Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета - 40+, Юли 2021 (Тема 12)

• 97 707
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 315
И аз от отбора на поспаливите ( гледам доста сме...). Винаги съм била такава. Не мога да си легна преди 12 ч., но ставането ...ах , ставането винаги ме е мъчило...Родителите ми смятаха, че като стана майка  ще се променя...ама не...научих децата ми да спят с мен до късно ( както и ММ). Никога не съм била с децата в парка в 10 ч сутринта...че ние тогава ставахме... Grinning  Приятели/роднини знаят , че преди 10 ч. не се звъни/пише . По ирония на съдбата работя надалеко и се налага да ставам преди 6 ч. вече повече от 20 години.  И затова чакам с нетърпение момента когато ще кукна в 7 ч и няма да ми се спи и ще имам цялото време на света.

И аз разпознах лицата от тортата и нарочно върнах да видя за момиче ли става въпрос...но у дома 75% изповядват футбола като религия ...та няма как наясно съм...Laughing

# 316
  • София
По-скоро трябва да си намериш козирка, която пасва на стила ти. Преди няколко години бяха модерни май, за сега не знам.

Има плетени от нещо като ратан (не е това, де, защото са тънки), ама те леко лелешко ми стоят, особено ако се съчетаят с рокли, поли и т.н. Биха вървяли с някави по-фънки дънки и ризи/ топове. Има и спортни, които ако другите ти дрехи са с изчистена линия и естествени материи, може да избегнеш спортната визия. Въпрос на вкус и лични предпочитания е.

# 317
Козирка освен на плажа, другаде не я виждам. По- добре носи шапка.

# 318
  • София
Пак изпуснах всички снимки. Sad

Обичам да спя, но рядко успявам да се наспя.
А след финала снощи днес съм абсолютен парцал.

# 319
Я, дайте идея как да нося по по- модерен начин (има ли такъв?) козирка. Имам я от доста време, днес я сефтосах. Да поясня- трябва да нося шапка или козирка, защото си пазя лицето от слънцето, отделно + слънцезащита и големите слънчеви очила. Косата ми е до раменете.

С навита кърпа:

# 320
Не е ли значително по-красиво (и функционално) с шапка с перифетия, все пак лицето не се изпича само отгоре...
То като се сложи с кърпа, пак става като шапка (почти).

Изпуснах всички снимки... Откак се е стоплило, всеки ден съм с рокля Simple Smile ама няма кой да снима... Под ваше "давление" си купих и рокля-риза
Скрит текст:
Е, аз я пълня повечко от модела, но пък се харесах... Снощи бях с нея на опера на езерото с почти бели сандали на платформа. Чувставах си се баш на място и си ми личеше Wink

# 321
С цялото ми уважение, дотук коментиращите по въпроса за козирката пропускат факта, че дамата вече има козирка и не пита за шапка Simple Smile

# 322
Ами може да си я носи както си иска. Вече я има така или иначе.

# 323
То межку козирка и козирка разликата може да е огромна... С цел слънцезащита, тази е само символична (да не грее в очите) , а тази , тази и тази са си почти шапки с периферия... А целта беше формулирана като "слънцезащита", а не просто влагане на наличен аксесоар към облеклото...

# 324
Лайт, да си ни честита и все така лъчезарна!

Почти никой не видях, четейки 22 страници, но мернах много красива синьо-бяла рокля на Дез!

Имам нужда от 8-9 часа сън за да функционирам адекватно, но ми се случва рядко.

И дъщеря ми и синът ми тренират футбол.

Моята козирка за слънцезащита е синя сламена и я нося с ленени рокли или ленен панталон и ленен т-шърт или почти всичко, но не и със спортни неща.. Нямам снимки с нея, но съм снимала чадото, което ми я открадна във Венецианската жега.

Последна редакция: вт, 13 юли 2021, 08:21 от Agent Provocateur

# 325
Да уточня. Шапка с козирка нося всеки ден при излизане до магазин, аптека, до пазара. Тогава съм с къси дънкови панталонки, потник и кецове. Излизам рано и около 10 часа съм си у дома(пак заради слънцето). До сега носих шапка с козирка, но по повод косопад ми казаха, че шапките запарват и не са желателни. Така се сетих за козирката (спортна е), която така и така имам. Излизане през лятото без шапка или козирка не е вариант заради пигментните петна. Питането ми беше за косата, ако нещо ви е направило впечатление във някоя визия на мацка, която следите.

# 326
Благодаря за новата тема! Успях да ви изчета, но не успях да видя снимките. Като една манячка на тема " слънчеви очила" сменям всеки сезон различни, по няколко вида и съобразени цветово с дрехите. Луда работа, у дома е магазин за слънчеви очила!

# 327
  • София
Перфект, и аз съм така с очилата.

# 328
Аз съм така със сребърните бижута, много си купувам. Но лошото е, че прибирам старите и се оказва, че нося едно и също, защото сутрин все бързам и слагам вчерашните, защото са отгоре.

# 329
  • София
Измисли начин да ги държиш на видно място. Аз така правя с очила, шалове и бижута.

Общи условия

Активация на акаунт