Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета - 40+, Юли 2021 (Тема 12)

• 96 518
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 855
Дез,Мароканско олио пробвай ,много е хубаво и заглажда косата,но и издухване с обла четка ще ти трябва ,за да се заглади.

# 856
Дез,Мароканско олио пробвай ,много е хубаво и заглажда косата,но и издухване с обла четка ще ти трябва ,за да се заглади.
Благодаря ти! Имам, но го ползвам като при-уош и финал за краищата, но не преди пресоване.  Чудех се дали става.
Имам и продукт за преди топлинна обработка на Шварцкопф, но явно пресата е агресивна.
Сигурно съществуват по-добри продукти, само да разбера кои са.

# 857
Пробвай го на мокра коса ,то има и термозащитно действие.

# 858
Ох, нека да съм в южна Флорида пък да видим дали ще сложа панталон. В маями не облякох друго освен къса пола над коляното и топ и проветриви памучни роклиии, ох. Но влагата е убийствена имах чувството че някой ме е натиснал по гърдите, така тежко се дишаше. Тук си намерих една снимка обаче дето съм доста навлечена беше септември.

Последна редакция: пн, 26 юли 2021, 18:29 от AnMary

# 859
Dez, да смениш пресата с някоя по-щадяща, мислила ли си?
Другото е да се изправяш с въртяща четка. Моята коса е тънка, горила съм я така и спрях ползването на преса.

# 860
Dez, за съжаление няма нещо, което да спаси краищата от пресата.
Пробвала съм какви ли не термозащити, винаги косата се прецаква след време.
Опцията ти е или да се научиш с кръгла четка да издухваш краищата, или да свикнеш да се гледаш с чуплива коса
Има преси с пара, за които казват, че уж щадяли косата, но са скъпи и аз не съм ги пробвала.
Аз лично имам няколко преси, които хващат прах, отказах се да ги ползвам…

# 861
За краищата на косата ползвам кокосово масло за коса на грийн мастер, страхотно е и не омазнява.

# 862
Напура имат добра термозащита.
На влажна коса Маракеш - split endz, върху него Напурата.

# 863
Витаминче, може ли линк на Напурата.

# 864
Витаминче, може ли линк на Напурата.
https://www.zlatnaribka.com/napura-termozashtita?gclid=Cj0KCQjwl … IDHgaAuVEEALw_wcB

Олиосета също има, някои я харесват. Аз за моята коса (тънка, не гъста, обича протеин, но Олиосета ми я изсушава и оплита) - не.

# 865
Не бях ползвала преса от 2011 някъде. Извадих я сега, стара е. Имам и по-нова, подариха ми я миналата година, и си стои неотворена в гардероба. Но не знам дали е читава.
Ами явно ще спра да ползвам. Не си струва съсипването на косата.
Напура няма при нас. Но намерих олио на Олаплекс, и го хвалят.

Мими, много ми харесваш на Флоридската снимка! Тюркоаз и деним са хубава комбинация.

# 866
Не ползвам олиа, но съм доволна от шампоана на Олаплекс, а съм взискателна към козметика, включително за коса.

# 867
  • София
Дез, ако не го правиш всеки ден, нищо няма да и стане на косата. Има продукти за термоизолация, но аз рядко ползвам.

# 868
Научих страшно много от Рапунцелската тема, те станаха вече повече от една, намерих продукти които косата ми  обича и ги редувам. Правя си и протоколи, въпреки че не така често като миналата година.
Затова тези раздвоени краища ме изумиха, защото дори без фризьор 11 месеца заради локдауните, нямах цъфтежи. Сега след 3 преси- бум! Unamused
Тогава, четейки, не обръщах внимание за продукти за преса, защото не ползвах.

# 869
  • София
Аз по локдауна каква коса бях пуснала... Обаче отвориха салоните и кръц.
За роклите -- и мен ме притесняваха. Не обичам къси, като се наведа и да се покаже нещо... Подбирам си около коляното или под него, широки, да не са прилепнали.

Общи условия

Активация на акаунт