Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета - 40+, Юли 2021 (Тема 12)

• 97 616
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 225
Аз не понасям прозрачни дрехи под никаква форма, направо ги мразя. Но масово шият прозрачни рокли и поли. Дори силуета на краката ми да прозира ме дразни. Уших си телесен цвят подплата тип пола, излезе ми 10 лева заедно с плата и сега си нося всички рокли с кеф. Само една ме дразни безумно, че е до земята, а сложили черна подплата колкото да покрие задника, а роклята е супер прозрачна и толкова грозно изглежда, все едно съм нахлузила отдолу къса пола. Ще я занеса на шивач да разкара фабричната подплата и ще слагам моята под нея.

# 226
Благодаря,Дез!Преди около две седмици бях в Ризърв,но сламената със сигурност не я видях.Днес ще ходя към мола и ще търся.

# 227
Чанти на живо в Reserved рядко виждам. От сайта ги взех.

# 228
Кативита страхотна рокля и много ти отива ! ❤️
Ама как не носите къси панталони ,аз не мога да си представя живота без тях 😕 имам сигурно 15 чифта.....никога няма да спра да нося ,дори на 80 ,това си е удобство и комфорт .....

# 229
Къси, колко къси? Нося предимно  “къси” панталони защото са ми нак- удобни, но дължината е 4 пръста над капачката, или точно до капачката.

Магни, много добре ти седи тоалета.

# 230
  • София
Бяхме на рожден ден снощи и дойде ред на този аутфит.

# 231
Къси, колко къси? Нося предимно  “къси” панталони защото са ми нак- удобни, но дължината е 4 пръста над капачката, или точно до капачката.

Магни, много добре ти седи тоалета.
Това ми е дължината за фрии тайма

Иначе -една идея по дълги ...ама не много

# 232
  • В градината...
Вкъщи понякога нося, но не и когато излизам на улицата, а с децата постоянно се налага, понеже сме в къща, а да се преобличам не ми се ще. Пък и някой ако дойде, кофти. За работа в градината, ако никой не ме вижда, стават.

# 233
Моите са все такива.
Имам едни малко по-дълги (до средата на бедрото) и едни дънкови още по-изрязани, ама тях само по морето ги разхождам.

Последна редакция: сб, 10 юли 2021, 17:54 от Angel_wing

# 234
  • пустинята Гоби
Е всеки има различен чифт крака, нормално е едни от нас да носят, други не. Аз все още мога да си ги позволя и нося в свободното си време. Много харесвам къси гащеризони, ама като не спортувам ги зарязах, ако почна да го правя - ще си ги нося пак с кеф.

# 235
Обожавам гащеризони, но много рядко нося, защото не са ми практични на мен..)

# 236
  • София
Аз нося къси гащи, просто не и когато имам работа.

# 237
Е ...аз нямам гледна точка ,просто ми е чудно...
Че то вече и бабите,по отраканите се подносиха с панталонки  и гуменки и страшно им отива ,за разлика от обичайните дълги поли и т.н. А пък в ресторантчето където ходя на обяд до офиса идва една мацка ,явно има някакъв проблем с краката и въобще с обмяната ,не знам ,краката и са като дереци и дебели ,обаче жената идва редовно със бели  къси панталонки ,ленени  розови и сини ризки ,поръчва си обяд ,вино и е толкова секси и дзен  ❤️ излъчва някакво спокойствие и самочувствие...направо медитирам като я гледам хахах
Между другото носила съм къси панталони и на 15 кг отгоре.
Никого не съдя ,не ме разбирайте погрешно ама дайте повече самочувствие и увереност ,не сме това ,което си мислим,че съседите ще си кажат за нас ...
Пък и сме още много млади пуууууу

Доста неща си купих това лято и все ми е за последно ,обаче сега съм си наумила ,че ми е много важно да имам коралова пола -такава горе долу 🙄

Ако видите някъде свиркайте

# 238
  • София
По принцип само ви шпионирам, но за полата се включвам само  https://vzaro.bg/product/%d0%b4%d1%8a%d0%bb%d0%b3%d0%b0-%d0%bf%d … 1%80%d0%b0%d0%bb/

Аз я имам в зелено, като я взех на доста по- голямо намаление обаче.

# 239
Е всеки има различен чифт крака, нормално е едни от нас да носят, други не. Аз все още мога да си ги позволя и нося в свободното си време. Много харесвам къси гащеризони, ама като не спортувам ги зарязах, ако почна да го правя - ще си ги нося пак с кеф.
Забелязала съм, че къси панталони седят добре на слаби по момичешки крака. Когато са по- спортен тип и с по- големи бедра ми идва в малко повече, a в съчетание с високи токове си е направо вулгарно, за това и не нося толкова късо.

Последна редакция: сб, 10 юли 2021, 18:56 от G.Savova

Общи условия

Активация на акаунт