Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета - 40+, Юли 2021 (Тема 12)

• 96 457
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 915
  • София
Такъв и аз обмислях, но мисля, че ще ме разширява. Не съм мерила още, само онлайн ги гледам.
Нямам място за закачалка, освен това ме притеснява това, че ще се прашат дрехите, имала съм навремето и не ме кефеше. И за още мебели няма място. Истината е, че трябва да намаля покупките.

# 916
  • София
Роки, как мислиш да го носиш този панталон?
Има опасност да изглежда пижаместо, така че му обърни внимание и го вплети в някаква визия, за да избегнеш от това му звучене.

Днес съм си у нас и евентуално на тренировка довечера - ще има да нося широки къси панталони до откат.

# 917
  • София
Вчера бях с него, сива тениска по мен, сиви биркита и черно кросбоди. За лято в квартала е идеално.

# 918
Пепси и аз я хванах снощи...много сладка...аз съм я запомнила, че винаги е със шапки на снимките...Smile

И аз така съобразявам дрехи - и с дадености, и с актуални трендове...обаче винаги да ми е цветно...
И аз уж спирам с летните дрехи, ама все някъде нещо е много примамливо...макар че накупих и пуловери тия дни...

Днес съм дългопола (като Харпи...май темата ни действа синхронизиращо...Grinning)
С едно много старо, но любимо пуловерче , че сутрин хладно...а на прибиране когато градусите ще са двойни-по потник.

Последна редакция: ср, 28 юли 2021, 10:37 от kativita

# 919
Благодаря за милите думи дами. Не мога да си кривя душата, стана ми много приятно, въпреки че се опитвам редовно да се подлагам на обективна самооценка Simple Smile.

# 920
  • София
Кативита, много лежерно и хубаво бохо ти се е получило днес!
Обичам такива памучни пуловери с едри плетки и цветовете на композицията са много радващи също.

Редактирам се в отговор към Пепси: лицето е важна част от нас и общото усещане за хармония, която излъчва личността ни. Винаги съм те свързвала с комфортен стил на обличане и хубави крака, но като те видях в лице Simple Smile - слънчо си.

Последна редакция: вт, 27 юли 2021, 11:15 от Harpalike

# 921
  • София
Пепси и аз си я представях по съвсем друг начин. Прекрасна си и се показвай по-често!

# 922

Благодаря ви за препоръките, момичета, към мен пътуват четка Rowenta и продуктът на Wow. Flowers Hibiscus
Сигурна съм, че ще ми харесат много!
.
Wow е страхотен продукт но също иска хубаво запечатване с сешоар или може и преса. Няма лечебен ефект върху косата, само маскира фриз-а и не може да се ползва на всяко миене на косата, освен ако не я миеш веднъж седмично.
Много често в нета има намаления и можеш да си хо купиш на прилична цена.

# 923
Днес сглобявам романтична визия за разходка и кафе.

Ръцете съм си оставила в това огледало като съм го чистило вчера. 😁

Последна редакция: вт, 27 юли 2021, 13:10 от Dez

# 924
Как Ровента!?!? Каква Ровента?!?! Електрическа?! Въртяща се?!?! Дез, спри поръката, не ти трябва такова нещо - само ще ти скубе хубавата коса! Аз имах предвид такава четка, мило...

Ако винаги ще изправяш загледай и тази плоската с вентовете:

Много хубава и нежна романтичната визия, само чантата ми идва малко стиф - нещо по-лежерно като форма?

Кативита - чудно! Имам силна емоционална връзка с не само с дългите поли на моята бурна младост, но и особено с бели пуловери! Бял Пуловер (най-често със шпиц деколте за мен) мога да инкорпорирам във всеки стил, може би с изключение на строго официален! Ужасно любим елемент от гардероба ми!

Редактирам се в отговор към Пепси: лицето е важна част от нас и общото усещане за хармония, която излъчва личността ни. Винаги съм те свързвала с комфортен стил на обличане и хубави крака, но като те видях в лице Simple Smile - слънчо си.
^^^ +1

Последна редакция: вт, 27 юли 2021, 14:21 от Agent Provocateur

# 925
Вътящата се четка на ровента е ТОП ! Гарантирам за нея на 100% аз какъвто съм кунки в гъзунки, перфектно се изправям ,никога не мога се оправя с обикновенна четка и сешоар .

# 926
Bitch, колко дълга е косата ти в момента и каква текстура е?

PS Добавям и няколко рокли покрай вчерашната борба с гардероба ми - имам най-много дрехи и съм завряна на 10 различни места из къщата, докато всички други си се ширят на вградените в стаите си.

...

Последна редакция: ср, 28 юли 2021, 04:11 от Agent Provocateur

# 927
Цвета е трепач за мен, и аз не съм мерила торбести рокли, не знам и на що ще заприличам, но друго се питам?! Аджеба къде ще я облека? Като забележа нещо първо си казвам "Трябва да я/го имам!" и после " Ще я/го облека на /за.." Ама то за дадени поводи предложения доста отлежават, а събитията особено в последните две години се провалят. Но и не мога да се спря, постоянно нещо купувам, а онзи ден гледам имам 4 поли и две рокли, и кожен топ с етикетите си ми заемат място в гардероба. Ако разровя и още ще намеря. Както Klemy пише, вече място не мога да им намеря.
Kativita - рядко се показваш, или аз те изпускам, Дез, Pep_si прекрасни сте и трите Heart!

# 928
Pink, мила, ти си прекалено мъничка за овърсайз или поне аз така те виждам Simple Smile
Девойката, която гледаш е 175 см без ток!

Изключително рядко купувам нещо, което не зная къде ще облека и за което трябва да купувам още аксесоари/обувки. Изобщо съм си забранила спонтанни покупки, освен когато съм много ядосана, каквато беше ситуацията от преди месец с 6-те рокли накуп.

# 929
  • София
За Пинк ще е таман онази цикламената на НМ от детския сектор, дето аз я показвах.

Общи условия

Активация на акаунт