Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета - 40+, Юли 2021 (Тема 12)

• 97 617
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 240
Еми аз съм точно такъв тип + 5-6 кг минимум ( 170 на 68кг) иначе бедрата и дупето ми са пооформени от спорта ,имам тлъстини по корема и точно тези панталонки с високата талия ми стоят супер ,сега нямам снимка ,но ще се цъкна следващият път ...е супер ,супер ...не че съм някаква манекенка хаха 😂 просто ми прикриват недостатъците +са ми много удобни ,имам 3-4 цвята от този модел и постоянно дебна ,като видя купувам ....

Със каки зелено и черно си ходя на работа в офиса.

Обаче ,да винаги с кецове ,не ме кефи с високи обувки,пък и аз не нося ...
По принцип само ви шпионирам, но за полата се включвам само  https://vzaro.bg/product/%d0%b4%d1%8a%d0%bb%d0%b3%d0%b0-%d0%bf%d … 1%80%d0%b0%d0%bb/

Аз я имам в зелено, като я взех на доста по- голямо намаление обаче.
Леле благодаря 😍
Отговарят ли си на номерата и така обемно ли седи в действителност?

# 241
  • София
Плата е много тежък и много красиво се движи, има си обем .Аз нося М или Л, тази ми е М и е ок, но имай предвид че е много дълга и се влачи, а аз съм си висока (177).

# 242
Нося къси панталонки на плажа. Иначе хич не се одобрявам. Краката ми не са за подобни.
Днес съм така. Скучно в бяло, сиво и малко охра за разкош. Great British summer-a предлага превалявания и 18С.

Последна редакция: сб, 10 юли 2021, 20:51 от G&B

# 243
Вече нося умерено къси панталони само на плажа и до близкия супер. Слаба съм, тренирам, но късото след определена възраст не кореспондира с физиономията някак. Лични мнение, иначе който както му харесва и се чувства добре.

Имам панталон като на Клеми. Моят е лен и вискоза, много удобен.
Пускам снимка за малко, ще трия, моля не ме цитирайте

Скрит текст:
...

Последна редакция: сб, 10 юли 2021, 18:20 от Sweta

# 244
Нося къси панталони само у дома, не смятам, че е необходимо да се огъзя с панталонки и да разкривам недостатъците си. Обличам дрехи , които ми седят добре, то и в САЩ дебелогъзите ходеха на плажа с прашки и самочувствие, ама това не значи, че на някой му харесваха. Грозна картина, като дебели крака в къси панталони...

# 245
Sweta, най-вероятно си с прилична фигура, но този панталон нещо не стои добре. Напомня ми на панталона на Обеликс от "Астерикс и Обеликс". И май прозира леко.

# 246
Да бе вярно наистина напомня Simple Smile

Миналата година пуснаха модела, на мен ми харесва. Непретенциозен панталон, за ежедневието, но колкото и да е странно много хора са ми правили комплимент за него, а за по официални - не.

Аз не държа да се харесвам на всички, а най много на себе си и на определени хора, които и аз харесвам. От както се помня е така.

Теб не съм виждала. Покажи се.

Последна редакция: сб, 10 юли 2021, 20:19 от Sweta

# 247
Да, и аз така или иначе си мисля да кача снимка заради едни бели дънки, които са доста стари, ама не съм сигурна могат ли да изглеждат приятно ретро, съчетани с нещо подходящо, или с каквото и да ги сложа, ще са по-скоро демодирани. Освен че и може да ме прави по-дебела бялото, но някак ми се иска да сложа и нещо бяло.

# 248
  • София
Sweta, не те видях! Пусни ми на лично! 😊
Нося къси панталонки, 3кг съм отгоре в момента, личат си, но лятото с нищо друго не ми е по-удобно. Като поувисне кожата, ще го мисля пак. Засега не се налага.

# 249
G&B, много ми харесва панталона!

Къси панталони нося на почивка (така и не се престраших да отида в офиса с панталон до коляното) - супер спортни от Декатлон, до средата на бедрото, или едни по-елегантни, тип дънки, но бели на цветя, до коляното.

Сега съм на вечерна разходка с клин, топ и кецове. Ако не ме домързи, после ще се щракна.

# 250
  • пустинята Гоби
Е всеки има различен чифт крака, нормално е едни от нас да носят, други не. Аз все още мога да си ги позволя и нося в свободното си време. Много харесвам къси гащеризони, ама като не спортувам ги зарязах, ако почна да го правя - ще си ги нося пак с кеф.
Забелязала съм, че къси панталони седят добре на слаби по момичешки крака. Когато са по- спортен тип и с по- големи бедра ми идва в малко повече, a в съчетание с високи токове си е направо вулгарно, за това и не нося толкова късо.
Аз съм кльоща, ама вече почнах да поотпускам и имам нужда да се постегна малко. Няма как да стана напомпана батка на дърти години, ама си има нужда от леко спортуване, за да не се изпущят нещата. Иначе харесвам мускулести мадами с къси гащи, просто съм друг тип човек аз. Важното е тялото да е с тонус, пък кой каквото си има да показва.

# 251
McKitty, много благодаря. Един от любимите ми е, защото стои добре, особено рязаните джобове на д-то, не се мачка и пасва на 20-те бели топа, които имам. На Anne Klein е и го взех за без пари от TKMaxx. Нямаше и £10. Нося го със сиви сандали или бели Puma.
Не знам защо, но всико горно, което съм купила за сезона е в бяло. Луда работа.

# 252
  • София
McKitty, много благодаря. Един от любимите ми е, защото стои добре, особено рязаните джобове на д-то, не се мачка и пасва на 20-те бели топа, които имам. На Anne Klein е и го взех за без пари от TKMaxx. Нямаше и £10. Нося го със сиви сандали или бели Puma.
Не знам защо, но всико горно, което съм купила за сезона е в бяло. Луда работа.
90% от новите ми дрехи за сезона са бели. Мъжът ми се шегува, че вече съм от бялото братство. 5 бели рокли, 3 ризи, да не изброявам тениски и топове.

# 253
  • Велико Търново
Отчаяно имам нужда от нови дрехи, от този сайт има ли някой впечатления?
https://fenzy.bg/products/women/dresses/elegant/sort-sale_popula … ty%20DESC/page-3/

Магни, прелест си!
Ноу, ти също! И аз тренирам, ама и ям много, и не ми личи...Къси панталони съм носила преди минимум 30 години, но за сметка на това ги обожавам!
Търся дълги рокли, ако някой е виждал някъде онлайн ще помоля да сподели.

G&B, много, много те харесвам!

# 254
  • Mediterraneo
Нося къси панталони на работа, с маратонки Simple Smile Но моите са около коляното, по- къси не слагам, защото, както знаете, съм дебела и не мога да си позволя.

Общи условия

Активация на акаунт