Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета - 40+, Юли 2021 (Тема 12)

• 97 606
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 210
Не ми идват къси, но ми грознеят. Иначе бих носила.

# 211
Аз много рядко се показвам тук, да не кажа никога Simple Smile))) Показвам се преди разходка край езерото.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 10 юли 2021, 09:54 от Barbabeau

# 212
  • В градината...
Дори да бях слаба, няма къде да облека къси гащи. През седмицата съм на работа, почивните дни - вкъщи. А вкъщи нося каквото падне.

# 213
  • София
Аз отдавна не съм слаба, но нося къси гащи - вкъщи и когато сме с кемпера някъде.

# 214
Показвам малко и за малко къси панталони

Последна редакция: пт, 09 юли 2021, 22:25 от Desi.67

# 215
  • София
Барба, искам роклята! Хубава си Heart Eyes

Показаните панталонки са тренд, ама дупето е пак навън. Харесвам по-дълги.

Последна редакция: пт, 09 юли 2021, 21:34 от Harpalike

# 216
  • Sofia
Поръчах си тази ленена рокля и сега се чудя дали да я връщам. Мъничка, късичка, не вярвах,  че ще ме побере. Става ми, обаче си мисля дали не е много тийн? Лелка с мини рокличка с волани май ще е смешно.

Скрит текст:

# 217
  • София
Не я връщай, ако ти е удобна. На теб ще стои класно и ще има пак разбити сърца 😘

# 218
Аз пък днес сложих рокля, която имам от над 10 години (или поне 10) - шита е от баба ми, която вече не е сред нас. 😔
Показвам се за малко.
Скрит текст:
💃

Не съм в най-добрата си форма, разбира се, но не ми пука. Обичам роклята, на ваканция съм, удобна ми е и се чувствам добре в нея.

Последна редакция: пт, 09 юли 2021, 22:19 от McKitty

# 219
Супер е роклята, Карен, аз гледах също в ХМ. Взимай я!

Последна редакция: сб, 10 юли 2021, 00:01 от Босилка

# 220
След всички хубави снимки, които видях, чак се замислям дали да показвам как бях на вечеря днес. Но понеже стана въпрос за голи кореми, ще се престраша. И не е нарочно, ама след халба бира всичко рязко ми окъсява Joy Всъщност по-интересното е, че ми се върна мерака да нося панталони. Изкарах и огладих три рокли и просто ги прибрах отново в гардероба.

….]

Последна редакция: сб, 10 юли 2021, 15:05 от MagniМ

# 221
  • София
Всички сте прекрасни. Не само като визия и стил, но и като дух. Темата е доказателство, че 40+, че и 50+ са прекрасни, живи, модерни, дейни и радвали се на живота.

# 222
ООООх, Магни, заслепи ме, прекрасно ти стои панталон - с тези прекрасни фини крака. Другите ги изпуснах, много бързо триете. Отивам на плажа...!

# 223
  • Русе
Магни, чудна си!
Сиска, благодаря!
McKitty и Desi.67 ги изпуснах. Знам си, че трябва да влизам вечер, но не винаги успявам!

# 224
Дез,страхотни са ти роклите и чантите,за чантите ще помоля да кажеш от къде са?Много ми харесаха .

Благодаря ти, от Reserved са. Тази година имат много хубави неща. Изненадаха ме. Досега имах 1 тяхна жилетка от януари 2017 и нищо друго. Анцузи на момчетата купувам от там.

Магни, страхотна фигура! И тоалетът ми харесва много цветово, но пред краката ти отстъпва на второ място.

Много хубави тоалети видях вчера. Барб, чудесна си! Пускай повече снимки.
Сиска, стилна и прекрасна както винаги!

Карен, супер е роклята, и ще ти е идеална според мен. "Лелка" е състояние на духа, далеч си от там.
Да ви пусна една "лелка" Доминик Сакс. Харесва ми тази жена!

Последна редакция: сб, 10 юли 2021, 08:59 от Dez

Общи условия

Активация на акаунт