Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета - 40+, Юли 2021 (Тема 12)

• 97 653
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 255
https://btvnovinite.bg/sport/88-godishna-livanka-e-istinska-fitn … zacija-video.html
https://laf.bg/art-93155-%D0%A2%D0%B0%D0%B7%D0%B8_81-%D0%B3%D0%B … D0%B8%D0%B0%D0%BA
Приятно четене и гледане, мацки Simple Smile Жените като тези от двата линка са вдъхновение.
Когато тренирах (47-48 г.), и аз носех къси панталони. Смъкна ли килата, намъквам шортите.

# 256
В свободното време и вкъщи много нося къси дънкови панталони, но само в комбинация с кецове, маратонки и ниски сандали. Докато мога да си го позволя, няма да се отказвам от тях.

# 257
Отивам на двоен рожден ден - свекърва и дъщеря й. Как ми се пада?

Последна редакция: нд, 11 юли 2021, 13:26 от Pink Dress

# 258
# 259
Никаква, ако не я понасяш Simple Smile

# 260
Не знам, но ти си прекрасна 😍

# 261
И аз много харесвам къси панталонки с дълго кимоно, особено когато е с красиви и ярки краски. Heart
kativita , чехлите от показаната снимка какви/ откъде са?

# 262
  • София
Не си представям лятото без късите панталонки! Обожавам ги!
Сега съм на вълната къси гащеризончета.

Последна редакция: нд, 11 юли 2021, 13:02 от kopche

# 263
А ръкавичките с какво комбинираш, Копче?
Имам спешна нужда от летни, но в червено и не си намирам. Sad

# 264
  • София
Ххаха-ха! Това ми е аутфита за карене на колело! Просто кадър, точно преди да излезем, съм тук. С  тях карам, защото, иначе ръцете  -тук на морето, особено, ми стават после на въглен от слънцето. А и ръцете първи издавали възрастта, нали? Laughing
Този аутфит за каране на колело повече не повторих, разбра се, поради дължината на крачола на гащеризона.Laughing Зарадвах доста туристи нея вечер из Слънчака! Ххаха-ха!

Последна редакция: нд, 11 юли 2021, 16:17 от kopche

# 265
Ххаха-ха! Това ми е аутфита за карене на колело!

Това питах всъщност, какво караш Stuck Out Tongue Winking Eye И на мен ми трябват с такава цел, но не си харесвам нищо.

# 266
Смейте се, обаче и на мен ми иде да си сложа ръкавици! Имам пришки на ръцете от бутане на количка! Баси и разбитите тротоари !

# 267
И аз много харесвам къси панталонки с дълго кимоно, особено когато е с красиви и ярки краски. Heart
kativita , чехлите от показаната снимка какви/ откъде са?

ТиЛи, през 2018 г бяхме в Португалия и когато  посетихме Гимараеш си взех чехлите за 20 евро (градът е известен с обувките и зеленото вино )... виното не ми допадна, но чехлите ги нося вече четвърто лято...много удобни и здрави.
И аз много нося къси панталони ( както и къси рокли/поли )....най-удобното нещо за лятото  са ми....Предполагам, че в някакъв момент в годините напред ще трябва сигурно да ги поогранича,но не заради кг, а по -скоро заради увисване,вени,капиляри....но да се надявам, че това е далеко ....все още..Grinning
Тези са ми любимите къси панталони от предното лято,които и това не спирам да нося
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 11 юли 2021, 11:32 от kativita

# 268
Извадих си дългата цветна рокля за изборния ден.)

Последна редакция: нд, 11 юли 2021, 21:34 от Angel_wing

# 269
  • В полите на Пирин планина
Много сте сладки, Ейнджъл! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт