Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета - 40+, Юли 2021 (Тема 12)

• 96 440
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Мога ли да съм критична? Чантата не ми пасва на нищо. Останалото е супер.

# 106
  • София
Дез, прекрасна си.
Аз съм по бански, но няма да се показвам, пост ковид килата не са за показване.

# 107
Мога ли да съм критична? Чантата не ми пасва на нищо. Останалото е супер.
Може, разбира се. 🙂
Съчетавам топ с обувки, чанта не връзвам нарочно, а тази ми е любимата универсална шопърка. Светли прави дънки, бели топ и сникърси + кафява чанта на мен ми е ок, и общо взето класика. Розовото жилетче прибрах бързо, беше за малко.
Каква ти харесва на теб? Интересно ми е.

Ваксинацията мина успешно и бързо, изобщо не чаках. Наградих се подобаващо с бяло сако за тези дънки, идеално пасна, и няма да се чудя какво връхно лятно да сложа. Имам други 2 бели сака, но не бяха подходящи като материя за днешната комбинация.
Отнесох рокля и пуловер от Манго, сако и блуза от H&M, розова ленена риза от Зара за екрю панталона за който нямах нищо, и интересен "златен" колан вдъхновена от Трини.
С това смятам да приключа с пазаруването този сезон. Прекалих. 😅

# 108
  • София
Дез, и аз не съчетавам с обувки, но тази с нищо не се връзва според мен. Иначе е мой тип, побира две кисели млека и хляб Simple Smile.

# 109
Дез, честити придобивки, изпуснах ти снимките, но си знам, че си сладурана с каквото и да си облечена. Ще сме с еднакви ленени ризи. Stuck Out Tongue Winking Eye Но розовото на ризата е много интересен нюанс, пепел от рози. Мек, блед, кремест и топъл. Hands Ok Hand

Ангелче, и двете рокли са от физически магазин на Ганг. Вчера купих тъмно розовата, а утре ще прескоча и за бялата. Wink Затворих си очите за качеството на изработката в полза на цената и материята, пък и ми паснаха, и ми стоят без забележка. Тясната ще я нося да ми изтракат един подгъв, че e мината само на пико и ми стои незавършена.

Последна редакция: пн, 05 юли 2021, 07:57 от Sysly

# 110
  • Sofia
И моя нарича чували широките. 
Също не държа винаги да си подчертавам прелестите и  да привличам внимание.

# 111
Всичко си личи в рокля, според мен. Към талия и ханш са безмилостни. Дори да се широчки си личи дали са празни или не. Не са бурки все пак.
Вярно, не ми се виждат прасците, но ще го преживея. А съм ги изработила с много любов и труд.
И в крайна сметка не ходим само с дълги рокли за да крием нещо. Днес макси рокля, утре къси гащи, но не в офиса.

Това ми се струва ужасно шик, но не е за мен. Heart Eyes Гледам да подчертавам талия и ханш.
Нужни са ми още 20см отгоре, за да изглеждам добре в рокля балон. Личи си, че не крие дефекти девойката, просто е тренди.

Последна редакция: нд, 04 юли 2021, 17:10 от Dez

# 112
  • София
Ей, изпуснала съм ви!

# 113
  • София
И аз. Нямаше ме седмица. Връшам се в редиците.

# 114
  • Русе
Дез, видях те! Много хубаво ти стояха роклите!
И аз започвам седмицата с рокля. Снимката е лоша, снимах и отблизо да се види реалния цвят.

# 115
  • В градината...
Много красива рокля и добре ти стои.

# 116
  • Русе
perunika, много благодаря!

# 117
  • Вила Великула
Здравейте, попаднах случайно на тази симпатична тема.
Аз попадам в категория 50+, но ми е интересно да ви чета.
Моят стил е според настроението. Предпочитам елегантна рокля, но в забързаното ежедневие, често съм и с дънки и маратонки. Много ми допада модата на рокля с маратонка.
Преди години не слизах от високите токчета, а сега все по-рядко се сещам за тях. Наистина по-елегантна изглежда жената с рокля и обувка с токче, но предпочитам комфорта.
Това лято определено ми се носят светли дрехи и нещо като гледам съм напълнила гардероба си с розови и бели тениски.
По-нататък ще се снимам и ще покажа, но по принцип рядко го правя. Повечето ми снимки са на цветята ми в двора и на внучката ми.

# 118
Sve,много ти е хубава роклята плюс че си е твоята.

# 119
  • Русе
Много благодаря, naomi79!

Общи условия

Активация на акаунт