Кралски работи и клюки- юли 2021

• 91 964
  • 1 656
  •   1
Отговори
# 1 515
  • Майничка
На червеното бюстиенце и ловната шапка липса камшикът.

# 1 516
И бюстиенцето, и тесните дрешки, прищипнали я като сарфаладче... Не я харесвам.
За бръчките да не говорим. Защо така толкова се е състарила тази жена? Не е чак толкова възрастна!

# 1 517
  • Майничка
В лошо време е карала младите си години. Тогава трендът беше "слънчев загар на всяка цена", после се заговори за рак на кожата. В началото на 20 век такива бели червенокоски като нея без слънчобран не са излизали през деня.

# 1 518
За съжаление, англичанките остаряват рано и некрасиво. Сара не е изключение.

# 1 519
  • София
Сара трябва да с еподстриже, според мен. Не и отива дългата коса вече, с букли и момичешки прически.

Кити има корекции, вижда се, че лицето и е оформено с филъри, има повдигане на веждите, няма да се учудя ако има корекции на клепачите.
Носът не изглежда много различен, но според мен и там са пипнали.

# 1 520
Хм, не ме убеди 🙂
Всичките й връстнички са карали младите си години по същото време, но повечето днес не изглеждат така.
Все пак е на 60, не на 80 години.

# 1 521
  • Някъде там
Подробна статия коя е за рода на младоженеца.
https://histoiresroyales.fr/mariage-fils-princesse-cristina-de-h … marco-juncadella/
Още една аристократска сватба тази седмица е имало.
Сина на принцеса Кристина Хохенлое-Лангенбург,  Марко се е оженил за  инфлуенсъра Лусия Барсена

Сестра му също ще сключва брак с приятелката си. Това е първия такъв брак в рода

# 1 522
]Кити и сестри са даже суперхубави за англичанки.

Малко барбита, но са ефектни.

# 1 523
  • Майничка
Хм, не ме убеди 🙂
Всичките й връстнички са карали младите си години по същото време, но повечето днес не изглеждат така.
Все пак е на 60, не на 80 години.
А колко от тях са като Пипи? Освен Джулиън Мур не се сещам за друга. Вокалистът на Симпли Ред не се брои, нищо че и той е къде 60 и е на този хал във фейса.😉

Последна редакция: вт, 27 юли 2021, 16:05 от gargamela

# 1 524
  • София
Какво ви е чудно? Аз си спомням и друга сватба  на която бащата не присъстваше поради здравословни проблеми.   Те си знаят причината каква точно е.

# 1 525
Заглавието на статията:
Безсънна нощ, Пипа? Сестрата на Кейт Мидълтън изглежда с тежко око, докато извежда четиримесечното бебе Грейс на разходка в Челси.

Част от шведите на концерт:

# 1 526
  • София
Ма какво им стана на тия жени с тия дълги ръкави посред лято в Испания и Италия...тази и в горната част не са я докарали.

# 1 527
  • Някъде там
Ма какво им стана на тия жени с тия дълги ръкави посред лято в Испания и Италия...тази и в горната част не са я докарали.

Забелязах че на всички последни аристократски и свързани с роялите  сватби, булките са с а дълги ръкави или с ръкав и яки.
При положение че повечето са правени в Италия и Испания...

# 1 528
Скрит текст:
Заглавието на статията:
Безсънна нощ, Пипа? Сестрата на Кейт Мидълтън изглежда с тежко око, докато извежда четиримесечното бебе Грейс на разходка в Челси.

Част от шведите на концерт:

Много харесвам София с бретон, обратно на преобладаващото неодобрение тук Smiley.

# 1 529
Амелия

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 28 юли 2021, 09:06 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт