Кралски работи и клюки- юли 2021

• 90 739
  • 1 656
  •   1
Отговори
# 60
Според мен е добре, че ще бъдат само братята. Денят е посветен на майка им, не на семействата им.

# 61
Много хубаво, че няма да присъстват Чарлз и кралицата, то и никой не би очаквал да присъстват.

Уилям какъв е симпатичен, като не му се вижда голото теме. Има мъже, на които им отива с гола глава, но той не е от тях определено.

# 62
Аз също се радвам, че церемонията ще е в тесен състав, няма да е стриймвана, само с 1 фотограф/оператор, без речи. Няма да има нищо излишно или което да премести фокуса от Даяна върху някакъв скандал

# 63
Не за първи път виждат Кейт с дете/деца Simple Smile
Случката показва, че са напълно нормални хора Grinning

Жалко, че не е имало някой да я заснеме как тича след него.
Една случка на жена от Туитър с Кейт и Джордж от тази сутрин:

И на английски:
https://mobile.twitter.com/mayleenramey/status/1410269447215009795

# 64
Тирамису, благодаря за хубавата тема Simple Smile

# 65
Ако Омид е нарушил забраната за обявяване, е много тъпо. Има я тази забележка с цел, както всичко знаем.
Кейт е била облечена потресаващо на 20-годишнината. Не че това е най-важното на такъв повод, но не мога да не отбележа възмущението си от подобен тоалет.
Разсмяха ме обаче туитовете на дамата, която е видяла Кейт и Джордж. Може в оригинал да звучат по друг начин, но сега ми стана смешно как били на тротоар! в Лондон! Супер забележително. Joy
Намирам за доста особено съпругите на братята да не присъстват. За мен няма нищо по-нормално и човешко от това да ги придружат на подобно събитие. Точно защото не е кралско, а лично такова. 

# 66
Не за първи път виждат Кейт с дете/деца Simple Smile
Случката показва, че са напълно нормални хора Grinning

Жалко, че не е имало някой да я заснеме как тича след него.
Само да направя едно уточнение.
Оказа се, че не е бил Джордж, а Луи на път за градина.
Тя е супер близо до Кенсингтън, на 10 минути пеша, до Българското посолство е.

# 67
Кейт е с приятна, свежа рокля. Усмивката е един път, направо прави снимката.
Без значение е дали е Джордж, Луи или Шарлот, личи си, че им отделя време и внимание.  Явно и кралските внуци не слушат понякога Grinning

Последна редакция: чт, 01 юли 2021, 16:17 от Не се сърди, човече

# 68
Снимката е направена от Уилям

# 69
Докато гледах за новини по откриването на статуята, ми попадна реклама, че Майк Тиндъл станал рекламно лице на хранителна добавка Pureis, която съдържа канабидиол, съединение получавано от канабис...

Хранителната добавка Pureis със сигурност е минала тествания и има разрешителни за ползване от EFSA (Агенцията за контрол на храните), но въпросът е че производителите малко по малко легализират употребата на канабис не по медицински показания, като използват популярни лица, които срещу известна сума са съгласни да рекламират каквото и да е в рекламните кампании...
Но това вече не е тема за Кралски работи и клюки

А Питър Филипс го порицаваха, че рекламира прясно мляко...

Това е нагледен пример как действа „Прозорецът на Овертон“ - технологията за легализиране на непопулярни идеи.

Последна редакция: чт, 01 юли 2021, 14:28 от MoSt new

# 70
Някъде пишеше нещо за много тесен кръг и Кейт я няма, за да могат да присъстват повече роднини на Даяна.

Но според мен именно липсата на Мегън е причина и Кейт да не присъства. Един вид баланс - щом съпругата на единия брат не може да го придружи, другият също ще бъде сам.

# 71
  • Разпиляна във въображението
И аз мисля, че може да не присъства, защото Мегън я няма. Но бих искала да е там.

Хари е голям симпатяга на снимките.

# 72
  • София
Помня и аз точно къде и как разбрах за смъртта на Даяна. Запечатало ми се е, като с единайсети септември.

И аз помня, и за двете събития.

Докато чакаме събитието, Максима приема външния министър на Индонезия

И Летисия се среща с предишни носители на наградата "Принцесата на Жирона" със страхотната дънкова Каролина Ерера

Леонор в с рокля Манго

Другото момиче София ли е, според вас? На мен не ми прилича, но пък обувките, краката на нейните изглеждат...

ПП ФБ на скулптура https://www.facebook.com/profile.php?id=100008492018989, за добиване на представа.

# 73
Според мен е София, но още повече е пораснала, без токчета е висока колкото майка си.

# 74
  • Някъде там
Не знам какво ембарго е имало и до кога е било то, но Фредерика Милър още в 8.30 часа е писала, че откриването ще е от 14 часа, а снимки ще излязат в 14.20.
https://www.express.co.uk/news/royal/1456856/diana-statue-unveil … am-tv-channel-evg

Честита годишнина на Алберт и Шарлийн.

Общи условия

Активация на акаунт