Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета - 40+, Юли 2021 (Тема 12)

• 97 675
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 300
  • Варна / UK
Много сте красиви всички Heart Eyes, и по рокли, и по къси панталонки.
Аз вчера бях по вещерски Joy, че дойде време да посетим и това място:
Скрит текст:
Пътуването беше много - близо четири часа с кола в посока, прибрахме се рано тази сутрин, днес съм разбита.

За отпускането на контура (на лицето), и аз имам, но от около година и нещо пия всеки ден по 10г колаген (без да го спирам). Освен това нанасям дневен/нощен/избелващ крем с леки масажни движения. Откакто приемам колаген няма влошаване на ситуацията; е, което си увисна - си виси Joy.
Къси панталонки не съм спирала да нося, най-ме кефят как стоят на краците на Дези - друго си е с мускул!

# 301
Има един тип закръглени дами - без талия и с голям бюст. Те са с по-слаби крака. На тях страшно добре им стоят къси гащи.
Като Спондж Боб, квадрат на 2 клечки : D Grinning  Grinning

NadyaT, хубаво е мястото, нали Simple Smile

Аз ставам в 4.30 и лягам около 22 ч. Когато почивам, мога да спя до обяд и да си легна след полунощ.

# 302
  • Mediterraneo
Няма значение кога лягам и кога ставам, важното е да спя 8 часа. Ако може 9, 10, 11, колкото повече, толкова повече. Като ни затвориха миналата година, първите две седмици буквално ги проспах. По всяко време на деня и нощта спях. То така или иначе всичко се беше сляло в едно нищоправене.

# 303
Аз съм поспалива и за мен е важно сутрин да не ставам преди 8. Ранното ставане просто ме убива. Лягам когато сваря и мога да спя ужасно много, но нямам тази възможност.

# 304
  • София
Аз едно време лягах късно и ставах късно. Сега обаче, заради навика от децата и заради възрастта лягам към 23 и кукуригам в 7. Днес успях да поспя до 9.

# 305
Мими Роуз, и аз така чакам с възрастта да обърна режима, но имам чувството, че никога няма да ми стигне съня, колкото и до остарявам.
+1 за роклята, Харпи
Дез, благодаря. Отвсякъде намаления, та поръчвам, меря и връщам.
Миа, писала си едновременно с мен на предишния ми пост, та супер си, сандалите ми привлякоха погледа
Ех, Савова не мога да си нося всичко - имам целулит и аз, и някои други неща, които не харесвам в себе си, но съм свикнала с недостатъците си. Ако искам да ги няма ще трябва спорт, както Магни вика, силите и желанието не достигат, пък сега май и други пречки ми се появяват.
Еха, Nadya T, къде е това на Хари Потър? Много обичаме такива забавления.
И да си кажа що за простотия свърших днес... без да искам при носенето на тортата на детето, дори и не знам как стана. Но почти я обърнах в голямата кутия. Тя се килна на една страна и аха да излезе от кутията. Нямах време да реагирам за нова торта, като цяло децата се забавляваха на макс във водата, нооо с тортата си беше гаф голям. Не искам да споменавам за настроението на щерка ми в този  момент.

Последна редакция: нд, 11 юли 2021, 23:28 от Pink Dress

# 306
Да расте здраво и щастливо детенце, пък нека тортата ви остане най-големия гаф. Напомни ми за едно отминало време когато и ние имахме торта със снимка.
Скрит текст:

# 307
И аз съм поспалива, но преди 12 не мога да си легна. За сметка на това редовно ставам в 6,15-6,30. Като съвсем се изтощя успявам да заспя и по - рано през 5-6 дни. Най - се дразня, когато и в почивните дни се будя по навик рано - отвратително.
Прекрасен музикален фестивал имаше тези дни.
Три фестивални и еднна изборна визия. Имам нужда от консултации за движение с дълга рокля. За изборите се направих на дама. В резултата си държах полата през половината време, за да не се спъвам. Сиска дай някои насоки моля Simple Smile.

Последна редакция: пн, 12 юли 2021, 21:38 от pep_si

# 308
Сигурно съм една от малкото дето станаха поспаливи покрай бебе.До 9.30 спи моето и аз ,не ме ли събуди тя не ставам

# 309
  • Варна / UK
Pink Dress, това е мястото:
https://www.wbstudiotour.co.uk/
Linofrina, наистина е магично преживяване, пак ще се ходи.
Pink не се ядосвай за тортата, важно е купонът да е бил супер Heart . Честита пораснала принцеса! Нито едно от тези момчета от снимката на тортата не ми е познато - направо съм древна Joy . Да не ви казвам, че забравих да си сложа лещи вчера, забравих си очилата - добре, че направих снимки, че да видя какво съм гледала Joy.

# 310
  • На острова
Нито едно от тези момчета от снимката на тортата не ми е познато - направо съм древна Joy .
Не си древна, явно просто не гледаш футбол 😉. Веднага ги разпознах и четиримата, изкефих се, че е за момиче, защото обикновено момчетата си ги поръчват такива.

Аз покрай ММ и синът ми, който играе футбол, гледаме много заедно и ги знам, особено Premier League, но и Champions League също. Харесва ми, не го правя насила заради тях. Иначе като ме гледате, не бихте предположили 😁

# 311
Нито едно от тези момчета от снимката на тортата не ми е познато - направо съм древна Joy .
Не си древна, явно просто не гледаш футбол 😉. Веднага ги разпознах и четиримата, изкефих се, че е за момиче, защото обикновено момчетата си ги поръчват такива.
Благодаря за пожеланията Ви момичета! Heart
Тя моята и футбол желае да тренира, но аз я спирам. Най-добрата й приятелка тренира. А иначе само за футболисти ми говори и аз ще не ща слушам.
 Благодара Nadya T, Брекзит и други неща са ни пречка на този етап!

# 312
Това със спане то ми е болна тема. Вечер няма заспиване, особено напоследък с това европейско, а сутрин трябва да ставам в 6 и ми се реве. Събота и неделя, ако ме оставят, мога да спя до късен следобед.
Къси гащи нося постоянно, когато не съм на работа. Даже вчера с тях гласувах и с фанелка на Manowar, хлапетата в комисията доста странно ме изгледаха. 😂

# 313
  • София
Нощни птици сме с мъжа ми, преди 1:30-2 часа не заспиваме, ставането сутрин е мъка, мъка. Ако ни остави човек, можем да спим по цял ден, уви, няма как.

# 314
Я, дайте идея как да нося по по- модерен начин (има ли такъв?) козирка. Имам я от доста време, днес я сефтосах. Да поясня- трябва да нося шапка или козирка, защото си пазя лицето от слънцето, отделно + слънцезащита и големите слънчеви очила. Косата ми е до раменете.

Общи условия

Активация на акаунт