Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета - 40+, Юли 2021 (Тема 12)

• 96 503
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 150
Хубави покупки момичета. Аз съм като избледняло знаме днес Simple Smile

Последна редакция: пт, 09 юли 2021, 08:39 от pep_si

# 151
Всички момичета сте много хубави честити придобивки.
Дез ти си за реклама на тези рокли,много ама много хубаво ти стои.

# 152
Разходих си аз днес синята "колхозническа престилка" по ММ. Joy
Няма такъв кеф! Ама я носих я като кралица! People Dancer Отнесох сума ти комплименти, включително и от личната ми докторка. Blush
Либето да си гледа работата, аз си гледам комфорта!

Много сте хубави с рокли, без изключение. Kissing Heart
*sve*, имаш толкава женствена фигура! Само за рокли!

Последна редакция: пт, 09 юли 2021, 14:23 от Sysly

# 153
Дез, смешна съм аз с широки панталони и ризата, пробвах вече. По-скоро с нещо отдолу като потник  да я слагам и тя да е като връхна отгоре?

И като връхна става. Намерих този блог, хареса ми девойката, особено полата. Веднага се сетих за няколко дами в темата (да не ги изреждам), на които тази пола ще е нещо феноменално.
https://thedarkplum.com/2020/08/5-ways-to-wear-white-a-linen-shirt-this-summer/

# 154
А аз намерих случайно една рускиня със стил едно към едно с моят. Разликата е в това, че тя е залитнала в минимализма и като стил на живот, не само като гардероб. С моят ръст е и моите пропорции. Е, аз не съм толкова млада и красива, но поне ми е ориентир за това какво има на пазара и не ми се налага да откривам топлата вода, тя го прави вместо мен. Пестя време от търсене и лутане, и си крада идейки безплатно, и наготово. Stuck Out Tongue Winking Eye
Изключително стегнат гардероб от скандинавски тип „Logum“. Само необходимо и без излишества, но с внимание към детайла, кройката и материята. Това съм го открила несъзнателно и без да му знам заглавието преди нея предвид възрастта ми, ама това са подробности.Wink
Та, ако на някого му е интересно:
https://www.youtube.com/c/AlenaVoroncova/videos

Последна редакция: чт, 08 юли 2021, 17:29 от Sysly

# 155
  • Виена
    Подобни поли в различна интерпретация имат ХиМ, С Оливър и Еспри в момента, при това намалени. Аз имам синя от ХиМ и дънкова много тъмна от С Оливър, много практични, но моделът си е ежедневно непретенциозен.

# 156
    *Sve*, ако знаеш откога си търся такава рокля... Много е хубава!

Аз пък се сдобих с черен 😒 бански и нова плажна чанта. Всяка година се заклевам, че към черни бански повече няма да посягам, и всеки път едно и също. Ей такъв е, нищо особено:
    Скрит текст:

Пробвах и с едно рамо, нещо не ми допадна.

# 157
    Моят прочит на типично летен аутфит:

Скрит текст:
    ...

Моля, не ме цитирайте, ще трия след малко.

Последна редакция: чт, 08 юли 2021, 22:03 от Sweta

# 158
    • София
    Много сте хубави и покупките са жестоки.

Взех си рокля. Бохо. Слонова кост вместо бяла. Широка и ЗВЕРСКИ прозрачна. Като изсъхне минавам оттук със снимка за сверка зали изглеждам като палаво лелче, което си проси хм, да речем, белята.

# 159
    • на земята
    Perunika, и двата, но особено сините.
    Змия, проверих. Лен е, да.

Sysly, твоята не я видях в магазина. Имаше в черно и в бонбонено розово.
    Страхотна ризка?Откъде е,че изпуснах 😘

# 160
    Perunika, и двата, но особено сините.
    Змия, проверих. Лен е, да.

Sysly, твоята не я видях в магазина. Имаше в черно и в бонбонено розово.
    Страхотна ризка?Откъде е,че изпуснах 😘
    Zara. 🙂
    Harp, чакаме снимка. Една от моите също се оказа много прозрачна, и ще е само за плажоподобни случаи.

# 161
    За прозиращи дрехи, аз съм се сдобила с няколко цвята тънки памучни подплати и си ги ползвам редовно. Особено в телесен цвят са доста универсални. Предпочитам да нямам колебания дали изглеждам достатъчно "прилично" Simple Smile. За плажни облекла не ползвам разбира се.

# 162
    • В полите на Пирин планина
    И аз имам - една телесна и една черна подплата - прилича на рокля с фини презрамки. Много е удобно за прозрачни летни рокли.

# 163
    Ще и намеря подплата тогава на роклята. Благодаря за добрата идeя! Твърде много ми харесва роклята, за да я нося рядко.
    Вчера следобед :  (чантата е нова, търсих си "сламена" на подходяща цена и намерих не само нея, но и друга, в която се влюбих.. Вчера пристигнаха .)

Тази сутрин: втората нова чанта и стар тоалет.

Личи си "на отиване" и "връщане". Минах през парка, и се върнах оплескана с кал. Но пък е много красиво там.

Последна редакция: пт, 09 юли 2021, 11:00 от Dez

# 164
    • София
    Заради вас си купих и аз такива "подплати"/комбинизони, точно като рокля с презрамки спагети са. Не мога и не мога да се възприема така. Чувствам се като лелка от 80-те години. Ужасно е! Предпочитам да прозира.Колко да прозира точно? Бельо в телесен цвят и не е чак толкова фрапиращо. Зависи и кой къде ходи с дрехите, естествено за адвокат в съда няма да е ок. Но аз, както знаете, съм художник и ателието ми е вкъщи. Излизам до магазините и на разходка, никой няма да се впечатли.

Общи условия

Активация на акаунт