Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета - 40+, Юли 2021 (Тема 12)

• 96 537
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Аз подреждам багажа за морето. Ох, мъка, мъка ..😁

# 181
  • София
По пижама ми се е случвало, но при инфарктна ситуация, а и е под блока. Сложих ботуши и палто

# 182
Аз подреждам багажа за морето. Ох, мъка, мъка ..😁
Обувките най-отдолу! 😀
Блазе ти!

# 183
  • София
Да, хората имат различно светоусещане. На мен ми е неподходящо да се ходи с цц по пъпа, но гледам е модерно да се носят някакви размъкнати сутиени само от плат или без банел, на бюст D и нагоре. Дори тук в темата. Много по-неестетично ми е от леко прозираща дреха, през която най-много краката да ти се видят. Всеки си има лично усещане за кое е красиво, приемливо, неестетично и неподходящо.

# 184
  • София
И двете са ми неприемливи. Не виждам връзка между двете. Млади девойки са ми приемливи с къси гащи и гол пъп. Тук сме все пак дами, а не пубери.

# 185
  • София
А,не, аз не съм дама, аз съм си хипи, неуцелило годината на раждане. Както виждаме, къси гащи носим още - почти всички. За голи пъпове не знам, вероятно има и такива момичета в темата.
Връзката между двете е липсата на естестика. Която е много субективна. Кофти, че се налага да обяснявам нещо толкова очевидно.

# 186
  • В полите на Пирин планина
Не мисля, че е нужно да обясняваш, Клеми...
Всичко е въпрос на мярка някак. Simple Smile Всяко нещо може да е уместно, но зависи от мястото и кой го носи.

# 187
  • София
Къси гащи, пъпове да, но не и в офис, банка, съд. Не се напрягай, не е нужно. Точно до естетика е.

# 188
  • София
Точно това написах, че не е уместно на определени места. Можеш да се върнеш да прочетеш.

# 189
Дез,страхотни са ти роклите и чантите,за чантите ще помоля да кажеш от къде са?Много ми харесаха .

# 190
Клеми, не е модерно да се носят размъкнати сутиени. Жените с чашка Д и нагоре ги носим, защото банелите стягат и убиват. Писнало ни е да се потим, подсичаме, да ни тежи, да се борим с килограмите заради менопауза и т.н. И да нямаме 3000 евро и нагоре за операция на бюста.
Всяка си избира дали да слага подплата стил "комбинезон"или не. Бабешко, лелченско - малко филми си гледала, доста изискани и стройни дами носят комбинезони с коприна и дантела под непрозрачни дрехи.
Сори, че аз всеки път скачам на подобни изказвания, но е крайно време да се помисли, че освен естетика има и чисто телесно удобство. Особено в жегите.

# 191
Не мисля, че тук някой определя какво да носят другите. Всеки споделя за него си кое е приемливо и кое не.

# 192
  • София
Абе и аз съм с голям бюст, ама сутиен без банел не слагам.
Банелите убиват, ако не е подбран добре размерът.

Вчера се сдобих с още 3 ленени ризи от Зара - имах си синя, взех бяла, розова и червена. От зеления цвят нямаше размер.

Последна редакция: пт, 09 юли 2021, 16:07 от змия

# 193
В чуденка съм от къде да си купя хубав ленен панталон. Ама панталон! С хубава кройка, с колан и всички подробности, не тип долнище на анцунг с ластик или връзки.
Ако някой знае да подшушне. Hands Pray

Последна редакция: пт, 09 юли 2021, 15:22 от Sysly

# 194
Не знам аз за банелите вашето мнение, но на моята мамоложка е твърдо против. Пък всеки както си реши. Аз не нося сутиени с банели. Добре са ми гърдите и без тях. Все пак съм само универсалната чашка В
И може ли някой да сподели къде има хубави подплати от естествени материи. Или трябва да се шие

Общи условия

Активация на акаунт