Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета - 40+, Юли 2021 (Тема 12)

• 97 728
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 330
Ми не става, свалям и слагам на секцията, но се върви след мен, дудне и прибира. 😂 А аз толкова обичам артистичен безпорядък! Ама животът е твърде кратък, за да си късаме нервите за глупости.

# 331
  • София
Аз си направих табло в красива рамка и на него окачвам бижутата. Шаловете ми са на виенска закачалка, а очилата в шкаф с прегради, като за прибори. Чантите са в гардероба на рафтове тип Икейска секция. Така ги виждам, а не са по плоскостите,  но и никой у нас не е с ОКР 😆.

# 332
Ми не става, свалям и слагам на секцията, но се върви след мен, дудне и прибира. 😂 А аз толкова обичам артистичен безпорядък! Ама животът е твърде кратък, за да си късаме нервите за глупости.
Оо, кой е ОКР у вас? Кефи ме и аз съм от постоянно прибиращата и оправяща порода. Че и дудна 😀

# 333
Абе, не е чак с ОКР, щом го научих, че нищо няма да им стане на чиниите, ако не се измият нощем, а примерно на сутринта. И вече пред вратата може да стоят по 2 чифта обувки. 🤣🤣🤣 Човек трябва да си избира битките. 😛

# 334
Чинии до сутринта не търпя и аз;)
С обувките нямам такъв проблем, понеже преобладават моите в коридора.
Нощна птица съм, лягам след 12 обикновено, а заспивам по-късно. Сутрините не са моето време.

# 335
  • Mediterraneo
Не, не, чиниите не могат да нощуват в мивката, абсурд. Не мога да заспя, ако не ми е оправена кухнята. Обичам сутрин като стана да си правя кафе, всичко да ми е чисто и подредено в кухнята. Обувки в коридора също не понасям, вечно вряскам за тях на домашните.
Рокля и чехли от мен днес, ходихме на плаж раничко

# 336
E, как пък няма да мия чинии по нощите хахах Sweat Smile Изобщо не са ми дерт ! Сутринта ги набутвам в миялната или там когато ми е кеф ...

# 337
  • София
Лятото вечеряме много късно. Оставям чиниите в мивката и лягам! Сутринта - пия кафето и почвам да чистя с кеф, докато другите спят.

# 338
  • София
Чиниите в миялната. Иначе си признавам, че преди да имам съм мила преди да си легна.

# 339
И аз, не лягам докато кухнята не е в изряден вид. Мразя да стана сутрин и да не мога от чинии едно кафе да си направя и да се насладя преди работа.

# 340
  • София
Чиниите не са моя грижа. Аз готвя, мъжете се занимават - единият зарежда миялната, другият я разтоварва.

# 341
  • Mediterraneo
Аз не казвам, че са само моя грижа чиниите. Лятото много работя втори смени и се прибирам след 1 часа, често и към 3-4. След вечеря кухнята задължително се оправя, дори и да сме имали гости до малките часове. Ако не съм аз, ММ я оправя, но всичко е по конец като стана сутрин. Денят ми не може да започне добре иначе Simple Smile

# 342
Ами сигурно ще ме оплюете, но имам миална и съм я ползвала само веднъж. Супер безполезен уред ми е. Все ми е едно кой ще мие чиниите. Нямам проблем , само да са измити. Обичам да се занимавам с неща свързани с вода. Не ми пречи, не ме мързи. Винаги имам време. Няма да си оставя кухнята с мръсни съдове, защото не харесвам да ми мирише на застояла храна. Но това у нас. У тях, всеки както си иска. Ама е добре да не ме оставя да преспя, че ще измия всичко 😀

# 343
  • Mediterraneo
Миялната е едната ми ръка в кухнята, откакто я имам, животът е неимоверно по- хубав Simple Smile

# 344
  • В градината...
Лятото ползваме предимно лятната кухня и там нямаме място за съдомиялна, не ми тежи миенето, но си иска време. Докато измием децата и да ги сложим да спят, си крадем от времето за тях с миенето на чинии.

Общи условия

Активация на акаунт