Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета - 40+, Юли 2021 (Тема 12)

• 97 869
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Ейнджъл, честито, да сте много щастливи там.

И в нашия заден двор се родиха котета, едното си хареса двигателя на една кола за дом. Преди няколко дни мъжът ми изкара няколко часа под чуждата кола, за да го извади, защото се беше заклещило.
Вчера пък на магистралата преди Благоевград видяхме йорки до мантинелата, не можах да го хвана. Избяга зад една ограда.

А пък днес на плажа до нас словенски кемпер се окопа в пясъка. Помогнахме да излязат. След няколко минути се окопа отново, този път до картера. Спряхме местен джип да го изтегли, успя, обаче джипът се окопа и после кемперът пък тегли него.
Забавен ден беше, стилът - плажен - цял ден по бански, след малко по плажно пончо.

# 526
Змия, как е времето там където сте? При нас бурни ветрове втори ден. Заточени сме вътре точно за почивните дни.
И снимка на пончото искам, моля!
Скрит текст:
за спасителната акция на котан огромно браво, въпреки че не съм изненадана - все пак познавам и теб и човека до теб Heart

# 527
  • София
Котето е съвсем малко, майка му я няма, а то ревеше дни наред.
Пончото го показвах в предишна тема.
https://mazestyle.com/khavlii/154-poncho-khavliya.html

Времето - жега и вятър, водата е Цай, не става за разхлаждане. Естествено за вечерта вятърът утихна и вероятно ще има комари.

# 528
@MagniM, по темата с увисването на кожата на бедрата. Конкултирах се със снаха ми. Тя има център за разни лазерни процедури и смята, че серия от сеанси с HIFU могат да помогнат. Зависи все пак от типа кожа и самият апарат.
Не се сетих да я питам миналата седмица, но снощи взехме билети за БГ и тя вече ми направи план в кой ден какво ще ми прави.

# 529
Благодаря за подадената информация. Сега ще търся в Гугъл повече, защото съм ужасно невежа по всякакви въпроси свързани с подобни процедури (даже не правя разлика между ботокс и филър), а ти сподели когато минеш курса Heart

# 530
Ние се прибираме за десетина дни. Нямам много време и предпочитам да пия коктейли на плажа. Обикновено ми прави 2-3 процедури на лицето. Преди две години и на мазнинките на корема с някакъв липолазер май. Имаше ефект, но иска постоянство.
Това не е нейният център, но  е описано накратко как работи. https://drnedelcheva.com/services/podmladyavane-i-styagane-s-hifu/
Тези сланинки са моите.

Последна редакция: нд, 18 юли 2021, 10:24 от G&B

# 531
  • Русе
Честити придобивки, момичета! И аз напазарувах днес, три рокли и топ взех.

# 532
  • Виена
Све, роклите от магазинчето на Смег ли взе? Аз взех в друг синн цвят копринената в сряда, а тази с рязаната талия много харесах, но оставих

# 533
  • В градината...
Ейнджъл, само хубави преживявания да имате в новия дом!
На мен птичките ми пеят сладко под прозореца, цяла серенада. Ама в тази жега, въпреки дърветата, не го отварям.

# 534
  • Русе
bombolino, от магазинчето на Смег взех и трите, да.  И един флорален топ взех. Повече от година не бях минавала през магазина, но вчера се сетих за него и реших да проверя какво има. Гледах и другата синя, но нямаше номер за мен.

# 535
Днес така. Уж щяхме да годим на обяд с приятелка, а тя планирала и разходка до ферма за лавандула.

Последна редакция: нд, 18 юли 2021, 22:25 от G&B

# 536
Тъкмо ди разходила новите сандали цвят горчица и чанта в същия цвят Grinning
Аз не си падам по еднакви цветове чанта и обувки, но добре се е получило.

# 537
A горчицата толкова добре се е съчетала с лилавото на лавандулата Simple Smile
PS Имаш супер благодатно лице за асиметрични прически, голяма рядкост!

# 538
  • Виена
Све, аз взех две сини рокли и бройката намаля, от четиридневния ми престой в Русе се сдобих и с още една рокля на кома, актуалната колекция, от фирмения магазин на бтб, цената на етикета е 139 евро, аз я купих за 39 лева.

Eто ме и мен

# 539
  • Русе
Честито! И аз имам от там на Кома за такива цени рокли и сака. А на Ваяна имам рокли и поли по 9-10 лв.

Общи условия

Активация на акаунт