Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета - 40+, Юли 2021 (Тема 12)

• 97 592
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 195
  • София
На всякъде в магазини за бельо и по веригите.

# 196
За най - прозрачните (тип шифон или плетени) аз ползвам различни цветове от трикотажните рокли на НМ. Просто си вземам 1-2 номера по- малки, за да не се набира под роклята. Имаше и в раздела за бельо телесни, сега не ги намирам нещо. Не ми се е налагало да поръчвам на шивач подобни артикули. Разбира се има и много по луксозни и изискани, но предпочитам да няма никакви дантели и други декорации, за да не се виждат и те през дрехата...

Последна редакция: пт, 09 юли 2021, 15:40 от pep_si

# 197
Нямам и не купувам прозрачни дрехи, и нямам подобни проблеми аз. Под бели дрехи нося бельо нюд, под цветни с цветът на дрехата или близък до него. Изобщо не прозира и изглежда естетично, поне в моите очи.

# 198
  • Велико Търново
Аз нещо, което прозира не нося, но то е само, защото си крия дебелите и грозни крака, с ужасни глезени, капачки и т.н.
Ето ежедневния ми аутфит, всекидневно се прибирам така, не шофирам.Далече от мацка с претенции съм.
Скрит текст:

Харп, страхотна си!
Дез, и ти! И тук да благодаря за роклята, която ми поръча.

Рок, приятна почивка ти пожелавам и се усмихвай много!

Видях и sve, и Света, ами всички сте чудесни!

# 199
Pep_si, Reunion, благодаря 💐

# 200
  • София
Сиска, толкова си лъчезарна и хубава. Добрината няма нужда от претенции, тя просто е Simple Smile

Дългите дрехи са ти отличителни, но ми се струва че винаги си излишно критична към себе си. Всеки има нещо, което го яде.

За прозрачните дрехи темата: да, трябва да се носят умерено и не навсякъде. На мен са ми секси, а и могат да бъдат нежни, а не провокативни. Роклята ще я нося с едни копринени панталонки, но ще преценя къде, че не се виждам да плажувам по много и тази година.

# 201
Днес връщах/заменях дрехи на малкия ми син и забърсах едни дънки от Резървд за 20 лв...нищо особено, ама се харесах как ми стоят...

Сисли, предния петък пак в Резървд в The Mall пробвах оранжев ленен панталон...обаче много дълъг ми се видя, макар че съм висока прецених ,че ще се влачи и цапа , а и аз не шофирам и основно се придвижвам с ГТ.

Хубави и различни аутфити видях днес ...ето и моя
Скрит текст:

# 202
В чуденка съм от къде да си купя хубав ленен панталон. Ама панталон! С хубава кройка, с колан и всички подробности, не тип долнище на анцунг с ластик или връзки.
Ако някой знае да подшушне. Hands Pray
Погледни в Бенетон имаха.
Последно си взех един тъмно син на Ралф Лорен ( по намаленията) но нещо съм се надценила. Голям ми е в талията и като се поноси малко се разширява още повече, иначе е чудесен. Купувала съм от ГАП, но тях май вече ги няма я Бг.

# 203
Има Гап,но в абаут ю или ансуер ,забравих в кой от двата гледах .

# 204
И аз днес по ленена риза се пуснах..)

Последна редакция: пт, 09 юли 2021, 19:04 от Angel_wing

# 205
Аз днес работя от вкъщи (с най - широката и къса рокля с която разполагам), но излизах за малко наблизо.

Последна редакция: сб, 10 юли 2021, 07:18 от pep_si

# 206
Супер е с панталонките, Angel.

Тази комбинация я харесвам и с дълго кимоно.
Тази година нали са особено на мода, видях разни жени да развяват като шлейф разни разкошни дълги с по-хубави шарки обаче.

# 207
  • София
Този тип панталони вървят с подобни връхни дрехи тип халат. Иначе ако говорим за къси без подкрепа на горната дреха, по-скоро са актуални тези, които са с висока талия и са по-дълги и широки. Изрязаните дупевиждащи се дънки не са в тренда Wink (освен, че не са за възрастта ни, независимо от това какво тяло имаш)

# 208
Аз подреждам багажа за морето. Ох, мъка, мъка ..😁
И аз - утре. Simple Smile
Финалът ще гледам на морето, за Италия съм естествено.

Сиска и ти си чудесна - и дрехите ти стоят хубаво, и усмивката ти отива.

# 209

Тези ли, Харпи? Това лято девойчета тук са обзаведени с такива шорти и са сладки, обаче и на мен ми идват къси за по-големичките. Simple Smile)))

Общи условия

Активация на акаунт