Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета - 40+, Юли 2021 (Тема 12)

• 96 415
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 1 035
Как го понасяш, особено в тия жеги? И аз си купих преди време, прилича на клин до над коляното. Е обух го само за проба, не търпя нещо стегнато.

# 1 036
Мариат, аз купих гащи, оформящи корем, талия и бедра.
Аз питах за другия показан колан. Токата му много ми хареса и исках да видя други подобни модели.

# 1 037
  • София
Мариат, аз купих гащи, оформящи корем, талия и бедра.
Аз питах за другия показан колан. Токата му много ми хареса и исках да видя други подобни модели.

🤣🤣🤣, извинявай.
Оля, не ме притесняваше днес, но бях на хладно.

# 1 038
  • Виена
Дез, радвам се, че червената рокля ти хареса. В момента съм на работа с друга червена покля, показвам я за малко за настроение. Още се колебая дали да я нося довечера за някакво пак фирмено събиране с демонстрации на готвене или да мина през нас и да облека една вталена снежнобяла рокля......

Последна редакция: пт, 30 юли 2021, 07:13 от bombolino

# 1 039
Скрит текст:

Аз днес съм с едно торбесто рокле, което не е точно моя тип дреха, но ми харесва принта и материята за жегите. Пусто толкова ме влекат тези дълги рокли нищо, че не са за моя тип тяло.😂

# 1 040
Пусто толкова ме влекат тези дълги рокли нищо, че не са за моя тип тяло.😂
А кой ти каза, че не са за твоя тип тяло? Роклята е чудна и като десен и също толкова чудесно ти стои!

# 1 041
  • София
Alpesa, и според мен ти стои много хубаво. На дребна и слаба жена тези рокли стоят красиво. Мисля, че и аз бях пробвала тази, ако е от Ризърв, но не ми стоеше така хубаво като на теб.

# 1 042
Благодаря Пинк Дрес, но аз си го преценявам реално, тъй като съм дребна 1,64 см и с тесни рамене и по свободните модели особено когато са дълги ме захлупват. Но това в никакъв случай не ме отказва да купувам и да си ги нося. Просто    не излизам с тях на места където ще се чувствам неуверена в тях, а си ги нося за кеф в неформална обстановка. Обичам да експериментирам, а ми се носят и за това купувам и все някъде ги вреждам.
Благодаря Harpalike, роклята е точно от Ризърв и материята е много лека и прохладна. Сигурна съм, че и на теб ти е стояла добре, но не си можела да се възприемеш. Аз не я купих от първата проба, много й се чудех и на следващата седмица беше намалена и се реших.

# 1 043
  • USA
bombolino харесва ми кройката на роклята, смепла и изчистена.

Alpesa харесват ми обувките, много добре се съчетава с цвета на роклята.

Pink Dress винаги изглеждаш чудесно!

Скрит текст:
снимката е от нета

за стягащото предпочитам такова с презрамки, другите разни все ми се свличат въпреки силикона, слагам рядко понякога когато не се чувствам ОК, защото  ми държи доста "жега". Има и едни като 2 рокля  стягащи с тях съвсем завирам,но много добре оформят без да очертават нещо си под роклята.
Скрит текст:

# 1 044
Alpesa, прекрасно ти стои роклята!
И аз я имам, но ми стои по-торбесто, защото съм 156см, и по-широчка от теб. Понякога и слагам колан.
Скрит текст:

Много е хубава, не можах да не я купя! Рокля за феи. И Сиска я има, да я издам. Blush
Kосата ми пак е изсветляла, нейната кожа! Пак ще ходя да ме боядисат. "Прелив" ми правят. Балеаж ли е това? Измива се за месец и нещо.

Последна редакция: чт, 29 юли 2021, 15:19 от Dez

# 1 045
Blush да, всяка от нас си се познава най добре, но от снимката виждам, че си на платформа, и при ниския ръст когато роклята не е свръх широка си издължава доста елегантно тялото. В никой случай не ти стои като подарена.Това, че не се възприемаш и не се решаваш да се облечеш на по оживени места си е  само в твоята глава. Надявам се тук момичетата да ти помогнем да излезеш от тази зона. Ето и Дез,  ами бонбон! Аз много харесвам роклите и полите на Дез!
Благодаря,  Оливия!

# 1 046
  • В полите на Пирин планина
Абсолютно съм съгласна с Пинк за роклята на Alpesa!
И на Дез ѝ стои много хубаво. Simple Smile

# 1 047
Дез, не знаех, че тази рокля е толкова популярна в групата 😂 явно е нашият таргет 40+. На снимката изглежда, че ти стои добре, но явно и на теб ти е трудно да се възприемеш с торбеста рокля.

# 1 048
Ако една жена не е секси, не знам дали това може да се постигне с дрехи. Според мен е просто вродено. Винаги съм изпитвала съжаление към жени, които не са секси.
Alpesa, великолепна рокля. И ти в нея!

# 1 049
Дез,напоследък сияеш!

Общи условия

Активация на акаунт