска възраст в рамките на семейството. Това стана преди Мегън да се появи на хоризонта, при раждането на Шарлът.

Не е това причината, а за да може при евентуално първо дете момиче, то като бъдещата престолонаследница да не е по-ниско от брaт си, който би се родил след нея, но първи син. Промяната е от преди раждането на Джордж.
Някак много сантиментална би била Бабет, ако е за да равнопостави децата Simple Smile

# 1 503
Тя Кити всъщност май е фотомодел ако не се лъжа. И да, наистина беше леко пухкава по едно време, но май за сватбата е отслабнала. Много ми хареса на последните снимки.

# 1 504
Близначките

# 1 505
  • Майничка
Със специален указ кралицата е дала титли "принцеса" и "принц" на другите му деца, за да няма неравнопоставеност от детска възраст в рамките на семейството. Това стана преди Мегън да се появи на хоризонта, при раждането на Шарлът.

Не е това причината, а за да може при евентуално първо дете момиче, то като бъдещата престолонаследница да не е по-ниско от брaт си, който би се родил след нея, но първи син. Промяната е от преди раждането на Джордж.
Някак много сантиментална би била Бабет, ако е за да равнопостави децата Simple Smile
Всъщност моя грешка, от 2013 е, малко преди да се роди Джордж. Но в същата година приеха и наследяването по първородство, без оглед на пол, за което течеше обсъждане още от 2011, а и полът на бебето се знаеше.

# 1 506
  • Някъде там
Пак обработени до неузнаваемост снимки, на едната даже в лице не си прилича...
На мен ми е симпатична Кити, но с тая обработка на снимките, губи автентичност, ама щом я кефи...
Отношенията с баща й обясняват избора на партньори.
Само на нея са повлияли, понеже другите две момичета са в същото положение.
Още от малки са само с майката.
Но едната споделя че може да направи сватбата в семейната къща.
Аз чакам сватбата на тези двамата.
Дано е скоро.

След  малко ще пусна още снимки от аристократски сватби случили се последните месеци.

# 1 507
Много си приличат сестрите - Кити и близначките й. Защо твърдите, че била ъпгрейдната тя?

# 1 508
  • Някъде там
Много си приличат сестрите - Кити и близначките й. Защо твърдите, че била ъпгрейдната тя?
Лично за мен си личат корекциите. Кити имаше една специфична трапчинка на брадичката която сега почти не се вижда, да не кажа изцяло.
На горния ред три снимки е преди и дупката на брадичката се вижда ясно.
На долните сега. Сложих и професионална и обикновени за да се вижда.

# 1 509
  • София

Всъщност моя грешка, от 2013 е, малко преди да се роди Джордж. Но в същата година приеха и наследяването по първородство, без оглед на пол, за което течеше обсъждане още от 2011, а и полът на бебето се знаеше.
Да, приеха за първородството, но полът на Джордж никога не се е знаел...поне публиката не знаехме. Никога не са го обявявали.
Затова и изменението за всички деца да са принцове/цеси, за да нямаме престолонаследничка "лейди", а по-малкият брат принц.

# 1 510
Елиза  и гадже

Той мисля има син

# 1 511
  • Down south
Кити не я харесвам...не ми допада и на сватбата. Има някоя хубава рокля и това е.
Те са си баш стереотипи-вдървен дърт мъж, който се чуди къде е попаднал и стои не на място. И млада, кичозна и претенциозна старлетка, на която сега и е паднало да облече петшестнайсет рокли на DG наведнъж и да си направи драматична фотосесия.
Честно, не знам примерно Мегън защо е така оплювана, като Кити е 100 пъти по-голяма позьорка и драпа да изкяри нещо.
Незнайно защо, отговора ми на тази пост беше изтрит?
Дамата по-горе сравнява две героини, нейният пост остава, а моя изчезва?

Не ми харесва Меган, за мен тя е позьорката и драпа да изкяри още нещо.
Кити е красавица, дъщеря на граф, племенница на вечната Принцеса Даяна. Стилна, изискана, впечатляваща.
Дано е шастлива със своя избор, ако не е, ще намери друг "избор" Simple Smile

Последна редакция: вт, 27 юли 2021, 14:41 от Daylily

# 1 512
  • Някъде там
Кити дава интервю в списание
"Town and Country Magazine" в което казва че е шокирана от огромния интерес който предизвиква с вида си на сватбата на Хари и Меган. За една нощ се превръща в звезда и е неочаквано за нея.
Ето статията.
https://www.townandcountrymag.com/uk/culture/entertainment/a3626 … ing-in-the-world/
Сара от фотосесия за същото списание вчера.

# 1 513
Абсолютно Кити и Пипа са двете звезди от двете сватби Simple Smile Един момент да блеснат, уловен магично Simple Smile

# 1 514
  • София
Ох, Сара е страховита! Но поне си носи бръчките с достойнство.

Общи условия

Активация на акаунт