Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета - 40+, Юли 2021 (Тема 12)

• 97 863
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 555
През седмицата се рових в опит да ревизирам наличните чанти и открих забравени съкровища.
Намерих си чудесно допълнение към тъмно розовата ленена рокля, тя е по-скоро цвят брик с розов нюанс.
Получи се неочаквано добра комбинация. Simple Smile

А обиците ги бях забравила. Те са от кокосови кори в стил - ретро арт. Simple Smile
Скрит текст:

# 556
  • В градината...
Къде в Русе е този завод и как точно се води?
Много обичам втората употреба, Клеми. Само там не ми свиди да харча, защото купувам естествени материи за без пари, днес за 4 лв. взех цял куп дрехи за децата,  нови неща, че и две ризи за мен - едната доста широка, за вкъщи става, св.синята, другата много хубаво тъмно тюркоазено синьо, което не се вижда на снимката изобщо. Много лек памук.

Последна редакция: пн, 19 юли 2021, 23:17 от perunika

# 557
  • София
Ето едната - чанта Ралф Лорен, има забележки, но пък я взех за колосалната сума от 3.50! Мисля да си я нося с кеф.

Другите невероятни са чисто нови дънки на Calvin Klein и тренч на Krizia.

Последна редакция: пн, 19 юли 2021, 15:38 от Klemy

# 558
Честити ви нови придобивки на всички! С радост да си ги носите!

Аз май съм си намерила чантите или поне моделите на чантите, които съответстват на моя личен стил и лайфстайл. В по няколко цвята, опасявам се. Ако някой ден имам пари и желание да ги надградя до по-високо качество - берекет вересия Wink

И 2-3 класически по-малки чантета и клъчове за невероятната ситуация "нощен живот" Simple Smile Разбира се, имам и чанти за които още се чудя къде ми е бил акълът като съм ги купувала, както и такива, които се връзват с "онази рокля, дето ми я даде моята приятелка, че да ида на сватбата на приятеля на ММ" Grinning

PS Апропо, ситуацията "трябва ми рокля за едно обличане, но не ми се дават пари за такава" доведе до това, че първо си проверявам приятелките с какво такова са се сдобили. На прима виста се сещам за 3 случая подобни, като най-смешният и невероятен е с една дружка с великолепна талия и щедър бюст, 15 см по ниска от мен, чиито рокли се оказа, че седят като правени за моя широк гръб и липса на цици Grinning

Последна редакция: пн, 19 юли 2021, 15:53 от Agent Provocateur

# 559
  • София
Първата много ми хареса. А полата на последната снимка също.

# 560
Agent, то и аз съм си ги набелязала, ама за сега само си ги гледкам и въздишам....Не съм капризна, а се оказва, че това което ми харесва е възможно най-скъпото. Disappointed Не е лесно по душа да си аристократ, а по портфейл - беден труженик за насъщия. Laughing

# 561
  • София
И аз така, все на някакви непосилни налитам 😆.

# 562
  • София
Скоро коментирахме прозрачните дрехи. Затова ще ви разкажа какво видяха очите ми вчера.

Миндил (дано знаете какво означава думата) от български произход слиза от кола в едно село до Серес и сяда на маса на открито в селската кръчма. Беше облечена с някаква бяла роба с огромно деколте, която изглеждаше като тънък плат с безрой дупки - като лазерно изрязани изглеждаха. Под това нещо имаше огромен силиконов бюст тип 1000 кубика на гърда и бели прашки.
Това бе цялото облекло. В главата няма да я коментирам.

# 563
  • София
Аз оня ден видях едно момиче в Лидл с интресна чисто прозрачна риза и бански отдолу. Все едно си беше по бански в супера!

# 564
  • София
Аз оня ден видях едно момиче в Лидл с интресна риза и бански отдолу. Все едно си беше по бански в супера!

Била е далеч по-облечена от тази, която аз видях вчера.

# 565
  • София
Аз оня ден видях едно момиче в Лидл с интресна риза и бански отдолу. Все едно си беше по бански в супера!
И аз влязох с плажна рокля - бяла, прозираща и бански в магазина до нас. Бяхме тръгнали на басейн и се налагаше да вземем нещо. Много важно, егати, все едно бански не сме виждали.

# 566
  • София
Бански и рокля, даже и по-прозрачна на морето ми се струва приемливо. Голи гърди, не,  особено в ресторант.

# 567
Първата много ми хареса. А полата на последната снимка също.
Simple Smile Първата я гоних 2 години, че точно в тази кожа и цвят беше стар модел, а аз се бях заинатила като Телец, че искам точно тази. Докато един ден попаднах на нея във Ибей - с етикетите! - някаква калифорнийка я купила и с години не стигнала до нея. Продаде ми я за смешни пари (1/4 от оригиналната цена!)

Полата май е по скоро пола-панталон, т.е. кюлоти. Наистина красива работа!

Agent, то и аз съм си ги набелязала, ама за сега само си ги гледкам и въздишам....Не съм капризна, а се оказва, че това което ми харесва е възможно най-скъпото. Disappointed
Hug Sysly, ще ти разкажа какво съм забелязала за себе си. Като харесам нещо от луксозния ценови сегмент и почна да смятам как хем да си го купя, хем да пратя и децата в колеж често попадам на силно подобно и с прилично качество от средния или по-народен клас и се оказва, че (за мен) голяма част от привлекателността му е била в асоциацията за лукс и ексклузивност. Ако установя, че продължава много да ми харесва, въпреки че вече не е с "онзи етикет" - тогава (евентуално!) купувам. Да не взема да засегна някой, но аз не мога да си се представя облечена в Zara да речем и с чанта, която струва колкото целият ми тоалет + някой бъбрек. Моят гьол не е луксозен, но мисля, че понякога го докарвам до стилен. Имам си приятелки, за които е ОК да сложат чанта Шанел на анцуг от HM и аз нямам проблем с тях, но за себе си имам задръжки.

... ха, прочетох за Сереската самодива от БГ произход Simple Smile Пак зависи къде е кръчмата, в която си решил да се покажеш в този вид. За Серес важи един дрес код, за Ибиза - друг, но щом е биела толкова на очи значи е била не на място Grinning

Последна редакция: пн, 19 юли 2021, 16:35 от Agent Provocateur

# 568
  • София
Агент, точно цвета и кожата ме грабнаха.
На мен не ми пука да сложа скъпо бижу, чанта, обувки на евтини дрехи, ако се съчетават добре. Не че имам кой знае колко наистина скъпи неща.

# 569
Agent, да беше свирнала докато пребиваше на наша територия. С удоволствие щях да ти чукна среща и да те нагушкам. Ама много си моя! Hug
Същото го мисля и себе си. Не мога да си представя да метна една Венетка и да се кача в автобус 72 /познат като мангал експрес/ или в трамвай, а пътувам с ГТ. Но поне държа да е от ест. кожа и да има "вид на изглед" както обичаше да казва дядо. Впрочем, получава ми се, често ме питат колко ми струва едно или друго, купено от безименни магазинчета или попадение от някое намаление. Явно умея да подбирам и превръщам не до там скъпото в луксозно. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт