Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета - 40+, Юли 2021 (Тема 12)

• 96 447
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Код червено.

# 121
Червеното определено е твоят цвят. Моделът на роклята също е много твой.
Непоискан съвет, но вместо тези сандали, бих сложила еспадрили.

# 122
  • София
Сандалите ги обух супер набързо. Това не е рокля, а е гащеризон - много як модел. Не го търсете, изчерпа се. 😁

# 123
Rock, супер си! Аз много те харесвам винаги!

# 124
И аз! Толкова естествена и чаровна!❤

# 125
  • пустинята Гоби
Ох и от мен един не поисках съвет - позирай усмихната! Имаш супер усмивка!

# 126
Рок, много си хубава. Това е твоята рокля и твоя цвят. Естествено хубава си.

# 127
  • София
Роки в любим нюанс на червеното си - малиновият. Много свежа.

# 128
  • София
Не е малиново, маково червено е реално.
Благодаря на всички за комплиментите.☺️

# 129
Rockstar, много ми хареса и на мен с тази рокличка. Hands Ok Hand

Да докладвам, че финиширах с покупките за този сезон с още една рокля-риза и сандали, в които се влюбих от пръв поглед /особено в катарамата Cupid/! Бяха на витрината. Влязох, обух ги... и си тръгнах с тях. Heart Eyes

https://www.robertovenuti-bg.com/damski-kozheni-sandali-4261-21-51-roberto-venuti
За моя бежово-кафяв гардероб са идеалното допълнение! Кожата е мека като коприна - агнешка е и са много леки и удобни. Все едно ходиш върху облак! Simple Smile

Скрит текст:
Ще я нося като рокля. Има джобове и е много комфортна. В действителност цветът й е млечно син и по-красив.

Пропуснах най-важната покупка. Вече съм горд притежател на първите си сникърси! Stuck Out Tongue Winking Eye
Намерих си бели, изчистени, от естествена кожа и без никакви излишни тегели, и каквито и да било украси. Днес даже ги разходих. Relieved

Последна редакция: чт, 08 юли 2021, 08:26 от Sysly

# 130
Sysly, ще съм благодарна да споделиш снимка сникерите, а и от къде ги купи. Че и аз търся: кожени, изчистени и удобни Simple Smile
Аз вчера записах две рокли. Много удобни. Учудващо  и в дълга рокля се възприех.

# 131
Много ми харесват роклите които показвате, момичета!
И нежната флорална на Sve* от предната страница, червената на Рок, и новите на Аnichkaffm.
Мамма миа, Аnichka, първата е сърцоразбиваща! Много вамп!

Sysly, страхотни покупки, сандалите и аз бих отнесла на мига без да се замисля.

Вчера минах през парка да си прибера детето от спорт с дългата роклО-нощница. Имат си приложение тези рокли- ако не искаш слънцето да те докосва и грам, и се криеш от мутанти комари, които при нас са в изобилие заради езерата. Приятно се носят, въпреки, че са твърде...достопочтени. Непозната жена ми направи комплимент, а не е често срещано явление.
Не е фотогенична роклята. Като се движа не изглеждам двойна.
.....................................................................................

И тази сутрин ( това е "по домашно му" за из квартала и за парка, не на работа и излизания):

Бонбонено розовата риза ми е от последните покупки в Зара. Бързо се мачка, гледам.

Последна редакция: пт, 09 юли 2021, 07:45 от Dez

# 132
Дез, като горска фея си! Много е нежна роклята и много добре ти стои.

anichkaffm,
Скрит текст:
не намирам снимка в нета, а не мога да кача от телефона. Преинсталирахме Уиндоус-а и не разпознава устройството, има някакъв проблем. Ще пробвам и с фотоапарата. Не знам къде е проблема, а на половинът не му се занимава с моите цитирам :"негърски проблеми". Joy
От физ магазин Резервед ги купих. Съвсем случайно ги видях забутани в един ъгъл и прашлясали. Simple Smile Единствена бройка 35№, бяха намалени и изобщо не се замислих. Изненадаха ме приятно. И вътре, и отвън са от качествена, естествена кожа, имат и сертификат. Меки и много удобни се оказаха.

Последна редакция: чт, 08 юли 2021, 22:54 от Sysly

# 133
Прелестна си, Дез!
Сис, чудни покупки.
Аз също си поръчах една рокля-риза, пепел от рози и ленена.
Аничка, червената на точки ли е? Ретро вид има, а аз харесвам много такива.

# 134
Да, Angel_wing,  на бели точки е роклята. Много е ретро, много женствена и много фиарична, от там и лека,  удобна.
Sysly, благодаря за информацията. Ще продължа с търсеното на сникери аз 😁
А сега заминавам малко на басейни в Старосел 🥰

Общи условия

Активация на акаунт