Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета - 40+, Юли 2021 (Тема 12)

• 97 847
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 585
За бижута, очила и парфюм съм напълно съгласна. И аз си нося без скрупули моите. Както казах там и аз нямам лимит - "колко повече толкова повече" и като количество, и като цена. Бях го написала но без да искам вместо да поправя, изтрих всичко.
Ставаше въпрос за безбожно скъпи чанти. Една ръчно изработена Birkin струва повече от апартамента ми. Във франция има банки, които отпускат кредити срещу залог - въпросната чанта. Или една Ботега Венета на цена колкото колата ни.

Последна редакция: пн, 19 юли 2021, 22:10 от Sysly

# 586
Mайка ми, да е жива и здрава, навремето ме учеше, че обувките и чантата на жената са като подовете и дограмата на дома. Трябва да са стилни, качествени, скъпи (според възможностите).

# 587
Честит нов дом на Ейнджъл! Безброй приятни мигове в него! 🌺

Скъпи са ми слънчевите очила, парфюмът, обувките държа да са кожа, понякога купувам и такива, които не са естествена кожа, но знам, че ще обуя максимум два пъти. Дрехите може да са и от ХМ, не ми дреме.

# 588
Скъпи са ми парфюмите преди всичко. Чанти/обувки/слънчеви очила отчасти. Козметика и грижа за косата/лицето. Всичко друго съм дева.

# 589
Ей такъв бонбон Coccinelle ще отнеса с кеф, стига да го открия в шоколадено кафяв цвят, млечен обаче. Тази ми е по възможностите. Или някоя Фурла ако харесам. Моята ми служи вярно повече от 10 години. Само дето напоследък моделите им не ме кефят.

# 590
Скъпи са ми очилата,обувките и парфюмите( ако може да се каже ,че единствената марка която ползвам е на шанел, е скъпа). Всичко друго е само на промоция най вече стари колекции. Аз хвърлям много дрехи и не искам да ми е жал после.

# 591
Имам приятелка с невероятен усет за дрехи. Носи дрехи, обувки и аксесоари от обикновени магазини, но така ги съчетава че изглеждат като скъпи тоалети. Аз нямам този усет за това и залагам на малко по- скъпи, за да не се чудя после с какво ще ги обличам.

# 592
Нищо скъпо нямам аз.
Очилата само (диоптричните). Слънчевите са Квят..)
Отървах се от всякакви привързаности към вещи, дрехи и тн.

# 593
  • София
Аз искам дефиниция на "скъпо", дайте го в марки, не в цени. Шанел звучи добре, да. Парфюми имам на марката, не са нещо непистижимо дори за бг стандарта. Виж, дрехи, чанти - наистина са скъпи, поне по моя преценка. Обаче и те далече не са най-скъпите. За това бих се радвала да споделите за скъпите - собствени, обувки, очила и парфюми.

# 594
Дрехи от Шанел и други подобни изобщо не ги мисля. Под по- скъпи имам предвид малки по- висок клас от Манго, Зара, ХМ и др от този сорт. Примерно Бенетон, карен милън, Босс за някои неща, Банана републик , Jaeger и др.

# 595
Има много скъпи парфюми, като например тези на Roja Dove по 1000- 2300 лв.

# 596
Скрит текст:
Агентче, изобщо не съм мислила с какво ще ги нося, просто ми харесаха, а фактът, че са на част от цената накара пръста ми да натисне бутона купи. Може да се наложи да им купя и бежова рокля. Имам няколко червени, с които стават. Grinning
Hmmm, Karen, червено от глава до пети!?! Смело, дръзко - одобрявам! И със бежова рокля одобрявам, но защо не и със зелена или бяла!? Виждам те и със бяло + синьо + червените сандали - така модерният този сезон моряшки мотив или пък принт... сега ще ти нахвърлям малко вдъхновение, харесаха ми сандалите ти, определено!

Огън!
Скрит текст:

И това също:
Скрит текст:

Абе всичко ужасно ми хареса!

# 597
Последните две години комбинацията червено- оранжево и червено- розово ми е една от любимите! Дръзка, смела, заявяваща и запомняща се! Въобще, учудващо за мен самата, доста червено вкарах в гардероба/ аксесоарите си.
Карен, винаги има нужда от едни червени обувки на ток (а този изглежда и супер удобен)! Винаги!

# 598
Аз лично под скъп парфюм имам предвид парфюми на Шанел и Армани, които ползвам и са по около 200 лв. Слънчевите ми очила са Burberry, около 350 лв. струваха. За обувките не мога да кажа, че са ми скъпи, защото има естествени кожи и по 60 - 70 лв. Най-скъпите, които притежавам са едни Bikkembergs. За друг скъпо може да е 60 лв за парфюм, или 600. Всеки според възможностите си. В крайна сметка не мисля, че колко ти струва това и онова има някакво значение за това кой и какъв си, въпрос на предпочитания и възможности.

# 599
  • В градината...
Нямам нищо скъпо. Дори и да мога да си позволя, не бих хвърлила пари на вятъра.  Ако можех, бих си купила младост, стройна фигура с друга структура. А не мога. Това е скъпо. Ако съм квадратна лелка без природни дадености, каквото и да сложа, ще стои гротескно.

Общи условия

Активация на акаунт