Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 74

• 49 183
  • 738
  •   2
Отговори
# 615
Благодаря, Енджъл. Придобих представа.

# 616
  • USA
Angel, точно такива тапицирани панели обмислям и аз, а за огледалата до тях ми даде хубава идея.
Покажи като стане готова спалнята, моля!

# 617
  • Велико Търново
Не съм търсила в олх, ще погледна и там. Иначе вече препратих клипа на ММ и се съгласи Simple Smile и без това сглоби и съчини половината мебели в къщата, мисля си че тази стена няма да му се опъне.
С готовите панели и решения, от една страна стой цената им, а от друга стандартната височина. При нас помещението с желаната стена е с нестандартна височина и съотв. Трябва да е изделие по поръчка, т. Е. Отново оскъпява.
Вчера ни сглобиха кухнята и вече съм 100% сигурна че тенденциите се връщат. Едно време в апартамента на баба ми, Бог да я прости, гардероби те и вградените шкафове бяха от земята до тавана, пералнята вътре, хладилника до тях и най-горните редове за "неща за внуците"... Същата работа стана и при нас Simple Smile

# 618
Може ли малко помощ и акъл?
У нас има мухъл зимно време. Дограмата е някаква смотана и духа от нея макар, че е нова. За първи път виждам да духа от ПВЦ. Та... няма как да слагам външна изолация. Чудех се за термо боя против мухъл дали ще ме оправи за тази зима?
Или влагоуловотел ще е достатъчен?

# 619
Аз пък за пръв път чувам хем да духа, хем мухъл. Обикновено мухъл се появява при добра дограма, която изолира идеално. Явно от някъде здраво тече и даже постоянното "проветрение" не може да се справи.

# 620
Ако потребителката се разрови в този раздел "Нашият дом", вероятно ще намери доста теми, които са за същото. Или да пробва с търсене в Гугъл на "влага", "мухъл", "влагоуловител" и "бг мама".

Ето например в тази тема може да прочете (втора тема, има и линк към първата) и да попита

https://www.bg-mamma.com/?topic=1147232

Не че и аз не се отплеснах в един момент, ама тази теми би трябвало да е повече за красотата.

# 621
Мислите ли' че това перде и този килим си подхождат' или става много шарено

# 622
Шарено е. Но ако е за някои тийн- не му троши хатъра.

# 623
Шарено е. Но ако е за някои тийн- не му троши хатъра.
Позна Grinning
Дайте насоки едно от двете с какво да съчетая
Стени 'много светлосиви' едната тъмносива
Мебели астра и венге' лицето' вратичките са светли

# 624
  • Mediterraneo
На мен пък ми харесва.

# 625
Разликата във фигурите създава впечатлението за "шарено". Ако аз трябваше да избирам, щях да избера пердето, то е по-разчупено като форма и по-интересно.
Но пък и аз смятам, че не е нужно да вървиш против желанията на тийна. Да се радва детето, че само си е избрало стаята. Така се самоутвърждава, добива самочувствие.  В един момент, като и ако реши, че вече не му харесва, само ще е разбрало къде му е грешката и няма да я повтаря в бъдеще. Защото нали знаете и помните - като сме млади, не слушаме мама и тати, защото те "не разбират". Почваме да си спомняме родителите какво са ни учили (набивали в главите) чак, когато ние самите станем родители или поне на възраст да сме родители.

# 626
карта на света- как да я поставя на стената?
в рамка не ми се нрави, тийнът иска да я лепи Triumph
разните ...по полици или на земята- изключено,че ще изтръпна само като знам колко прах ще събира отзад...

# 627
Върху шаблон а може и на тавана ако е само за украса.

# 628
Искаме да направим черна ниша с лунички. Може ли да ми кажете как се прави? И какви лунички ни трябват? Предполагам такива за външен монтаж, но някакви специфики да гледаме ли?

# 629
  • София
карта на света- как да я поставя на стената?
в рамка не ми се нрави, тийнът иска да я лепи Triumph
разните ...по полици или на земята- изключено,че ще изтръпна само като знам колко прах ще събира отзад...

Ако ширината на картата позволява, може с такива магнитни държачи - https://dreboliiki.com/product/magnitna-ramka-za-skrech-karta-za-stena/ или с лайсни за постери

Общи условия

Активация на акаунт