Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета - 40+, Юли 2021 (Тема 12)

• 96 413
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 1 020
  • София
Една тайна от мен за секси излъчване -  ходете без бельо..Wink
Никакъв шанс няма, дори да спя без бельо не мога. Пък доволно количество мъже са ми казвали, че имам такова излъчване. В голяма част от случаите съм била супер неугледна и въобще не ми е било до секс, камо ли пък преднамерено да се държа така или да го търся като ефект. За това си мисля, че е просто до личностно излъчване.

# 1 021
  • София
Ейнджъл! Понякога е хубаво - да Simple Smile
Другият вариант е да носите най-хубавото си секси бельо без да има кой знае какъв повод Wink

За секси излъчването... Според мен идва от увереността. Донякъде и до това какво отключва мъжете в една жена. Някои харесват предизвикателни и директни мадами, други фини феи с неуловимо, хах, как да го кажем, перверзно излъчване. Но ако една жена се чувства добре в кожата си, околните го усещат.

# 1 022
Една тайна от мен за секси излъчване -  ходете без бельо..Wink

😂
Сетих се за "50 нюанса" - вечерята с топчетата... 😂

# 1 023
Ефектът от ходенето без бельо е безспорен - вдига се женската енергия веднага. От там и ставаш по-сексуално привлекателна, защото пръскаш феромони яко..)
Всъщност  женската сексуалност е пряко свързана с нивото на женската ни енергия. От там и е излъчването и тн.

# 1 024
Добре де като сте омъжени искате ли да изглеждате секси в очите на всички мъже и защо?

# 1 025
Бомболино е супер с червената рокля! Хвърчат искри! Много яко!

Харпа е прекрасна! И аз искам да съм така дзен в кривите дни, но не ми се получава.

Днес, лежерно на работа:
Похвалиха ме в аптеката. Приятно ми стана. 😊
Късно се сетих, че имам по-подходяща чанта с цвят мента. Карай. Следващия път.
.........

Последна редакция: чт, 29 юли 2021, 22:42 от Dez

# 1 026
Добре де като сте омъжени искате ли да изглеждате секси в очите на всички мъже и защо?
Не. Но държа да “побърквам” моя. А това не е постоянна даденост. Трябва си грижа и поддръжка (енергийна имам предвид, не екстеншъни и тн..)

Последна редакция: чт, 29 юли 2021, 13:17 от Angel_wing

# 1 027
  • В полите на Пирин планина
Секси излъчването не е само въпрос на дрехи, всъщност, както сте писали по-горе... Simple Smile И да изглеждаш секси, не означава точно да си търсиш секс (от чужди мъже, като добавка). Ако щете е по-скоро с идеята да излезеш извън и избягаш от "лелченското" излъчване.

# 1 028
  • Sofia
Сексапилът е оръжие с две остриета, едното към себе си. Колкото врати отваря, толкова и затваря.

# 1 029
  • София
Да ви се оплача/похваля и тук.
Закупих си зловещо, стягащо бельо. Сланините и шкембака не изчезнаха, но пооформя леко. Обаче имаше неочаквано добър ефект върху болящия ми кръст.

Последна редакция: пт, 30 юли 2021, 03:05 от Reunion

# 1 030
Вероятно, защото изправя стойката?

# 1 031
Коланът от къде е? Много ми хареса идеята.

# 1 032
Браво, seaflower, за постигнатите резултати! И на мен ми харесваш как изглеждаш, и те уверявам, че не си тип "лелка"
Честитити нови придобивки, Дез! С Харпи сте много хубави с аутфитите ви и днес!
И вчера от кръщенето

Последна редакция: чт, 29 юли 2021, 20:41 от Pink Dress

# 1 033
Или защото действа като корсет...

Аз от месец насам не съм свалила роклите. На море бях, там туники/дълги ризи дневно време, вечер рокля. Една снимка нямам, че аз снимах детето, мен няма кой да ме снима, само да ми коментира напълняването, но и да ми се радва на загара Wink

# 1 034
  • София
Мариат, аз купих гащи, оформящи корем, талия и бедра. Куча марка са някаква. Просто днес можех и да се навеждам без да квича като изритано кученце.
До сега не съм носила медицински колан, защото е нож с две остриета. Поддържа, но и мускулатурата съвсем се отпуска.

Общи условия

Активация на акаунт