Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета - 40+, Юли 2021 (Тема 12)

• 96 526
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Мими, изтрих. Без да искам съм цитирала снимката.

# 736
Бихте ли счели чанта в такъв цвят за неутрална - т.е. бихте ли я носили и с по-топли, както и с по-студени цветове и нюанси?!?

Секунда да се преместя на телефона и да кача...

PS Какво нещо са различните монитори! На десктопа я виждам като студено синя, на телефона - като почти топло синя, а понеже съм я виждала в реала знам че е доста неутрално сиво-синя.

# 737
Да, Агент, за мен е в неутралната гама.
Днес е ден за качване на снимки очевидно, страхотни сте всички.

Последна редакция: ср, 21 юли 2021, 21:09 от tuty

# 738
Агент, според мен е идеален цвят за комбинации всякакви, да.
Ето ги и днешните ми нови сандали:
Педикюрът е експериментален и неподходящ, предупредени сте. 😂

Много си харесвам последната пола, и заслужава повече от черен нисък Конвърс, мисля.

# 739
Супер са сандалите, само с дългата пола не ми се връзват. Носи си ги с кеф, лакът също е подходящ.

# 740
  • София
Двз, сандалите са супер. Само малко по-високи ги искам аз.

# 741
  • София
Dez, роклята откъде е?

# 742
Dez, роклята откъде е?
От Оnly, физически магазин. Беше намалена на цената на тениска. Чудех се какво и има....не намерих дефект.
Сандалите ми се връзват със старите любими офис рокли. Май не са актуални вече, но ще си ги нося.

# 743

Кликнах на линка да видя и попаднах на тези

Имам същите, но в черно, купувани преди 5 години - бях ги забравила даже Simple Smile

Понеже отговорих импулсивно, сега след като ви дочетох да кажа: е много лятно настроение видях и много хубави снимки. Предлагам думата лелка да я забраним в тази тема. Simple Smile

Последна редакция: ср, 21 юли 2021, 21:52 от MagniМ

# 744
Дез, бялата рокля е супер, шарените също!
Магни такъв чепик само на твоите красиви крака ще стои перфектно!

# 745
  • Вила Великула
Дез, сандалите са много красиви, дано да са и удобни. Хареса ми много и бялата рокля.

# 746
Мими, всъщност чепика беше моментна прищявка, но нищо уау независимо с какво го комбинирах. Сам по себе си ми се стори интересен, но до там. Затова стои в кутията за спомен на идните поколения. Както и този - ако приемете, че е вид летен ботуш.

...

Последна редакция: чт, 22 юли 2021, 08:37 от MagniМ

# 747
Винаги се радвам да видя твоите нежни краченца с каквото и да са обути!

# 748
Супер са сандалите, само с дългата пола не ми се връзват. Носи си ги с кеф, лакът също е подходящ.
Права си за полата, с нюд обувки ще е по-добре. Не знам защо не се сетих!
Със снимка личи веднага, помага много.

Магни, ти си за реклама на обувки. Страхотно ти стои всичко!

Агент пък и в оувърсайзд риза и старите си панталонки пак изглежда като модна икона! Няма грешка! 😍

Последна редакция: чт, 22 юли 2021, 09:20 от Dez

# 749
  • Sofia
Dez, имаш ли впечатления от тези магазини? https://www.footshop.bg/bg/content/7-magazin-praha
Дали са им оригинални стоките.

Общи условия

Активация на акаунт