Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета - 40+, Юли 2021 (Тема 12)

• 96 445
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 975
За паднал свод, трябва да ходиш боса.

# 976
Не. На равно и босо хич не мога.

# 977
Доказано е че ходенето бос е полезно при хора с плоско стъпало.

# 978
  • София
Доказано е че ходенето бос е полезно при хора с плоско стъпало.
Факт, но може да е доста болезнено, ако ходиш върху неравна повърхност.

# 979
Не ми се спори, аз изпитвам сериозни болки полсле, особено в кръста. Вероятно, заради годините балет и палците.

# 980
Ооо, я дайте линк към тези вълшебни еспадрили 😉🤗
Obuvki.bg
Tony Pons..)

Благодаря!
Мен вече малко ме е страх да ходя на платформи, дори и по-ниски, след като падах няколко пъти на равно... имам дарбата да си изкълчвам глезена дори и с нормални обувки. С токчетата нямам грижи, т.к тогава вече много си внимавам в краката 😄

Ето ме днес, кежуъл дет се вика, престраших се да тръгна по къси гащи из града и разбира се любимите бъркита.

Последна редакция: ср, 28 юли 2021, 21:58 от Maroonka

# 981
Марунке, каквото и да облечеш ти седи добре. Гащите седят добре, но ти си хубава жена която няма нужда от прекалено разголване.

# 982
  • В полите на Пирин планина
От днес, малко розовко... Sunglasses

# 983
Ще ви чета от офиса...

# 984
Марунка и Анонимен, жестоки сте по къси гащи, Ейнджъл разбира се и тя. Аз по толкова късо не мога. Иначе този стил, особено с бялата риза на г-жа Анонимна, ми е страшно любим.
Лейди, супер цвят е полата, я пробвай и с нещо по-светло нагоре? Мисля, че много добре ще ти седи.
Аз днес се сдобих и с балеринки за колхозната рокля. Ще я нося и с токчета, имам 2 чифта подходящи. Нацелила съм и едно бижу, което мисля, че добре ще се връзва и ще си потърся и различен колан, да видим как ще е.
Скрит текст:

# 985
  • В полите на Пирин планина
Кити, аз тъкмо полата взех заради блузата, че да я освежи. Simple Smile
Иначе и с бледо жълта блуза я носих и златисти сандали - също е чудно, като комбинация.

# 986

Докато сме на обувки,с тези се сдобих днес,за същият цвят якенце.Много са мекички вътре.Ще гледам и на Агента видеата за още вдъхновения 😁

# 987
  • Mediterraneo
Удари ме в сърцето с тоя Скечърс! Кой е моделът?

# 988

Ето го ,миналата седмица бяха 35 лв ,Тарталета уголемени са,нали?Защото 39 ми е точно,а нося между 40 и 41 .

# 989
Пристигнаха ми новите придобивки, ще ги сефтосам уикенда.
Имам по-подходящи, тъмносини, доста високи  еспадрили, но в събота ще е голяма разходка около замъка, през Карловия мост и т. н. исторически места, и ми трябва по-практичен избор по "котешките глави"/павета с контузеното ми ходило.

Последна редакция: пт, 30 юли 2021, 00:41 от AnMary

Общи условия

Активация на акаунт