Кралски работи и клюки- юли 2021

• 90 738
  • 1 656
  •   1
Отговори
# 45
Снимката е стара, но много показателна.
На тази крехка жена колко неща са й минали през главата за 95 годишния й живот. И винаги е запазвала самообладание и е излизала с достойнство дори от спорни ситуации като напр. оставането на Кралското семейство в Балморал в първите дни след смъртта на Даяна.

# 46
Много е готин Хари. На него му отива да е сред хора, личи си че леко общува и има отношение. Важи и за брат му, определено са наследили топлотата и обичта към хората от Даяна. Много кофти се получи с това напускане. Изглеждаше ми щастлив, от днес също личи, че тази работа му е приятна, сега децата ясно, че са чудесни, но пък и какво загуби... Мисля си, че както тогава Мегън се е озовала един голям културен шок, така сега той преживява същото по сто. Да смениш държава като обикновен гражданин е едно, но за него тази държава представлява цялото му същество - дом, семейство, история, работа, култура и среда. Дано успее да се намери.

Кралицата изглежда много по-свежа тези дни. С Ан са голяма комбина.

# 47
Дълбок поклон пред паметта на Лейди Ди, покрай нея започнах да се интересувам от всичко кралско по света. Дано синовете и внуците ,да продължат по нейните стъпките.  Не вярвам, че някога ,ще видим такава всенародна любов, каквато видяхме кога тя почина.
Много хубав първи пост, благодаря.

# 48
Хари е казал, че са щастливци до тук, Лили е много спокойна и изглежда е просто щастлива да си стои, докато Арчи тича около нея като луд Laughing :
Явно Лили ще е кротка и спокойна, а брат й - палав и създаващ бели🤣 Ще ми се да научим и повече за децата от Хари, Арчи ми е любимец от кралските деца.

# 49
Кармела е победителката в наградите Well child. Момиченцето страда от вродена мускулна дистрофия, но все пак е събрала над 50 хиляди британски лири за благотворителност, предприемайки спортни предизвикателства. С  усмивка на лицето тя казва на журналистката от Hello, която е част от журито, че е кръстила подареното ѝ мече принц Хари.
Уникално момиченце, много ме разчувства. Heart
Показва на всички ни какво е кураж и дух.
Хари е слънчев и много топъл с децата. Този патронаж му ляга като ръкавица. Много се усеща липсата му на кралски събития.

За статуята: със сигурност по формата на кутията може да се каже, че няма да е изправена фигурата на Даяна. Седнала или приведена ще е. Малко остана, утре ще я видим.

# 50
  • Някъде там
Жасмин на пейката пред Тадж.😉

Беа отрива Virtual  Parallel Windsor

https://www.instagram.com/tv/CQv1fM7Ketj/?utm_medium=copy_link

# 51
Прекрасен е Хари, определено придава свежест и личи, че хората се чувстват комфортно в компанията му. Лили определено е спокойно бебе, даже и сенки няма под очите  като за татко с малки деца много добре изглежда.

Жалко е наистина, че не можем да ги виждаме, но и е добре, че децата са защитени от десетки снимки в бебешка възраст. Пък като пораснат може и повече.

От предните дни на мача всичко супер, но Кейт трябва да скъси косата по мое виждане. И при нея, и при Мегън тези косища до кръста не ми харесват. Дано я видим с освежена прическа скоро.

# 52
Супер, че темата е посветена на Даяна в месеца на нейната годишнина, чудесна идея.
Тя е личност с огромно влияние върху хората и е хубаво, че и синовете и продължават да подкрепят каузите и.

Хари в Африка пред дърво, посадено в чест на майка му.

# 53
Дълбок поклон пред паметта на Лейди Ди, покрай нея започнах да се интересувам от всичко кралско по света. Дано синовете и внуците ,да продължат по нейните стъпките.  Не вярвам, че някога ,ще видим такава всенародна любов, каквато видяхме кога тя почина.
Много хубав първи пост, благодаря.
Никога няма да забравя погребението й - по телевизията са излъчвали част от него или може би някакъв репортаж, бях си на село и аз и брат ми го гледаме с интерес. В същото това време, влиза дядо ми (бивш комунистически кадър), поглежда телевизора и казва:
- Ооооо, това погребението на принцесата ли е? Колко много народ, също като на Вълко Червенков.....

# 54
От предните дни на мача всичко супер, но Кейт трябва да скъси косата по мое виждане. И при нея, и при Мегън тези косища до кръста не ми харесват. Дано я видим с освежена прическа скоро.
И аз така мисля.

Кога се очаква да започне днешното събитие? Нещо не намирам информация, а и нямам време да търся сега.

# 55
И аз не знам всъщност - те как вървят с часа спрямо нас?

# 56
Много ми е любопитно каква е статуята, само дано не е грозна, или авангардна, или пък да не прилича на Даяна.

# 57
Помня и аз точно къде и как разбрах за смъртта на Даяна. Запечатало ми се е, като с единайсети септември.

Дано днес е хубаво събитие и децата й да са обединени в паметта й.

Харесаха ми думите й, които някой беше публикувал по-напред в темата. Хари определено се ръководи от тях Simple Smile

# 58
31 август 2017, 20 години от смъртта на Даяна.
Тогава трябваше да бъде открита статуята, но се забави.

На снимката Кейт е бременна, но още не са го обявили.
Дано присъсъва и днес.

"Потъналите градини" са преаранжирани с любимите цветя на Даяна.
Засадени са над 4000 цветя, включващи 50 сорта, включително 100 от любимите на Даяна незабравки, 300 лалета и повече от 500 лавандули.
Има повече от 200 рози, 100 далии и 50 сладки грахчета. За завършване на настройката са положени повече от 400 метра тревна площ.

Тази сутрин са снимали Уилям да шофира:

Омид за пореден път нарушава ембаргото и твърди, че откриването на статуята ще започне в 16 часа.

# 59
Според някаква статия, която ми попадна днес Кейт няма да присъства. Както и Чарлз и кралицата, но за тях е ясно.

Общи условия

Активация на акаунт