Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 74

• 49 168
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
Понеже домът ви е минималистичен,а не "романтичен", като най-добро спрямо концепцията ,предлагам роло щора в сиво.Най-незабелижима е,когато не е спусната.
В Икеа имаше тъмно сиви без въженце,които се режат ,но не съм  ги проверявала отдавна.
И ние сме с роло щора(в сиво Simple Smile ) защото прозореца е много висок и всичко друго е невъзможно за обслужване.

# 661
За кой ли път се озадачавам на цитираните цени в Бг!
Тая луничка едва ли е стандартна, масова, средностатистическа...
Масова средностатистическа луничка, като на снимките по горе, за баня, т.е. С водо и влага защита. Съвсем стандартна крушка за този тип луничка е 15 лв
Не съм посочила и цените на специалните трансформатори

# 662
Идеи какво да сложа а  прозорец на стълбище? Нямам снимка точно на него, но публикувам такава, на която се вижда цвета на стената и цвета на пода.
Завеса/щора или нз и аз какво. Къщата е срещу гора и никъде няма да има нещо по прозорците, но този е към улицата и ми се иска да мога да се скрива от време на време Simple Smile
Декоративно фолио за стъкло няма ли да ти свърши работа?

# 663
Идеи какво да сложа а  прозорец на стълбище? Нямам снимка точно на него, но публикувам такава, на която се вижда цвета на стената и цвета на пода.
Завеса/щора или нз и аз какво. Къщата е срещу гора и никъде няма да има нещо по прозорците, но този е към улицата и ми се иска да мога да се скрива от време на време Simple Smile

Дървена щора с широките ламели, светла.

# 664
За кой ли път се озадачавам на цитираните цени в Бг!
Тая луничка едва ли е стандартна, масова, средностатистическа...
Масова средностатистическа луничка, като на снимките по горе, за баня, т.е. С водо и влага защита. Съвсем стандартна крушка за този тип луничка е 15 лв
Не съм посочила и цените на специалните трансформатори

Луничките за външен монтаж са по 15-20 лева действително, но в нишата мисля да сложим 6. Не са толкова много. А какви трансформаторчета? Това сега е ново 20 😄 Тези  лед крушки за лунички, които гледах, си работят на 220v. Защо трябва да има трансформатор?

# 665
Явно говорим за различни неща. Аз имам в предвид черните повоъгълници (кутии) на тавана. Като тези на снимката по-долу.

# 666
Явно говорим за различни неща. Аз имам в предвид черните повоъгълници (кутии) на тавана. Като тези на снимката по-долу.

Именно за тях. Според теб какви лунички се слагат в тях? Специални ли са, че да трябват трансформатори? Питам, защото тези си работят на 220v?  https://aiko-bg.com/product-17457130061

# 667
За стълбищния прозорец мога да предложа щора - руло, но такава:
https://jysk.bg/za-prozoreca/roletni-schori/dvoyni-schori/dvoyna … 5x180-siva/family
Може да е напълно затъмнено, но и да има светлина. Приятелка ги сложи на остъклена тераса и ми харесаха как стоят.

# 668
Пак ти казвам, говорим за различни неща. Посочените от теб не са нито влага нито водоустойчиви. При мен само крушката е 15 лв

# 669
Идеи какво да сложа а  прозорец на стълбище? Нямам снимка точно на него, но публикувам такава, на която се вижда цвета на стената и цвета на пода.
Аз бих сложила дървени щори в цвета на стълбите

или римски щори, плисе

# 670
  • Велико Търново
Благодаря за идеите!!! Определено ще търся дървени щори в цвят дъб Simple Smile

# 671
Благодаря за идеите!!! Определено ще търся дървени щори в цвят дъб Simple Smile
Предложение къде да провериш- Съниблинд. Очарована съм от качеството им и от отношението. Аз още се чудя какво да е Sad за остъкления балкон. Имай впредвид, че са скъпички, но за един прозорец не е кой знае какво перо.

# 672
Момичета, може ли да ми препоръчате хубав дървесен плот (паркета ни е цвят дъб) за кухня както и смятаме да облечем една колона също част от кухнята в дървесен цвят. Гледам каталозите на Еgger и Kaindl, но всички цвеове ми приличат на паркет и доста неестествени. Ако може да споделите ваши снимки, ще съм изключително благодарна!

# 673
Виж в икея плотовете...има и истинско дърво..

# 674
Korkos предлагат масивни плотове, преди бяха писали, че са поръчвали от тази фирма.

Общи условия

Активация на акаунт