Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета - 40+, Юли 2021 (Тема 12)

• 96 451
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 960
Момичета, благодаря за радушното посрещане 😊
Agent Provocateur много си наблюдателна, да това е шалче. Обожавам всякакви аксесоари, бях го вързала на опашката , но като се видях в асансьора реших, че ми идва вповече.
McKitty роклята е хубава и ти стои добре, не се колебай и я носи с увереност.

# 961

Дез, аз се родих като престанах да съчетавам чантата с обувките. В сми това се случи навсякъде, не само в модата, в интериорите, етц., но на мен лично ми беше много трудно - старите навици умират последни!

Агент, и аз не съчетавам чанта с обувки. "Другата" чанта която споменах, е също бяла като еспадрилите, но друг оттенък (екрю?). Ще изглежда като нескопосан опит да съчетая, вместо да е различно от обувките. Затова я набедих за неподходяща. Не е достатъчно различна за да изглежда добре.
Сега пък като ги снимах, хич не ми изглеждат зле....Хм....

Много ми хареса роклята на McKitty, препоръките на Angel за аксесоари към нея са точно в десятката.
Честито, и със здраве да си я носиш!
Днес ще си взема последната поръчка, дано всичко ми пасне добре. Ще се покажа.

Последна редакция: ср, 28 юли 2021, 07:12 от Dez

# 962
Dez, имаме еднакви еспадрили. Това лято почти само тях нося..)

# 963
Dez, имаме еднакви еспадрили. Това лято почти само тях нося..)

Oт твоята снимка с червения панталон ги харесах, така че благодарение на теб ги имам! Flowers Hibiscus
Не се сещах колко може да променят визия с панталон до елегантна, докато не го видях. Много добро попадение са! Свърши се с нон-стоп Конвърса и липса на въображение. В крайна сметка съм жена, не гамен на 14. Laughing

# 964
Bitch, колко дълга е косата ти в момента

...
Косата ми винаги е средна дължина ,най-много до раменете....гъста ,дебел косъм ,лятото гледам да я оставям да си почива и не в суша ,освен ако нямам повод да съм с направена коса...всеки ден съм в басейна и колкото да се старая влиза в контакт с хлорираната вода .От 10 години съм с четката на ровента ,като изгори купувам нова ,незаменима ми е.

# 965
  • София
Добре, че е Алпеса, та да видя и аз някоя снимка.
Прекрасна девойка!

# 966
  • София
Я да се похваля. В София съм си и най-после успях да наредя дрехите горе-долу. Включително дрехите на останалите трима, които също бяха целия месец насам-натам с мен или без мен. Направо достигнах нирвана! 🤪

# 967
Дева ли си?

# 968
Дез,  да..🌺
На дънки, на рокля и на къси гащи ги нося. Много са ми удобни, почти не ги свалям.
Даже сега за морето си взех само  тях и другите еспадрили и само едни сандали (преди с куфар обувки тръгвах) Simple Smile)

Последна редакция: ср, 28 юли 2021, 16:07 от Angel_wing

# 969
Ооо, я дайте линк към тези вълшебни еспадрили 😉🤗

# 970
Аз пък още си обичам конвърските 😉

Последна редакция: ср, 28 юли 2021, 21:59 от Anonimen :)

# 971
Ооо, я дайте линк към тези вълшебни еспадрили 😉🤗
Obuvki.bg
Tony Pons..)

# 972
Kонвърсите и аз си ги обичам, и имам доста чифтове, но не са за всяка ситуация и всяка дреха.
Скрит текст:

Когато купих роклята от предната страница бях с тях. Не е за гуменки.

Тези са ми любимите:

Последна редакция: ср, 28 юли 2021, 12:14 от Dez

# 973
Тези еспадрили не правят ли пришки на големия пръст.

# 974
Не, те са супер меки.
Конвърс не мога изобщо аз, заради падналия свод.

Общи условия

Активация на акаунт