Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета - 40+, Юли 2021 (Тема 12)

• 96 366
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 75
Благодаря за темата, Лайт! Желая ти много поводи да имаш за усмивки и весело настроение!
На Ейнджъл - късмет при всичките й юлски начинания!
Не правя някакви големи завои при стила на обличане през лятото....по-скоро времето (като температура) и къде отивам са ми определящи.
Стартирахме юли с много приятен концерт ( латино музика, адаптирана за симфоничен оркестър и джаз формация) , но  заради валежите се наложи да бъде на закрито. Да не е гол пост слагам и снимка от снощи ( И аз не ползвам филтри и други подобни...то и не знам как...) . Цвета на роклята е по-хубаво зелено-синьо на живо...🙂

# 76
  • София
kativita, много хубава рокля за повода. И фигурата ти е супер!

Пинк, ето я роклята

https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0985752004.html

това, което ме притеснява е, че има 3 прекалености, което не е малко, дори и за перде като мен: къса е, може би е прозрачна и раменете са голи

# 77
Харпи, супер е. Аз загледах жълтия вариант вчера във  физическия. Вземай я!

# 78
Harpalike, тази рокля е с висока талия. Simple Smile
На мен ми харесва. До преди няколко години бих си я купила без да се замисля. Вече ми идва прекалено тази дължина, но на теб с твоята фигурка на балеринка, мисля, че добре ще стои.

Последна редакция: пт, 02 юли 2021, 17:11 от Sysly

# 79
Босилка и Сисли са прави, че на теб ще ти стои чудесно. Мен ме грабна повече жълтата, но може би снимката е обработена.
Ето, защо не ми допадна бялата рокля на Босилка, та тя била един номер по голям и правеше по голям балон.

# 80
Лайт, честит рожден ден!:hibiscus:

Скрит текст:
Честит  рожден ден, Лайт! Лъчезарна и благословена бъди! 🌹🍾🎂

Честити рокли на Karen и Sysly! Много са хубави!

Днес ми пристигна пратка от Reserved с блузката на Sweta в бяло и черно, и още една риза. Много ми харесват!  Взех ги за един черен панталон (същия имам и в екрю, и още не съм го носила), за който имах една черна подходяща риза. Сега имам повече опции.
...................................................................................................

Oстана да измисля екрю панталона с какво да нося.
Вчера ми пристигнаха още 2 рокли, дънки и риза от Манго, всичко се оказа много сполучливо. Засега приключвам с гардероба, освен ако не се сетя за нещо друго, и ще се съсредоточа върху комбинации между това което вече имам.
Май нищо не ми трябва.
[/spoiler]

Честити покупки, Дез. Тук нямаше в бяло и черно, само в бяло. Радвам се, че си я харесала - пък и 80% памук. Екрю е неутрален цвят, вързва се с много други, ще го измислиш. Червено?

Белите рокли са просто задължителни за лятото. Честити на собственичките. Аз имам две и двете са ми любими.

# 81
Бях обещала да се покажа с жълтата макси рокля. Снимах и другите плажно-домашни-ваканционни нови рокли, и се убедих, че толкова ми стигат. Но определено имах нужда от освежаване на гардероба в стил 45+.
Ще трия след после. 🙂🍻
............................................................................
С този кафтан се чувствам като съпруга на Пилат Понтийски:
.............................................................................
Вино дайте! Къде ми отиде амфората!
..................................................
Гръцко селянче от Итака:
....................................................................
Многодетна мама: ( и всъщност съм, на трима 🐒🐒🐒)
......................................................................
За Йорданка Христова с обич: 😆 ( Не знам защо се сетих за нея)
...........................................................................................

Последна редакция: пт, 02 юли 2021, 23:43 от Dez

# 82
Аз повече от 35 не ти давам, пък за 45 абсурд.

# 83
О, Клавдия! Кафтана ти стои убийствено! Както и всичко останало! А кафтана откъде е?

# 84
Благодаря, момичета!
Кафтанът е от H&M.

# 85
Супер мацка!

# 86
Чудесни рокли, Дез...Ама и много хубаво си ги описала...😄

# 87
  • София
Дез, синята с дългия ръкав е жестока!
Много хубава коса имаш, сестро Heart

# 88
Дез, синята с дългия ръкав е жестока!
Много хубава коса имаш, сестро Heart
И аз се влюбих в нея, бързо да казва откъде е! Иначе всички рокли ѝ стоят повече от добре.

# 89
Синьо-бялата "мамешка" ли? От Reserved.
https://www.reserved.com/cz/cz/0861c-mlc/sukienka-k-re

Общи условия

Активация на акаунт