Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета - 40+, Юли 2021 (Тема 12)

• 97 852
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Не бих си взела от очебийните чанти с лого, защото знам кой ще ми я вземе на втория ден и ще я съсипе на третия. 😁

# 571
Не бих си взела от очебийните чанти с лого, защото знам кой ще ми я вземе на втория ден и ще я съсипе на третия. 😁
И аз така, даже вече ми отмъкна Трусардито, за мен осстана Тоскана ледър...

# 572
Rockstar, и аз не бих купила с лого, защото просто не ги понасям тези табели. Никой няма да ми я вземе, но и аз не я ща. Всички марки си имат и модели без лого и табела, но точно те са най-скъпите за мое съжаление.

# 573
  • Sofia
На мен изобщо не ми пречи на рокля от HM да сложа очила, които струват колкото кола на старо и  парфюм колкото нова пералня. Joy

Трябваха ли ми тези? Не знам защо ги поръчах.

Последна редакция: пн, 19 юли 2021, 17:28 от Karen

# 574
Всички марки си имат и модели без лого и табела, но точно те са най-скъпите за мое съжаление.
Точно!

На мен изобщо не ми пречи на рокля от HM да сложа очила, които струват колкото кола на старо и  парфюм колкото нова пералня. Joy
Хора разни Simple Smile аз не съдя никой и си гледам в собствената паница и си стоя в собствената зона на харч!

Agent, да беше свирнала докато пребиваше на наша територия. С удоволствие щях да ти чукна среща и да те нагушкам. Ама много си моя! Hug

Бих се обадила с огромно удоволствие, Sysly, но тази година ми се събраха цели 6 дни в София и покрай цялото висене по паспортни служби, болници и срещи на конвейер в жегата не остана време за нищо Sad Даже последната нощ пих със съученици до 1 сутринта, купувах си трансфери и билети до 2, станах за летището в 3:15, излетях в 6 ам и 50 часа по-късно след 3 полета, 5 летища и 400 км с кола по задръстванията след последния полет се прибрах в къщи в състояние на полуразпад. Затова и в момента си чатя с вас (и плащам кредитните карти) вместо да поработя.

PS Обажда ми се стар приятел и пита "кога и къде ще успееш да ме вкараш в графика си, че си те знам...". В крайна сметка си отвисяхме дружно 3++ часа на опашката пред паспортна служба и ни беше много весело и приятно за разлика от милите хора, които не си бяха взели нито приятел, нито резервна батерия за телефоните си Grinning

# 575
  • Sofia
Тук си споделяме стилистичните попадения и недоразумения,  няма какво да се съдим. Grinning
За мен едно луксозно нещо придава по-класен вид цялостно.

# 576
Карен, трябват ти! Като цяло съм фен на обувките на Е. Лонгориа.
Нося прозрачни дрехи – и рокли, и поли, и блузи. Ще фотна тия дни.

# 577
За мен едно луксозно нещо придава по-класен вид цялостно.
Taka e, не споря, но понякога ми се струва, че успява и да подчертае факта, че останалата част от тоалета не е съвсем на същото ниво. Как да го обясня това мое усещане.... Мазерати пред панелка се получава според мен в някои ситуации, но за това всяка си има и огледало и вкус. Но несъмнено хубавите аксесоари винаги дават повече, отколкото вземат!

Кажи сега с какъв аутфит си решила да сложиш червените сандали!? Токовете са страхотни!

Дойде една рокля, която бях поръчвала с идея да я нося по време на ваканцията. С доста драматичен принт, нехарактерен за мен - голяма съм консерва за принтове. Облякох я в Събота вечер за гости с драматично червило и работата се уравновеси в очите ми Simple Smile)))))) Всеки луд....

# 578
  • София
Аз имам само две скъпи неща - очила Луи Вютон (или както там се произнася) и шал на Версаче.
Очилата сестра ми ги беше намерила на някакъв плаж, но не й отиват и ми ги подари.
Шалът ми е подарък.
Почти не ги нося, точно защото останалата част от аутфита ми е ширпотреба.

Но аз имам други приоритети. Парцалите не са сред тях.

# 579
Много сте писали,
И аз приключих с  летните покупки. Дойдоха ми сандалите и съм много доволна

# 580
  • София
Аз всъщност имам доста маркови аксесоари. Мисля, че успявам са ги съчетая така, че седят добре със всеки тоалет.

# 581
  • Sofia
Агентче, изобщо не съм мислила с какво ще ги нося, просто ми харесаха, а фактът, че са на част от цената накара пръста ми да натисне бутона купи. Може да се наложи да им купя и бежова рокля. Имам няколко червени, с които стават. Grinning

# 582
Извинявам се, че се намесвам в темата, но само исках да споделя, че аз лично много съм разсеяна и си губя/забравям нещата (слава Богу, вече не толкова) и често се връщам на мястото при последният ми спомен с предмета. Никога не бих взела забравена вещ на някого, защото знам какво е.

# 583
Агентче, изобщо не съм мислила с какво ще ги нося, просто ми харесаха, а фактът, че са на част от цената накара пръста ми да натисне бутона купи. Може да се наложи да им купя и бежова рокля. Имам няколко червени, с които стават. Grinning
Hmmm, Karen, червено от глава до пети!?! Смело, дръзко - одобрявам! И със бежова рокля одобрявам, но защо не и със зелена или бяла!? Виждам те и със бяло + синьо + червените сандали - така модерният този сезон моряшки мотив или пък принт... сега ще ти нахвърлям малко вдъхновение, харесаха ми сандалите ти, определено!

Последна редакция: пн, 19 юли 2021, 21:56 от Agent Provocateur

# 584
Скъпа чанта с анцуг не ми харесва и на мен, но просто понеже отива в стайлинг à la Rihanna примерно или нещо друго R'n'B, или направо гето, което пак си е стил (начин на изразяване), просто не е моят.
Айде Кейт няма да я споменавам, понеже от възмущенията в модераторската тема знам, че докарва половината форум до истерия Simple Smile)))), но испанската кралица Летисия примерно супер често си носи дрешките от Zara с обици Chanel и скъпата дизайнерска чанта, а за токчетата ѝ да не говорим. Разкошна жена. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт