Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета - 40+, Юли 2021 (Тема 12)

• 96 472
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 945
Дай Боже всекиму такова неглиже Simple Smile.

# 946
Агент, с въртяща четка е много пп- лесно и стига да знаеш какво правиш няма никакво скубане.
Аз съм с тази и в съчетание с wow постигам много добър резултат, въпреки че имам много непокорна коса и твърд косъм.

А, аз затова попитах Битч с каква коса е.... моят тънка и мека силно недолюбва ел.четки, но със обикновени се научих много бързо!

Само аз ли съм с панталон днес?
И аз мръзна в офиса с панталон, почти същия като твоя - широк и хартиен Simple Smile))
.....
Купих си 2 еднакви от Верона - медено кафяв и тъмно зелен - толкова са семпли, класическа кройка, изключително тънки и прохладни!

Последна редакция: вт, 27 юли 2021, 23:02 от Agent Provocateur

# 947
  • София
Агент, чудесна си! Много карамелено и удобно, а същевременно стилно.

Гледам хубавия ти педикюр и, аха, да се вдъхновя и аз да си оцветя ноктите, ама нещо хич не ме влече.
Като са без лак мога да следя дали нямам посинени/натъртени нокти - не че нещо може да се направи като знаеш, но поне да внимаваш другия път. Но е толкова по-красиво с цвят!

# 948
И на мен сега ми излязоха роклите ти, Агент. Първата, розовата  и зелената ме грабнаха! И има ли нещо, което да не ти стои добре? И нека да се показва крак, особено такъв крак!!

# 949
Това момиченце, какво прави в темата на “леличките”?))
Много сладка Алпеса!

Агент, май не те бях виждала досега, чудна си. И стилна много!

Ровентата и аз я ползвам, екстра ми е за обем и тн.

# 950
Angel благодаря за комплимента, но колкото и да ми се иска на 45 трудно ще мина към момиченцата😏,  а относно *лелките*  - в тази тема май сме се събрали все желаещи да отложим във времето  този момент.

# 951
Дай боже все такива лелки! 😉
Завиждам ви за късите гащи. Не мога да ходя така на работа.

# 952
Alpesa, чудесен тоалет на чудесна фигура!

Оlia Nik, май всички споменаха, че не ходят така на работа, а в свободното време.

# 953
Да, ама аз бях на работа в жегите и затова завиждам. 😂

# 954
Аз си бях точно така на работа, но не работим с клиенти.
Алпеса, добре си ни дошла! Още една прекрасна жена, още една визия, още нови идеи са винаги добре дошли!

Гледам хубавия ти педикюр и, аха, да се вдъхновя и аз да си оцветя ноктите, ама нещо хич не ме влече.
....... Но е толкова по-красиво с цвят!

Лятото съм винаги с лак на педикюра, зимата не. Обикновено съм с някакво нюд или розово към корал.

# 955
Боже, много сте хубави!
Аз пък каква рокля си купих днес, в момент на умопомрачение (явно от слънцето) и заради цената от 23 лв - като доячка от колхоза съм, търся си кравата.
Скрит текст:

Разкопчах последните две копчета, да е малко по-сеХси, иначе хептен пеньоар. Ама няма да я връщам, за офиса бива. 😆

# 956
Екстра е. С един тигров колан, токчета и афро-халки и си за бар готова..)

# 957
  • В градината...
Дай Боже всекиму такова неглиже Simple Smile.
Взе ми думите от клавиатурата.

# 958
  • Русе
McKitty, на мен ми харесваш!
Момичета, всички сте чудесни в тази тема!

# 959
Днес съвсем неглиже...
WOW, машалла, Alpesa! Дай боже всекиму такива 45!
(шал ли се подава от чантата ти?! От всяка моя чанта стърчат шалове и това е първото нещо, което заглеждам в друга жена?)
Като са без лак мога да следя дали нямам посинени/натъртени нокти - не че нещо може да се направи като знаеш, но поне да внимаваш другия път. Но е толкова по-красиво с цвят!
Ти си бегачка, Харпи! Разбира се, че ти е по-важно да знаеш като има проблем! Моите ги лакирам, защото хич не са хубави иначе, не една и две травми имам и аз и няколко пъти падаха на палците след ски...

McKitty - права е Ейджъл, тайната е в аксесоарите! Роклята е абсолютна класика!

Агент, май не те бях виждала досега, чудна си. И стилна много!
Благодаря, много мило!

... Първата, розовата  и зелената ме грабнаха! И има ли нещо, което да не ти стои добре? И нека да се показва крак, особено такъв крак!!
Grinning Ужасно много неща не ми стоят добре,  Пинк, харесвам ги много облечени от други, но аз лично никога не ги нося. А краката си особено не обичам да показвам - цепка да, но цял крак само на плаж или по къси панталони, което на мен ми се случва 3/годишно!

Дез, аз се родих като престанах да съчетавам чантата с обувките. В сми това се случи навсякъде, не само в модата, в интериорите, етц., но на мен лично ми беше много трудно - старите навици умират последни!

Общи условия

Активация на акаунт