Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета - 40+, Юли 2021 (Тема 12)

• 96 428
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Тук "мамешка" не звучи обидно Wink

# 91
Дами, малко смешен въпрос, но как ходите с тези токове? Миналото лято си купих едни сандали, още не съм ги обувала. Тъкмо ги извадих да ги обуя утре и осъзнах, че ще е невъзможно просто, дори вкъщи трудно ходя с тях, а са с дебел 9 сантиметра ток, удобна извивка. Да, отдавна не нося обувки на ток, ама чак пък толкова да не мога да вървя направо ми е неразбираемо. И сякаш си пренасям тежестта към възглавничките на ходилата, та направо изглеждам нелепо. Пробвах да ходя с изпънати колене, с леко присвити, все е трагедия. Къде бъркам или просто съм одъртяла?

# 92
Благодаря ви за хубавите пожелания, момичета Hug

Dez, защо изтри толкова бързо... нищичко не видях...

kativita, много ми хареса роклята ти или по-точно как стои на теб. Много хубав нагледен пример как дълга свободна рокля изглежда прекрасно, облечена върху подходяща фигура.

Стрино Калино, аз от такива височини съм се отказала преди доста години... буквално мазоли на възглавничките ми излизат, при това огромни.... Подуването на краката няма да коментирам.

Ние тази вечер сме като от реклама на слънцезащитни продукти... Не знам кой как маза, а и уж под чадър стояхме... ММ е с гръб изгорял само по средата, чак се виждат пръсти, докъдето си е стигал от раменете надолу и от долу нагоре - малко над талията.... Аз пък съм пропускала да намажа горната част на стъпалата - от глезена до пръстите... и долната част на деколтето, ивица по диагонал над лявата гърда.... В съответните изпуснати участъци и двамата сме алено червени Joy Явно само детето е нанасялао щателно и няма поражения Joy

Последна редакция: сб, 03 юли 2021, 01:28 от Light Beam

# 93
Дами, малко смешен въпрос, но как ходите с тези токове?
Все по-трудно за съжаление. Отвиква се. Когато ходех и на работа само с високи токчета, нямах никакви грижи, с часове изкарвах без да чувствам неудобство и умора. Сега в редките случаи когато избера подобна обувка, с удоволствие я събувам. Не знам дали е от възрастта, но вече не са ми толкова комфортни.

# 94
  • В градината...
Аз ходя с 9см. всеки ден. На тази височина ходя лесно, когато е на платформа или задължително подметката да е мека, за да пружинира, като стъпвам. Това омекотява и се ходи лесно. На ниски не мога.

# 95
  • В полите на Пирин планина
Аз от 7-8 см. токове, минах на 5-6 см. Така ми е много добре. 👍😇😉

# 96
  • Sofia
Аз цял живот съм на токчета, освен последната година. Заради травма от катастрофата  минах на ниски обувки,  но вече отново мога да нося високи за кратко. 
Най- комфортни са обувки с гъвкава подметка ( за мен Hogl и Ara), за да не се подбиват възглавничките и да не се променя походката,  до 9 см ток, размер една идея свободен,  да не стягат ако се подуят краката от топлото и нефизиологичната позиция.
Стъпва се винаги пета- пръсти. Не се бойте, че тънкото токче ще се скърши. Ако стъпвате на цяло  стъпало или директно на предната част, много бързо ще ви заболят краката.  Миг преди токчето да стигне земята изпънете коляно.

# 97
Лайт, чести рожден ден със закъснение. Бъди здрава, все така прекрасна и много обичана. Да си изкараш с кеф на морето
Реших да оставя бирките, така и така ще ги нося до плажа и на вилата, надявам се и да посвикна с високия свод.

# 98
Да се присединя към поздрава за рожден ден на Лайт  и аз , 7 стр.изписали изпуснах Ви.
Забърсах едно рокле
https://www.amazon.com/Topdress-Womens-Vintage-Audrey-Cocktail/d … ;sr=8-33&th=1
тази съм си я набелязала също

# 99
Като си подреждах гардероба видях, че имам много летни дрехи, някои от тях съм ги забравила дори. Ще си ги нося, няма да купувам други.

# 100
  • София
Днес мерих една ленена бяла рокля - много хубава, класически модел, обаче адски прозрачна. Очертава се силуета на краката и това хич не ми е ок.
Във физически ХМ не успях да открия бялата от линка. Имаше само голям размер от жълтата.
Освен да обиколя индийските магазини.

# 101
Harpalike, виждах ги в Дъ Мол. В секцията с намаленията бяха, имаше ги и двете. Наложих върху мен и да ти кажа не са много къси, малко над коляното. Ама и аз не съм от високите, де. Simple Smile

Сдобих се с още една рокля памук и лен 50/50. Този път милото рече - да! За бялата - мале, мале, какво чуха моите уши, не е за разправяне! Joy Очаквах го, де, не ме изненада, ама накрая рече - щом ти харесва.....ок. Joy

И май ще отнеса и тази:

Последна редакция: нд, 04 юли 2021, 14:23 от Sysly

# 102
О, бялата ми харесва, от къде е?

# 103
Много е хубава бялата, какво не и харесва?! Удивих се.
Отивам да ме ваксинират, първа ваксина.
Хладно е, но при нужда жилетчето ще влезе в чантата.
[....,
Пробвах обувки всякакви. С елегантни ще е най-добре, но съм контузена, и удобството сега е на първо място.
С последните придобивки съм- блуза и дънки  Манго, и колие + обеци M&S. Аз съм по бюджетните изпълнения.
,...........
Забравих: парфюмът е J'adore Voile de parfum.

Последна редакция: нд, 04 юли 2021, 14:00 от Dez

# 104
Дез, свежарка си.

Общи условия

Активация на акаунт