Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета - 40+, Юли 2021 (Тема 12)

• 97 753
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 345
  • Sofia
Миенето на ръка е кошмар за мен, 5 човека сме, а мен още след първата бременност (вече почти 18г) ме заболява кръста ако стоя над 30 минути права. Миялната машина ми е незаменима , роботът за пода и той. Grinning

# 346
И аз съм с три деца-момчета в къщата, и за 5членно семейство е друго.

# 347
Като Карен съм и аз. След бременностите  ме заболява една точка в гърба, ако мия чинии повече от 5 минути. Миялна ползвам от над 10 години. Освен това като по-млади непрекъснато бяхме с гости вкъщи, пък и сега не е рядкост, не ми се слугува с часове в кухнята.
Виж, с гладенето нямам такъв физически проблем, нищо не ме боли, а обикновено гладя поне по час.

Момичета, няма да устискам до края на лятото, казвам ви. 🥵 Не се чувствам добре, искам да свършват тези жеги. Нямам кеф нито да се обличам, нито да се контя. Мятам нещо леко и излизам. Не ми е до снимки.

# 348
Не мога да си легна, ако кухнята ми не е чиста. Мръсни чинии никога не съм оставяла неизмити. Миялна имам отдавна, голям помощник ми е

# 349
Оставям неизмити чинии, само ско има кой друг да ги измие Stuck Out Tongue Winking Eye.
Ужасно мразя мръсни чинии и имам ужасния навик да почна да мия преди всички да са свършили да ядат Simple Smile.

# 350
Оставям неизмити чинии, само ско има кой друг да ги измие Stuck Out Tongue Winking Eye.
Ужасно мразя мръсни чинии и имам ужасния навик да почна да мия преди всички да са свършили да ядат Simple Smile.
Същата съм, Савова Joy Готова съм да отмъкна чинията на мъжа ми дори с останалата една хапка и все ми мърмори, че съм го оставяла гладен. Като се навечеряме искам веднага да измия съдовете и да знам, че кухнята ми е чиста.

Последна редакция: вт, 13 юли 2021, 22:41 от Pink Dress

# 351
И аз го правя това с миенето. Много невъзпитано. Все едно ги гоня. Но пък как мразя да гладя. Събирам, събирам и става още по зле. Аз също не обичам горещините. Но последните 4-5 г супер им се дразня.

# 352
  • София
Казаха, че днес ще е жега. Познаха.
Бях с ленен панталон и ленена риза. Щях да пукна от жега. Не знам как ще изкарам до уикенда на море.
Мразя зимата в града, но адската жега ме съсипва.

# 353
Учудващо добре се справям с жегата, но гледам да седя на хладно заради малкия.
И да се върна на късите панталони. Учудващо много жени виждам с къси панталони, на които им седят много добре, но са твърде далеч от 40-те.

# 354
Аз няма да говоря за моите ОКР ,само ще споделя че изобщо сън няма да ме хване ,ако не пусна прахосмукачка и не измия пода.Нямаме килими и всяка прашинка ме дразни .Вкъщи има схема,от мен въведена ест,за събуване и обуване на обувки .Добре че си купих робот,сега само мия след него,че не ме кефи как мие.
Баща ми ме диагностицира с "прахова невроза" Joy

# 355
Защо го ударихте на битовизми, дами?

При мен е 15°C и вали обилно. Така ще е и в следващите дни. Утре ако е хладно като тази сутрин, ще разходя новия бонбонен тренч на работа. И новите обувки пристигнаха вчера,  вече го мисля тоалета.

Единствената комбинация розов тренч/Адидаси която намерих е тази:
Не ми харесва никак с черни скини, а чантата пък въобще.
Моят е много по-наситено розов, но обувките са същите. Май ще съм с летен деним + бяла блуза.

# 356
  • София
Пролетта правих тази визия с розов тренч и бели кецове.

# 357
  • София
С три деца и вкъщи, без миялната ще трябва някой да е дежурен по 3 часа на ден да мие. Ние и нея я пускаме по 2 пъти на ден, понякога и три пъти. Пералнята също. Без робота за под не мога да живея. И не мисля, че са глезотии. Едно е двама възрастни, друго 5 човека, от които три са деца, с пандемията целодневно вкъщи. Което значи непрекъснато някой цапа, рони, яде, пие нещо.
Мисля да не излизам днес, освен за да взема малката от градина. Ще си седя на климатик.

# 358
Много ми хареса нежно-розовия тренч по-горе. Моят е bubblegum по-скоро.
Отвсякъде висят етикети! Joy

И без шал.

Oтивам да се приготвя за празника, вторият ми син става на 14 днес. Grinning Birthday Balloon
Не знам с какво да бъда на обяда! Rolling Eyes Но знам с какво ще съм утре. Joy

# 359
Дез, честит ти рожденик! 🥳🎂 Да е здрав и щастлив и да му се сбъдват мечтите. С теб сме бременеели по едно и също време, моят стана на 14 преди 3 седмици. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт