Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета - 40+, Юли 2021 (Тема 12)

• 97 757
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Дез, честит рожденник!
Толкова ли е студено при вас?

Онзи ден бях с по-скандално къси панталони, макар и по-широки. Нося ги само, когато се разхождам в парка и не предвиждам ходене до магазин. Това, което ми направи впечатление не са как ме гледат мъжете (че там пък каква ли изненада да има), ами жените - ей, не е хубаво така!

# 361
  • София
Дез, да ти е живо и здраво детето. Много ми хареса тренчът и кецовете и въобще аутфитът.

# 362
Погледите на жените са най-сигурният индикатор, че си изглеждала чудесно, Харпи!

Дез, да ти е честито порасналото момче! Комбинацията ми харесва много, но без шала за мен лично.

След като успях да си загубя паспорта (и да ми го намерят след като им казах) на летището във Виена вече съм в Милано на 22С и безумно щастлива, че Италия не ме посрещна със Софийска жега. Последните 3-4 дни се влачех като болно куче в жегите.

Последна редакция: ср, 14 юли 2021, 13:18 от Agent Provocateur

# 363
  • София

Понеже казах, че няма да излизам - отивам до магазина. Не мога да изляза от тийн визиите и това е.

# 364
Dez, живо и здраво да е порасналото ти момче!
Изглеждаш чудесно.

# 365
  • София
Аз съм на 35 градуса. По обяд не знам къде да си слагам ръцете и краката, за да не залепват! Заредила съм си къси панталони - до магазина, вкъщи, до плажа...
Честит рожденик на Дез!

# 366
  • София
Агент, и аз имам история с паспорт и още нещо, но не е за споделяне 😆.
Прибирате ли се?

# 367
  • София
Аз съм на 35 градуса. По обяд не знам къде да си слагам ръцете и краката, за да не залепват! Заредила съм си къси панталони - до магазина, вкъщи, до плажа...
Честит рожденик на Дез!

В София не са по-различни градусите, но няма бриз.
Отново съм изцяло с ленени дрехи и отново едва дишам.

Дез, да ти е жив и здрав младежът.

# 368
Клеми, в тези горещини кой ти гледа кой с какво е облечен. Simple Smile

Последна редакция: ср, 14 юли 2021, 12:41 от G.Savova

# 369
Дез, здраво и честито да ти е детето! Heart

И аз съм без шала, Дез. Иначе, супер свежо. Flowers Hibiscus
Клеми, супер си. Без чехлите. Kiss

# 370
Агент, и аз имам история с паспорт и още нещо, но не е за споделяне 😆.
Прибирате ли се?

Толкова ли е шантава историята, Реюниън!?! Simple Smile

Всъщност се прибирам вкъщи след ваканция от цели 6 дни в БГ по малко по дълъг и сложен маршрут, благодарение на Луфтханза, която ми канселира платени полети. София - Виена - Милано - Ню Йорк - Бостън Simple Smile)) Дори на мен не ми се случва всеки ден подобно пътешествие, но гледам да се забавлявам и снимам - като ще е гарга...

# 371
  • София
Много кратко бе Агент, но пак е нещо. Ще ти я разкажа моята някой път, но беше инфарктна. Завърши добре 😆.

# 372
Дез, честит да ти е рожденика!
Роки страхотен тренч!
Клеми екстра е тийнейджърската визия.
Агент ако трябва да измина този път ще съм се гътнала, добре че го приемаш от към веселата страна.

# 373
Дез, да ти е живо и здраво момчето! Много ми хареса избора ти - без шала за мен.
За температурите няма да се включвам. Влагата е убийствена! 😢

# 374
При влага и умерено високи температури се чувствам, като сварена.
Предпочитам лошо време, пред това.

Стоенето дълго време прав на едно място понякога е убийство, но да стоиш с часове седнал също не лесно. Мен ме удря в кръста и горната част на гърба.

Чакам едни маратонки за тренировки. Първо ще ги понося малко в ежедневието и после ги вкарвам в употреба. Грозни и криви са, но точно такова исках, нещо по-различно.

Общи условия

Активация на акаунт