Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета - 40+, Юли 2021 (Тема 12)

• 96 268
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 60
  • Русе
Лайт, честит рожден ден! Здрава и много щастлива бъди! Приятно изкарване!
Като тази година, да не съм виждала морето до юли май не е било.

# 61
Лайтче, да си здрава и щастлива! Излъчваш винаги спокойствие. Heart

# 62
Лайт, честита и благословена бъди! 🌺💫🥂

# 63
Лаит много здраве и късмет хх

# 64
Отнесох една бяла рокля, точа се на още една. Relaxed
Скрит текст:
Рискувам либето да ме нахейти довечера, ама така ми лепна, че не устоях. Изобщо не се допира до тялото и за жегите е разкош!

Лайт, бъди здрава, доволна, спокойна и много обичана!

# 65
Лайт, пожелавам ти неизмеримо здраве, благословени дни, много щастие и хубави емоции с близките за теб хора! Heart Flowers Rose

# 66
Честит  рожден ден, Лайт! Лъчезарна и благословена бъди! 🌹🍾🎂

Честити рокли на Karen и Sysly! Много са хубави!

Днес ми пристигна пратка от Reserved с блузката на Sweta в бяло и черно, и още една риза. Много ми харесват!  Взех ги за един черен панталон (същия имам и в екрю, и още не съм го носила), за който имах една черна подходяща риза. Сега имам повече опции.
...................................................................................................

Oстана да измисля екрю панталона с какво да нося.
Вчера ми пристигнаха още 2 рокли, дънки и риза от Манго, всичко се оказа много сполучливо. Засега приключвам с гардероба, освен ако не се сетя за нещо друго, и ще се съсредоточа върху комбинации между това което вече имам.
Май нищо не ми трябва.

Последна редакция: пт, 02 юли 2021, 17:13 от Dez

# 67
  • София
Лайт, много щастие и любов.

# 68
Лайт бъди здрава и щастлива! На Ейнджъл успех в новите начинания!
По темата, нищо не променям, нося всеки сезон каквото ми харесва по принцип. Рокли ежегодно, лятото сменям дънките с нещо по-леко. Вчера си купих няколко нови памучни потници във весели цветове, от всичко друго имам повече от достатъчно.

# 69
Лайт, честит Рожден ден на патерица! 🥳🥂🎂Да си здрава, обичана и щастлива, и все така чаровна! Приятно море!

# 70
  • Sofia
Честит рожден ден,  Лайт! Flowers Hibiscus
Sysly, много е хубава роклята! Докладвай от къде! Grinning

# 71
Лайт, здраве и любов ти желая!

# 72
...
Sysly, много е хубава роклята! Докладвай от къде! Grinning
Карен, от физически магазин на Зара е. От намаленията за 40 лв. и въобще не се замислих, отнесох я като куцо пиле домат. Изненада ме приятно качествената изработка. Има бежови украсителни тегели и то много добре изпълнени.
https://www.zara.com/bg/bg/%D1%80%D0%BE%D0%BA%D0%BB%D1%8F-%D1%81 … 75&v2=1818340

# 73
  • София
Лайт, честита да си! Много обич, здраве и хубави преживявания ти желая Simple Smile

Търся си бяла рокля, която да не е с модерните слугински якички, да е къса и предпочитам да не е с висока талия. От естествена материя. Ако е по-топло бяло би било по-добре, но не ми е задължително. Видях една в HM с деколте с харбали и се чудя дали да не я поръчам.

Последна редакция: пт, 02 юли 2021, 15:01 от Harpalike

# 74
Покажи да видим.

Общи условия

Активация на акаунт