Кралски работи и клюки- юли 2021

• 90 742
  • 1 656
  •   1
Отговори
# 75
За какво пак Омид, т.е. Меган е виновна 😂

Нямам търпение вече да видя какво са избрали братята.
Мисля си, защо пък непременно трябва да е човешка фигура! Няма ли да е по-добре да е нещо символично? Напр. птица в прекъснат полет!

# 76
Мисля, че е София. От трите нейната визия най-много ми харесва. Метнала се е на баща си - висока.😀

Сватбените тоалети на Шарлен:

Гражданска церемония на 1 юли - светлосин гащеризон и сако на Карл Лагерфелд. На концерта вечерта е свалила сакото и е сложила колие - "Безкрайна Каскада", направено специално за нея от Нагиб Таба.
На 2 юли е църковната церемония и по - късно сватбената вечеря. Двете рокли, които носи този ден са дело на Армани. Вместо тиара избира брошки от Монакската колекция, които да крепят воала и:

А на вечерята носи The Baumer Aigrette, бижуто е изработено за нея от Лоренц Баумер:

# 77
  • София
Кралица Елизабет и принцеса Ан на посещение в Единбургския институт за изменение на климата.

Беа от снощи:

# 78
С паметника на  Даяна  - кумир , принцеса от народа , боготворена по  света, се получава отново една битова драма , добре позната по нашите ширини. Бившата свекърва и бившият ѝ мъж няма да присъстват, снахите също- едната далеч, кърми, другата що да се ха̀би на паметника на свекървата. От семейството - само двамата сина и те , според слуховете не си говорят. Все си мислех, че аристократите са способни да покажат какво е да си орисан с кръвно благородство, което някак задължава да надскочиш дребнавата, просточовешка завист, злоба и тщеславие. Но няма да се получи явно - Бог да я прости и на тези с голямата суета и его .

# 79
Софи, графиня на Уесекс, посещава Royal Windsor Horse Show в района на замъка Уиндзор .
Лейди Луиз трябва да участва с каретата на дядо си Филип, но не знам дали ще е днес.

# 80
Страхотна е Кралицата, брошката се казва Modern Ruby Brooch, носи я сравнително рядко.

За първи път виждам Софи спортно облечена, може ли информация за шапката, доста е интересна.

# 81
  • Добрич
Страхотна Софи! Много ми харесва.

# 82
Отделно дрехите и аксесоарите по Софи ми харесват, заедно са ужасна комбинация.
Елизабет е в много хубаво синьо.

# 83
  • Някъде там
Лана София е.

Беа

Софи от вчера. Хубава шапка и сако.

Страхотните обици на Мери от вчера.

И една прекрасна снимка на Габриела, която не бях виждала, на нея ми заприлича на Грейс. Но само на нея.

# 84
Забравих за роклята на Лети- страхотна!
На момичетата не ми харесват роклите, особено тази на Леонор.
Габриела е сладкиш Heart

# 85
Днес излизат много снимки на Ди с децата, които не съм виждала:

Габриела е голяма сладурка тук❤
Лети е разкош в Carolina Herrera.

# 86
Обувките на Софи не си отиват с останалото за мен. Иначе е хубава.
Полата е красива.

# 87
Според Дейли Мейл братята си хортуват за футбол.

Снимах, докато си купувах обяд. Не съм чела статията.

# 88
# 89
  • София
Чарлз Патрик Иниго Армстронг-Джоунс(Charles Patrick Inigo Armstrong-Jones), виконт Линли, днес навършва 22 години. Това е синът на племенника на кралица Елизабет - Дейвид Армстронг-Джоунс(майка му е сестра на кралицата).

Общи условия

Активация на акаунт