Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета - 40+, Юли 2021 (Тема 12)

• 97 655
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 270
  • На острова
Аз нося (много) къси панталони, въпреки целулита, който ми се появи последните две години. Разбира се, най-късите ги нося по почивки, а средно късите - лятото из града. В офис няма как да ида с такива.

Да се покажа и аз с гол пъп и кръст, и да се надявам, че след 10-тина години пак ще мога така да се нося (като МагниМ 😊). Ще извинявате връхната дреха, ама беше 17 градуса вчера.

Хубава неделя ❤

Скрит текст:

# 271
Frau да зълва беше, благодаря!
Благодаря и на теб, Магни! Heart Eyes
Савова, всичко ни е наред в отношенията.
И аз обожавам да нося къси панталонки и поли през лятото. А от това лято и гащеризони.
Еънджъл, прекрасни сте и двамата! Момчето ти вече те е задминало на ръст, а моята щерка все още не, но прилича на рода на татко си, а те са високи. Аз май не съм я показвала тук. Днес ще й празнуваме отдавна миналият вече рожден ден, тъй като заради Ковид ситуацията, а и отделно аз също го срещнах, на 31 декември детето не успя да празнува празника си. Бяхме й обещали  на лято на басейн парти с деца. Сред малко отиваме да се разхладим.
 Да питам и аз нещо. Снощи след рождения ден на двете дами отидохме на клуб. Прибрахме се към 4 часа. И съответно спах до обяд. Но аз като цяло цял живот спадам към нощните птици, но обичам да си поспивам до късно. Естествено, когато трябва да се става рано ставам.  А вие към кои сте? От ранобудните или нощните птици?

Последна редакция: пн, 12 юли 2021, 10:09 от Pink Dress

# 272
Аз съм от ранобудните, лягам в 22 ч и ставам към 7 Wink

# 273
  • пустинята Гоби
Ако можех щях да ставам винаги по обяд, просто сутрин не съм човек. Чакам с възрастта да ми се обърне режима, ама за сега няма признаци.

# 274
Пинк, прекрасни сте!

Аз като почивам, мога и цял ден да спя. Ама като съм в екшън, куквам в 6 още, а преди 12 не лягам..

Онзи ден излизах и аз, пих 3 узо и хапнах скумрия и кюнефе за десерт..и след това някава адска реакция в стомаха имах, скъсах се да връщам. И вчера бях неадекватна целия ден. Затова сега сядам да бачкам..😅

# 275
  • Sofia
Най-добре ми е когато спя между 01.00 - 09.00 ч. Не знам към кои пернати спадам , освен големите бели.....
17- годишния синковец е една глава над мен и се чувствам джудже,  въпреки че иначе минавам за височка.

# 276
  • София
Лягам в 9 и ставам в 4-5. Искам пак да мога да спя до обяд.

# 277
Рано лягам, рано ставам, дори и когато няма нужда.

# 278
Ауууууу Миа аутфита е ТОП !🤘❤️❤️❤️

# 279
Смейте се, обаче и на мен ми иде да си сложа ръкавици! Имам пришки на ръцете от бутане на количка! Баси и разбитите тротоари !
Аз бутах количката с текстилни ръкавици за мотокрос Simple Smile

# 280
Толкова страдам по късите панталони, които обожавам и не мога да нося на работа, забранено е. Но в дните, в които почивам, нося само къси панталони и то наистина къси, не до коляно. Е, не са от тези, под които ти се подава половината задник, но са си късички. Просто без да минават границата на благоприличието.

# 281
  • В градината...
Стандартът, за да се чувствам добре е да заспя в 11 и да стана в 8. Трябват ми 9 часа сън. Преди 7.30 ставане за мен е равносилно на недоспиване. Най-страдах като ученичка заради ранното ставане. Така си подбрах нещата, че да не ми се налага никога повече.
Има един тип закръглени дами - без талия и с голям бюст. Те са с по-слаби крака. На тях страшно добре им стоят къси гащи. Аз изглеждам като един грамаден квадрат от кръста надолу, когато ги обуя, съчетани с мускулестите ми крака... Даже и да смъкна сланинка, си остават с огромна обиколка.

# 282
Аз нося къси панталонки вкъщи и на почивка. Аз не съм слаба и не съм висока, но ми стоят добре. Нямам виждащи се вени или други особености. Предвид възрастта ми обаче не ги натрапвам в ежедневието на никого.

# 283
  • София
А ръкавичките с какво комбинираш, Копче?
Имам спешна нужда от летни, но в червено и не си намирам. Sad
Ххаха-ха! Това ми е аутфита за карене на колело!

Това питах всъщност, какво караш Stuck Out Tongue Winking Eye И на мен ми трябват с такава цел, но не си харесвам нищо.
Ами, от тези за каране на колело и аз не харесвам нищо. Тези са на сина ми. Бяха му подарени за набирания на лоста, когато го монтирахме в къщи. Не ги носи, та реших да им намеря аз приложение... Отделно с тях съм и в зала, когато ходя на Strong. За планкове са идеални!

# 284
Pink dress, прекрасно изглеждаш! И тоалетите ти много ме впечатлиха, харесах си ги от другата тема.

От млади години лягам в 22:22 и ставам в 5. Сега имам нужда да спя до 6. 7 ми е късно, но през уикенда се случва, ако съм спортувала повече.
Не заспивам в 22:22, в толкова се оттеглям.
Къси дънкови нося на почивки, в къщи, и из квартала (понякога), тичам с шорти.
С рокли, особено дълги, развяти от вятъра се чувствам женствена. Много са ми на сърце.
С къси гащи се намирам за хлапашки небрежна, но не и женствена.
.............

Последна редакция: нд, 11 юли 2021, 18:41 от Dez

Общи условия

Активация на акаунт