Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета - 40+, Юли 2021 (Тема 12)

• 96 522
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 750
Karen, извън България съм от 23 години и не познавам пазара.
Гето женището обаче честно ме изплаши, и не бих. Дори да не са фалшиви, все тая.

# 751
  • Sofia
Теб питам, защото са в твоята локация. Grinning

# 752
Теб питам, защото са в твоята локация. Grinning
Не са, аз в Холешовице Tusarova 31
170 00, Prague 7 нямам работа:
Ето адреса в mapy.cz:
https://en.mapy.cz/zakladni?x=14.4492933&y=50.1019094&z= … &pitch=-0.068

# 753
  • В градината...
Много ми харесаха пъстрите рокли. Може да са стари, но са супер.

# 754
  • София
Момичета, кой спореляше клиповете на рускинята? Няма ли вече тенденции за есен/зима 2021/2022г?
И по повод прозрачностите, мнението на Dior, снимката е от парижки бутик, не е висша мода.
https://www.flickr.com/photos/parisbreakfast/51290472472/in/dateposted/

# 755
Дез, старите ти офис рокли хич не изглеждат стари. Много са шик, много мои модели. Носи си ги със здраве!

# 756
Дез, и според мен роклите ти са актуални и разкошни!

# 757
Дез и на мен ми харесаха "старите" ти рокли 😀

# 758
Дез ако не си носи роклите да ги даде на нас!

# 759
  • София
Кажете пак за стягащото бельо. Мерих едно, но освен, че беше неприятно, друг ефект не видях.

# 760
Момичета, кой спореляше клиповете на рускинята? Няма ли вече тенденции за есен/зима 2021/2022г?
И по повод прозрачностите, мнението на Dior, снимката е от парижки бутик, не е висша мода.
https://www.flickr.com/photos/parisbreakfast/51290472472/in/dateposted/
Това лято е модерно доста под прозрачни рокли, поли блузи да се обличат къси ластични клинчета и бюстиета. Нещо от рода на тия за спорт. Например:
Скрит текст:
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 22 юли 2021, 14:55 от Desi.67

# 761
  • София
Те французойките ги могат нещата с прозрачните материи, без да са вулгарни. Въпрос на баланс е и общо излъчване. И повод, разбира се. Прозрачни дрехи на конкретни поводи не бих сложила - там където се изисква да си протоколен, на детско парти...

Агент, много добре се е получило с тениската и панталоните. Имам абсолютно същата - бяла, ленена, овърсайзка, само моята ми идва една идея по-дълга, ама това е защото съм късаче.
Криси, нежност си!
Дез, роклите и новите сандалки са разкош!

Не ме свърта да не купувам нищо и сега редя едни екипчета за тичане, не е за разказване, за показване - още по-малко! 

# 762
Момичета, кой споделяше клиповете на рускинята? Няма ли вече тенденции за есен/зима 2021/2022г?
Аз. Разбира се, че има, но няколко съфорумки ме порицаха, че задръствам темата и аз спрях да ги поствам тук.

Агент пък и в оувърсайзд риза и старите си панталонки пак изглежда като модна икона! Няма грешка! 😍
Ужасно мил комплимент и то от човек, който знае какъв зор и мъка ми е да се поддържам във полуприлична форма - през март изобщо не влизах в тях Hug
Мерси, мила!

Подкрепям за дълги поли/ рокли и токове - рядко са сполучливо комбо, и то като се иде в по тежки и елегантни визии и дължината на роклята почне да покрива част от тока.

Последна редакция: чт, 22 юли 2021, 15:42 от Agent Provocateur

# 763
  • София
Агент, пускай клипове. Не е трудно да се прескачат постове за потребителите, които не ги кефят.

# 764
Аз се въздържам да купувам дрехи вече втора седмица. И съм много горда от себе си.
Не че не купувам ей така някакви дребни нещица междувременно (като кремчета за ръце с нам къв фактор, лек ежедневен крем, тониращ крем с фактор, мицеларни водички, лакове, бе керванът си върви), но си внушавам, че са ми потребни. Smile

Агентче, аз съм русофил и винаги приветствам твоите препоръки.

Общи условия

Активация на акаунт