Кралски работи и клюки- юли 2021

• 90 746
  • 1 656
  •   1
Отговори
# 90
Оле, това в средата София ли е?! Никога нямаше да я позная с тая прическа, не съм я виждала така досега, харесват ми и двете със сестра й, майка й също. Тази рокля на Лети вече е носена. Изглежда прекрасно в нея, както междувпрочем във всичко.

Беа никак не ми хареса, а тая рокля никак не е за нея, пълна модна катастрофа ми е. Дано поне бебето не вземе очите й, но важното да е живо и здраво.

Габриела буквално е одрала кожата на Албер.

# 91
# 92
Много е хубава Шарлийн на сватбата.

# 93
  • Някъде там
Прекрасна Алесандра в Париж. Роклята е страхотна обаче тия обувки много груби с толкова дебели каишки.

Още една годишнина днес.
Павлос и Мари-Шантал.

Покрай тях да сложа и прекрасна снимка на Татяна в красива рокля.

Фреди гост на предаване. Приготвят храна сред природата.

# 94
  • София
Много беше красива Шарлийн на сватбата си. Единствено роклята в областта на бюста не ми хареса как стои. Бижутата в косата са страхотни! Да са честити с Албер!

Мдааа, София е...много различна ми се стори, гледам още снимки и някак променена ми е.
Но пък днес ми харесват и трите испански дами
https://josepgegundez.photoshelter.com/gallery/070121-Spanish-Ro … /C00008fbIpUq3EG4
Определено е по-висока от майка си, която е на ток.

Фредито е много смешен Simple Smile

Алесандра много хубава, обувките и на мен не ми харесват. Поне не с тази рокля.

Откъде тръгна това за пейката https://scontent-ort2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/200836513_30639 … 1&oe=60E07747

Последна редакция: чт, 01 юли 2021, 16:08 от Lana

# 95
Много красива Саса! Роклята е страхотна и обувките ми харесват. Аплодисменти и за господина с червените чорапи Joy И той е готин!
Татяна също е хубава и снимката е много приятна.
Какво ли ще приготви Фреди Stuck Out Tongue Closed Eyes
Да са честити всички празнуващи годишнини.
Жалко, че Даяна я няма, но "наследството й" е в добри ръце

# 96
  • София
Нещо не ми стана ясно. Разбирам КОВИД ограниченията, но не разбирам защо нито една английска телевизия не беше допусната да излъчва директно откриването. Четох, че ще има оператор, но никъде на намерих излъчване.

Не мога да възприема това закрито клубно мероприятие след толкова много информация в обществото за откриване на паметника.

# 97
Признавам си, че аз също не разбирам мотивите. За секретността, ембаргото и т.н.
Изглежда ми... някак си детинско и недомислено. Или пък е странен ПР, не знам.

Последна редакция: чт, 01 юли 2021, 16:26 от G&B

# 98
Това е най- готиното, хаджи. Роял ротата се точеха месеци наред за тази статуя и накрая ги отрязаха. Браво Хари Hands Clap
Непоказван портрет на Даяна до сега. С него отбелязват юбилея й:

# 99
Аз пък не разбирам защо трябва да се отрази от телевизия - това не е официален кралски ангажимент, а акт на двама братя, които искат да почетат майка си, да разменят някоя друга дума с нейните близки роднини. Ако има тв излъчване ще се измести фокуса върху кой какво бил казал, кой гледал накриво и тн.

След събититието предполагам, че и двамата ще пуснат в соц медии някакво послание.

п.с. роял ротата не се е точила на нищо, от седмици в медиите пишеше, че Уилям ще ограничи присъствието на журналисти, а че Хари настоява да бъде поканен негов журналист, който да отрази събитието, не е искал да бъде отразявано от англисйки медии. Доста жалко! Затова Уилям е нямал друг избор освен да ограничи всички журналисти. Голям срам би било отразяването да е само от американските медии. Както вчерашното събитие с дечицата, било е забранено на английските медии да присъсътват.

Цитат
The Duke of Sussex is due to travel back to the UK from California for the event at Kensington Palace on July 1. And he will "appoint" his own reporter to cover the day rather than using the traditional royal rota of journalists from British newspapers, the Mail on Sunday reported.
https://www.express.co.uk/news/royal/1452163/prince-harry-prince … ss-prince-William

Последна редакция: чт, 01 юли 2021, 16:44 от Анонимен

# 100
  • Някъде там

# 101
Нещо не ми стана ясно. Разбирам КОВИД ограниченията, но не разбирам защо нито една английска телевизия не беше допусната да излъчва директно откриването. Четох, че ще има оператор, но никъде на намерих излъчване.

Не мога да възприема това закрито клубно мероприятие след толкова много информация в обществото за откриване на паметника.
Защото Хенри така е пожелал.

Вчера също не са били допуснати британски журналисти. Само една от "Hello". Сигурно и Катрин не присъства по искане на Хенри, защото досега на такива  събития винаги е била до мъжа си и го е подкрепяла.
16:20 минава, но снимки няма.
Нещо пуснатата информация не е коректна.

# 102
Александра не ми хареса. Роклята е много хубава, но няма никакъв пълнеж в бюста и стои празно. Определено такова деколте е за дама с по- голям от показаното бюст.

# 103
в и 14:45 пише навсякъде, рано е още Simple Smile

Хенри е пристигнал, едиснтвен той засега е избрал да влезне през страничен вход, избегнал е тълпата...

# 104
Напротив starbust, точно обратното беше отразено в медиите. Кенсингтън са искали пълно медийно отразяване, но Хари е казал не. Именно голяма част от тези медии и хора имаха роля в тормоза над Даяна и катастрофата, която доведе до нейната смърт.
В крайна сметка, накрая ще видим всичко.
Ако Хари беше забранил на Кейт да присъства, до сега да са ни уведомили. За мен е друга причината. Кейт липсваше до мъжа си и в Шотландия.

Общи условия

Активация на акаунт