Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета - 40+, Юли 2021 (Тема 12)

• 97 870
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 510
  • Велико Търново
Дез, прекрасна си!Моля те, виж си личните съобщения.
Ангелче, щастливи да сте!
Роки, много, много си хубава!

# 511
Много ви благодаря!
Спахме като къпани.
Добре, че и кафемашината взехме..)
Сега ще си пия първото кафе с гледка към Витоша.

Прекрасен ден желая на всички! 💕

П.С - наслаждавам се, чак птички чувам..
И му викам на ММ: О, и птички чувам! (което е странно, защото наоколо няма дървета)
А той ми се хили и ми казва, че е пуснал “птички”  от телефона..))

Последна редакция: сб, 17 юли 2021, 10:24 от Angel_wing

# 512
Дез, много хубава си! и честит нов член у дома!
Искренно щастливи да сте в новия си дом, Ейндж!

# 513
П.С - наслаждавам се, чак птички чувам..
И му викам на ММ: О, и птички чувам! (което е странно, защото наоколо няма дървета)
А той ми се хили и ми казва, че е пуснал “птички”  от телефона..))
Angel, честит нов дом и от мен! Цялото щастие и любов ви желая! ♥
Сетих се от написаното за този диск: Български природни звуци. Simple Smile))) Много е приятен, препоръчвам.

# 514
Айнджъл, честит нов дом! Много щастливи мигове в него желая.

Barbabeau, благодаря, че ме подсети за този диск, наистина много приятна компилация, ако може въобще да се нарече така.

# 515
Барби, супер! Ама нямам на какво да го слушам засега..
С Mac съм, а аудио системата ни е Sonos, изцяло интернет

# 516
  • София
Ейнджълче, честито! Хубаво да ви е - топло и уютно заедно на новото място.

Дези, страхотна си! Луна е много сладка Simple Smile. Тепърва ще научаваш какви ги вършат и какви характери са тези красоти.

Днес ще съм с гащеризон, само се чудя кой точно да бъде

# 517
  • Mediterraneo
Честит нов дом, Ейнджъл! Да го пълните само с любов и радост!

# 518
Новодомци сме..
Наздраве, момичета!
Следващите месеци ще са като на бойно поле, имаме легло, баня, хладилник и кухня и гардероб без вратички..)
Честито, Ангелче! Много е сладка тръпката от нов дом ..... Дълги щастливи години в него да изживеете!
Някога ние в нашия и легло нямахме - матрак на пода (подарен ми от по-малката ми сестра, която пък на 23 вече беше успяла да се омъжи, роди и раздели със съпруга си, та нямаше какво да го прави ....), стар хладилник и печка Раховец от свекървата, маса и столове от майка ми, ..... гардероб - купен с апартамента, като от тези на бабите ни, дървен, реставриран от мен ..... и една нова мебел - диван-подарък за дневната .... пране - на ръка Grinning Толкова ни стигнаха средствата от кредита тогава - да купим неголям апартамент и да направим непретенциозен ремонт .... Но, в уютен Дом се превърна и 20 години по-късно все още сме тук Grinning

Дез, чудесна си!
Много сте изписали... връщам се да ви чета, че последните седмици изпуших тотално от работа и не съм влизала тук ....

# 519
Честит ви нов дом, Ейнджъл!

Барб, много мерси за препоръката - друго си е изборът ти да ти го валидира човек локален, запознат с местните потайности Hug

# 520
Неочаквано отнесох едни пейпърбег панталонки в Reserved днес, и тениската в синьо и бяло. Нямах нито едни, а са много приятни, когато не искаш деним или рокля. Ходих до D&M за кухненска тел, прибрах се с дрехи. 🤣 И пуловерче от М&S's. Синковците и те се обзаведоха с жълти еднакви тениски.

# 521
  • София
На Reserve им се сърдя - роклите, които не бива да са овърсайз са огромни! Пак рових из детското им за домашни дрехи

# 522
  • Sofia
Докато разглеждах обувки харесах тези римски сандали и си ги представих на нозете на Харпа,  с къси  гащи. Grinning

# 523
Дез, честити!
От Reserve и аз отнесох днес едно палтенце пролет/есен. Много мека, плътна и приятна тъкан, и е с хастар. XS е, S ми беше огромно. Наистина всичко там е доста уголемено и не е от сега.

И от XM мъжкият сектор си купих карго панталон и една ветровка за из планините.

Честито на новодомката! Да ти е пълна къщата с уют, топлина и много обич! Сърце да е пълно, останалото са подробности.
Най-щастлива съм била с обзавеждане състоящо се от гол матрак, газов котлон и една голяма свещ за разкош. Simple Smile

Последна редакция: сб, 17 юли 2021, 22:41 от Sysly

# 524
Жестоки сандали и точно като за Харпа! Heart Eyes
Харесах си чехли и сандали в Humanic, но си купих само нужните вложки за пети (за контузията), стиснах очи геройски, и излязох. Hands Muscle
Вярно е за Ризървд, и на децата взех размер по-малки, тениските са гигантски. На фината Харп всичко ще е огромно.
Ровя сега из сайта на Зара, и търся страхотните панталонки на квадратчета на Ani_d.

Общи условия

Активация на акаунт