Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли нещо по-хубаво от безгрижието на лятото и слънчевия, буен дух на юли?
Може ли да се отклоните от обичайния си ежедневен стил през горещите летни месеци?
Какви са популярните обувки за лятото?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли нещо по-хубаво от безгрижието на лятото и слънчевия, буен дух на юли?
-
Може ли да се отклоните от обичайния си ежедневен стил през горещите летни месеци?
-
Какви са популярните обувки за лятото?
-
Какви са различните комбинации и предпочитания за облекло през лятото?
-
Кои са най-популярните стилове на поли в момента?

Не е лесно по душа да си аристократ, а по портфейл - беден труженик за насъщия.
Sysly, ще ти разкажа какво съм забелязала за себе си. Като харесам нещо от луксозния ценови сегмент и почна да смятам как хем да си го купя, хем да пратя и децата в колеж често попадам на силно подобно и с прилично качество от средния или по-народен клас и се оказва, че (за мен) голяма част от привлекателността му е била в асоциацията за лукс и ексклузивност. Ако установя, че продължава много да ми харесва, въпреки че вече не е с "онзи етикет" - тогава (евентуално!) купувам. Да не взема да засегна някой, но аз не мога да си се представя облечена в Zara да речем и с чанта, която струва колкото целият ми тоалет + някой бъбрек. Моят гьол не е луксозен, но мисля, че понякога го докарвам до стилен. Имам си приятелки, за които е ОК да сложат чанта Шанел на анцуг от HM и аз нямам проблем с тях, но за себе си имам задръжки.