Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета - 40+, Юли 2021 (Тема 12)

• 96 524
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 165
  • В полите на Пирин планина
Е, то все пак зависи колко прозира...
Аз имам една рокля, с която си виждам краката дори на огледалото в коридора, където е тъмничко, та представям си каква е "гледката" навън, на светло...

# 166
  • София
Е, то все пак зависи колко прозира...
Аз имам една рокля, с която си виждам краката дори на огледалото в коридора, където е тъмничко, та представям си каква е "гледката" навън, на светло...

Аз това го приемам, че ще видят краката като силует, все едно си с къси панталонки. Въобще не ми пречи. Но хората сме различни. Само не съм ок да ми прозира бельото и най-вече бикините. Нагоре нямам проблем да прозира сутиена.

# 167
Факт е, че зависи къде се носят дрехите. В моята област ~90% от колегите ми са мъже. Няма да се чувствам удобно с прозиращи дрехи на работа със сигурност. Имам и красиви плетени рокли (тип на 1 кука), които пък без подплата е съвсем невъзможно да се носят. Така че задължителни решения няма разбира се, просто споделих моето Simple Smile.

# 168
  • София
pep_si, е, плетените няма как, да.

# 169
  • Русе
Момичета, благодаря много!
McKitty, роклята я купих от Ризърв. Видях я, мерих набързо нея и другата флоралната, тя е на Мохито и после се оказа, че трябва да я свивам отстрани, но се получи.
И аз трябва да се снабдя с една такава подплата, защото не винаги в магазина забелязвам дали роклята е много прозрачна. Досега не съм слагала.

# 170
Факт е, че зависи къде се носят дрехите. В моята област ~90% от колегите ми са мъже. Няма да се чувствам удобно с прозиращи дрехи на работа със сигурност. Имам и красиви плетени рокли (тип на 1 кука), които пък без подплата е съвсем невъзможно да се носят. Така че задължителни решения няма разбира се, просто споделих моето Simple Smile.

Аз имам една такава, която е от двете страни с подобна дантела, по цялата си дължина и без подплата я нося само на море, върху банските. Иначе в градски условия - с телесна подплата.

Последна редакция: пт, 09 юли 2021, 10:39 от Lady Brinne

# 171
Ужасно мразя да ми прозира бельото. Миналата година имах ужасна изцепка Simple Smile. Беше много горещи, а аз бременна с голям бюст и решавам да си купя тънък суриен без никакви подплънки, само тънка мрежа и ужасно удобен. Един ден излизам на разходка и се поглеждам на едно огледало и кво да видя, бледо лилавата ми тениска прозира, сутиена и той!

# 172
  • София
Прозрачно само горе е ок при мен.

Петъчна съм. Уморена, но и умиротворена.

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 09 юли 2021, 11:07 от Harpalike

# 173
Страхотно изглеждаш, Харп-че! Simple Smile

# 174
Не харесвам да прозират дантели, но примерно това ми е съвсем приемливо:

Скрит текст:
или това:
Скрит текст:

Пак с уговорка къде се носи, каква е материята на връхната дреха и разбира се комфорта на себеусещане.
.

# 175
Харпи за първи път те виждам, нежна и красива си,но съм сигурна че го знаеш.

# 176
  • В градината...
В съда връщат за къси гащи, рокля без ръкави, презрамки. За прозрачни не съм чула Wink

# 177
  • София
В съда връщат за къси гащи, рокля без ръкави, презрамки. За прозрачни не съм чула Wink
Не става дума дали ще те върнат, а доколко е уместно. Има си места за всякакво облекло.

# 178
  • София
Изобщо не мога да си се представя да отида в институция или на работа с прозрачна дреха без нещо от долу. Неуместно ми се струва. То май навсякъде ми е неуместно, освен на плажа.

# 179
Харп, прекрасна си! И бялото мнго ти отива!

Дори до магазина с прозрачна пола е странно. И по пижама не бих отишла също.
Човек все пак изразява светоусещане някакво чрез избора си.
Следобя ще разходя новата розова рокля за първи път.
Това лято ще го ударя на хедонизъм.

Общи условия

Активация на акаунт