Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета - 40+, Юли 2021 (Тема 12)

• 96 464
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 930
Понякога се ядосвам на себе си, че не играх като малка волейбол или баскетбол, че да порасна малко повече...
Днес тъй се стъкмих, можех да сложа някакво бижу като гердан примерно, но се успахме леко сутринта.

Роки, та аз си я купих същата, и тя стои с етикета.... благодаря, че ме подсети да облека тия дни! Yellow Heart
https://bg-mam.ma/p/1333057/43114429

Последна редакция: вт, 27 юли 2021, 21:14 от Pink Dress

# 931
Ръстът е генетично обусловен. Питам се, къде ги носите тия шармантни рокли? Аз ако така облечена се разходя в града, в който живея, ще предизвикам недоумяващи погледи.

# 932
  • София
Кои рокли Фрау?

# 933
  • София
Моята дъщеря, докато тренираше, беше запъртъка на отбора. Тя се отказа, отборът пропадна, а тя гони 173 см.

Роклите си ги нося и в София, и в Кремиковци, и в Аспровалта.

# 934
Рокли и тоалети, които съфорумките са показали в последните страници.

# 935
  • София
Нищо странно не видях в тях. Летни и удобни.

# 936
  • В градината...
Днес видях една жена в такава циклама, рокля, широка, с къдрички по деколтето, страхотна беше. Ама пусто, на малко жени подхожда моделът.

# 937
  • София
Аз си купих цикламена, подобна, беше миди дължина, но я скъсих го коляното. Понеже не ми седи добре така, с колан ще я нося. Когато й дойде реда ще снимам.

# 938
Агент, роклите ти са нещо страхотно, и още по-страхотно ти стоят. Розовата оувърсайз ми напълни душата! Heart Eyes
Идеална за ръста и фигурата ти! Пу-пу!

За чантата ми- друга подходяща според мен нямам....имам една друга, но не си отива с обувките.
Откъм чанти съм боса. Blush Аз затова и попитах Reunion за мнение веднъж, защото ако не видя на картинка, сама няма да се сетя какво е подходящо.  

Пинк, отново шармантна, шапото е много шик!

Имам една цикламена рокля от H&M, (кръстих я Йорданка Христова) но прекалено розова ми идва, и я пробвах с други неща отгоре.
.......................
FrauDanna, на разходки, на следобедно кафе, сладолед с децата, градини, паркове, на гости, при посрещане на гости...

Последна редакция: вт, 27 юли 2021, 19:55 от Dez

# 939
  • София
Агент, сега чак ми излязоха роклите ти! Много ми харесват тази с голия гръб и последната, с голите рамене. жестоки са!

# 940
Агент, с въртяща четка е много пп- лесно и стига да знаеш какво правиш няма никакво скубане.
Аз съм с тази и в съчетание с wow постигам много добър резултат, въпреки че имам много непокорна коса и твърд косъм.

# 941
Оле, страхотни сте, но някои изтървах...! Много красиви и цветни!

# 942
Само аз ли съм с панталон днес?

Последна редакция: вт, 27 юли 2021, 18:44 от tuty

# 943
  • София
Аз днес бях с аутфита "не ми пука":

# 944
Днес съвсем неглиже, но в тази жега не ми се приготвяше дълго, а имах да мина през 2 магазина за дребни покупки.

Последна редакция: ср, 28 юли 2021, 11:31 от Alpesa

Общи условия

Активация на акаунт