Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета - 40+, Юли 2021 (Тема 12)

• 97 669
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 285
И аз обичам къси гащи но само в къщи и на морето

# 286
Пинк дрес, ти с тази фигура можеш да носиш каквото си искаш. Трите с ангелските криле и Магни можете да си мълчите Joy.
Днес бях на разходка и покрай мен минаха едно момиче и една жена с къси гащи. Жената беше с по- хубава фигура обаче ужасна походка. Вървеше като Чарли Чаплин със стъпала обърнати навън и леко наведена напред, докато момичето дори леко закръглено изглеждаше по- добре с изпънатия си гръб и хубава походка.

# 287
  • Нидерландия
Момичета страхотни снимки супер сте!
Нося къси панталони само на море, прикачвам снимка от сега.
За съжаление вече ваканцията свърши и имам нужда от съвет:
От Dikka си купих Ленен панталон, в черно със висока талия и бастички, дълъг и стеснен в края на крака. Влюбих се в него но сега исках да го облека и не мога да му измисля обувка, прекалено е шик за сандал, с бота е кофти защото е лято пък и е летен панталон, с гуменка също не ме кефи. Май ще търся черни еспадрили на плато... Моите са все цветни и с отворени пръсти или се връзват около глезена а тук няма как под панталона. Моля помагайте с идеи 🌷😘
И да допълня: мацката от Dikka е с Черна класическа обувка но на мен така ми е много сухарско искам нещо по-така 🥰

Ето линк към панталона
https://www.dika.bg/bg/products/39073/Lenen-pantalon-s-rub-i-tekstilen-kolan.html

# 288
Елегантен семпъл сандал на ниско токче ще се съчетае добре с панталона. Нещо такова:
https://www.obuvki.bg/sandaly-gino-rossi-dnk207-black.html

# 289
  • В полите на Пирин планина
Или такива с отворена пета:

Представям си го и с такива по-закачливи сандали:

# 290
Савова, много мило ❤ Но не е само до килограми и височина. Миналото лято си ги разхождах навън късите ( не до коляното) панталонки, това само у дома. Ако някой знае процедура за опъване на бедра да свирка. За тях ми е много по-мъчно отколкото за свличането в лицето.
Показвам за малко
….

Последна редакция: нд, 11 юли 2021, 19:13 от MagniМ

# 291
😁

Последна редакция: пн, 12 юли 2021, 12:54 от NOVA NADEJDA

# 292
Нова Надежда, моля те да махнеш снимката от цитата. Предложението не ме устройва Simple Smile Харесвам се до 60 най-много Simple Smile

# 293
От един момент нататък трябва да избираш между задника си и лицето Simple Smile.

# 294
Задник и лице не ме интересуват. Обаче като си погледна ръцете и бедрата и Close

# 295
Задник е общо казано Simple Smile.
Достатъчно си висока за да можеш да си позволиш още 5-6 кг в мускули, не сланинки. Joy.
След една определена възраст слънцето и то би става враг, та ще трябва да се местим и някъде на север Simple Smile.

# 296
Ужасно ме мързи. Simple Smile Тичам за всичко у дома и навън, но със спорта приключих. Ще нося дънки и панталони Simple Smile

# 297
МагниМ, пробвала ли си някакви мазила или да приемаш колаген, за да подпомогнеш нещата поне малко? Ясно е, че не са панацея, но от колагена поне аз виждам известен резултат, а не съм много редовна.

# 298
  • София
Ето я уж бялата рокля. Не прозира всъщност

От HM си взех ленена тениска за смешните 10 лв. Много обичам ленени тениски. Вярно стоят леко размъкнатко и широко, прозират, но са шик и адски удобни.

Последна редакция: пн, 12 юли 2021, 09:27 от Harpalike

# 299
Харпи, чудна е бялата рокля. С удоволствие бих носила такава. Heart Eyes

МагниМ, пробвала ли си някакви мазила или да приемаш колаген, за да подпомогнеш нещата поне малко? Ясно е, че не са панацея, но от колагена поне аз виждам известен резултат, а не съм много редовна.
Освен хидратиращи лосиони не ползвам нищо. И честно не виждам много смисъл. Единствено подходящата гимнастика помага, но както вече казах ме мързи. Освен това съм физически ужасно дейна - не работя в офис, живея на трети етаж без асансьор, ходя много, вдигам тежести - работен и домашен фитнес и в края на деня съм толкова скапана, че изобщо не ми е до нищо друго освен чаша вино и хубаво мезе. А да, не отговорих на въпроса - спя от 23:00-6:00. Случва се да легна по-късно, но не и да стана по-късно. Седем часа ми сън е идеалното време за да съм свежарка.

Общи условия

Активация на акаунт