Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета - 40+, Юли 2021 (Тема 12)

• 97 864
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 540
Честито, Бомболино! Чудесен аутфит и много хубаво ти стои!

G&B, красота!

# 541
Честито! И аз имам от там на Кома за такива цени рокли и сака. А на Ваяна имам рокли и поли по 9-10 лв.
Нямат ли онлайн страничка?

# 542
  • Виена
Благодаря ти, Дез. Полина, нямат страничка, това е магазин в завода, продават остатъци от ишлемето, други дрешки, ушити с материали или по кройки от ишлеме, няма постоянна наличност, каквото и колкото остане. Собствената им марка Ваяна продават на вътрешен пазар и този път нямаше на Ваяна нищо на ниски цени. Смег са подобен случай, имаше рокли, ушити от вискоза с щампа, от която има в момента актуална колекция на Сезан. От същия плат имаше и блузи без ръкави, а аз имам оригиналната рокля.

# 543
Ваяна от немалко време са с високи цени. Правят намаления при приключване на сезоните. Не ви ли е малко скучен почеркът им?

# 544
  • Виена
Скучновати са, така е, но може да разчиташ, че обмерните данни са точни и че качеството на изпълнение е отлично. Лятната им колекция тая година е убийствено безидейна и шаблонна. Но ако е нужна добре ушита пола молив...

# 545
  • София
Карън, жестоки са сандалите! В 10ката си ме улучила Simple Smile

Момичета, нищо няма да купувам вече. Като гледам колко дрехи съм натрупала, сигурно това лято ще имам необлечени ансамбли.
Ще се радвам на вашите придобивки Simple Smile

Успешна нова седмица!

# 546
  • София
Една рокля от пазара в Гърция:

# 547
Рокси, чудесна си! Слънчева и лятна. Heart Eyes

Harpalike, аз си имам стратегия от доста време за да не прекалявам. По време на намаленията пазарувам по предварителен списък, иначе се оливам. За пролет-есен-лято отметнах всичко планирано.
Остават ми зимните:
- дълга пухенка с колан;
- две палта късо/дълго;
- кубинки/ботуши- не са ми належащи и спешни, имам, само ако ме срещне нещо дето си струва;
- кашмирен пуловер и жилетка-жакет;
А, и базова чатна. За нея вече ми е крайно време, ма пусто не си харесвам нищо. Smirk Всъщност, харесвам доста, но когато трябва да извадя парите, ставам много критична и придирчива. Wink
Парфюми, шалове, очила и асксесоари са ми без лимит. Просто не подлежат на такъв. Smiling Imp

Последна редакция: пн, 19 юли 2021, 13:40 от Sysly

# 548
И аз приключих с покупките за лятото (ще диря панталонките на квадратчета из физическите магазини на Зара, и край).
За есента/зимата ми трябват офицерски ботуши и кашмирен пуловер. Това май е всичко.
Да не повярва човек.....Grinning

Рокстар, прекрасна си!

# 549
  • София
Рок, и на мен ми хареса.

# 550
  • София
От нищо нямам нужда. Обаче се сдобих с невероятни second hand находки. И изобщо, как да не си купи нещо човек, отвсякъде валят страхотни предложения.
Истински искам няколко много хубави, вечни чанти,с непреходен дизайн.. Такива, които можеш 20г да търкаляш и с времето ще стават все по-хубави. Лошото е, че струват един бъбрек.

Последна редакция: пн, 19 юли 2021, 14:22 от Klemy

# 551
  • София
Не обичам вечни чанти. След няколко сезона ми писват и търся нови модели. Тази сламената от снимките вече 3 г я нося лятото. Само ме е яд, че зимата е станала една чупка при дъното.

# 552
Скрит текст:
От нищо нямам нужда. Обаче се сдобих с невероятни second hand находки. И изобщо, как да не си купи нещо човек, отвсякъде валят страхотни предложения.
Истински искам няколко много хибави, вечни чанти,с непреходен дизайн.. Такива, които можеш 20г да търкаляш и с времето ще стават все по-хубави. Лошото е, че струват един бъбрек.
В търсене съм точно на този тип чанти - Чантата! с главно "ч". Останалите около нея вече са подробности и за добавка на цвят в тоалета.

# 553
  • В полите на Пирин планина
Аз чанти мразя да сменям и нося в сезон 1, макс 2 чанти. Та гледам да подхождат на всичките ми дрехи.

# 554
  • София
Аз чанти мразя да сменям и нося в сезон 1, макс 2 чанти. Та гледам да подхождат на всичките ми дрехи.
И аз. По-скоро нося една, докато ми писне. 1-2 пъти в годината сменям чанта. Дори в малките натъпквам много неща, които е досадно да местя - 1-2 тампона, лепенки, клечки за зъби, по 1-2 хапчета, които може да потрябват спешно, огледалце, пинсета и т.нат. Абсолютно не си представвм през ден да сменям. Не обичам изкуствена кожа, въпреки че имам две такива чанти на Desigual.

Общи условия

Активация на акаунт