Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета - 40+, Юли 2021 (Тема 12)

• 96 294
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 1 050
Ако още веднъж я видя тази рокля, ще разбия нечий дом, за да я притежавам! И на двете ви стои страхотно!

# 1 051
Дез, не знаех, че тази рокля е толкова популярна в групата 😂 явно е нашият таргет 40+. На снимката изглежда, че ти стои добре, но явно и на теб ти е трудно да се възприемеш с торбеста рокля.

Не че ми е трудно да се възприема,  прекрасно се чувствам когато я нося, но не винаги е в мой интерес да съм с нея. Обикновено гледам целите ръце да са на показ, особено раменете,  а това крие всичко, и не показва талия.
Много женствени са ми дългите рокли, особено и когато са с дълъг ръкав.
Тази ми пълни функцията на анцунг- до магазина, през парка, да заведа детето на тренинг..... И по-добре изглежда.

Бобчита, Hug
Починах си 1 седмица без деца, и ми личи, нали? Satisfied
Ще ги водя на планина в четвъртък, и скоро ще започна да планирам куфарите, и хотела за котката. Притеснявам се, да не си помисли, че я изоставяме....и ми е криво малко. Бързо я заобичахме в къщи, голяма сладурка се оказа.

Благодаря ви, момичета!

# 1 052
Сийфлауър - РЕСПЕКТ за постижението! 23 кг са много, МНОГО сериозно отслабване и още повече воля и самодисциплина! Била съм в тази изходна позиция и знам какво ми е струвало на мен в много по-ранни години, та оценявам високо какво си постигнала ти и сега!

Конкретно за тоалета, който беше показала ако ми позволиш 1-2 дребни забележки. И фланелката и дънките ти бяха от един тип - тесни. В моите очи това изглежда оптимално на 16 год девойчета, но облечено от  жена на нашите години, независимо с каква фигура е, не съвсем. Лично моето предложение е да си носиш и двете, но в други комбинации - фланелката със широки дънки/панталони/дълга пола и дънките с друг топ - по-свободен и обемен. Опитай дънките и с други обувки, вкл. много по-елегантни - можеш да установиш, че ти харесва много повече!

Относно важният въпрос "как да изглеждаме секси" ще се съглася с Карен, Савова, Харпи и Клеми и няма да се съглася с девойките, които си мислят, че дрехите/аксесоарите създават "секси" образ. Не, една дреха може само да ти подчертае задника или покаже циците, което много мъже (и жени!) бъркат със "секси", но в крайна сметка това да си секси за мен означава да се чувстваш изключително комфортно в кожата си (независимо дали съответстваш на  идеала за красота или не) и да излъчваш настроението и самочувствието, присъщи на една жена, която знае, че е много желана и/или обичана. И със Ейнджъл ще се съглася за феромоните и защо след една по-бурна нощ си далеч по-секси със всичките си торбички под очите, ненаправена коса и блясък в погледа Wink За бельото си признавам, че го прочетох с малко скептицизъм, но понеже съм любопитна патка разбира се, че ще намеря начин да го пробвам Simple Smile

PS Е, как да не искам да съм секси и в очите и на други мъже - че нали като почнат да ме оглеждат това помпа и самочувствието на ММ (той винаги забелязва и коментира тези ситуации, дори когато аз съм била прекалено уморена/емоционална, че да забележа). А аз много обичам да намирам разни дребни начини да го правя щастлив мъж със самочувствие, дори понякога готвя Grinning

PS Апропо, точнo ММ се изцепи "твърде секси изглеждаш за погребение" последния път, когато се наложи да ходим на подобно тежко и тъжно събитие. Излишно е да казвам, че бях в черно и покрита от глава до пети - та не, не е въпрос нито на тясно, нито на предизвикателно, нито на закачливо.

Последна редакция: чт, 29 юли 2021, 17:51 от Agent Provocateur

# 1 053
Благодаря Agent Provocateur, моля те, винаги приемам забележките, няма нужда от позволение🤗
Да, всъщност...и двете са тесни, щото ме е страх да не остане някой незабелязал, че съм отслабнала😂😂😂.Определено ще пробвам вариантите, които казваш.
Само, за обувките, нямам никаква идея как трябва да изглежда по-елегантен вариант на подобен вид обувка, или имаш предвид въобще друг вид като цяло? А, с тези съм, щото скитосвам улиците в Англия, на разходка, доживях😀

# 1 054
Ооо, прекрасна локация си си избрала за разходка! Енджой!!!

...и двете са тесни, щото ме е страх да не остане някой незабелязал, че съм отслабнала😂😂😂
Напълно разбираемо! Всяка от нас го е правила Hug

Не, нямах предвид да не носиш този конкретен чифт обувки, а да опиташ тези дънки и с други стилове обувки. Лично аз (не искам никой да задължавам или да засегна) мисля, че този тип обемни сникърси стоят по-добре с по-широки и/или леко скъсени (навити) крачоли на дънки АКО не си топмодел или нямаш крака на топмодел (създава илюзията за много по нежен глезен по-широкия крачол - когато се вижда). Пак да кажа, това са моите лични предпочитания, аз така си подбирам дънките и кецовете и не искам да прозвучи грубо. В края на краищата най-важно и ти и точно ти да се харесваш и да се чувстваш добре избрания тоалет.

Дай да се изилюстрирам, че в описанията много куцам Simple Smile

Изобщо тънка работа си е да се работи с обеми - Alpesa добре го каза преди няколко поста - дори на много стройни хора им се налага да балансират. Оливия Палермо, която е миниатюрна тук е сложила много по-обрани кецове на скинитата и забележи дънките в съчетание с топа...

Тук кецовете и са много по-обемни и крачолът е по-широк и навит за да се балансира...

Последна редакция: чт, 29 юли 2021, 17:47 от Agent Provocateur

# 1 055
Постът на Агент съвпада толкова много с моите виждания по отворените теми  от последните страници,  така че няма да се повтарям, но не мога да не поздравя Seaflower за постигнатите кг...Браво!

Роклята от Резървд веднага я разпознах ....Дез я беше представила мисля като " мамешка" в едно ревю,от рокли с интересни описания на всяка  рокля..., а на мен много ми беше допаднала...  

Всички ,които видях днес са хубави и различни...

И аз  като Харпи мислех гаширизон, ама сложих ленена пола ,която още на първото сядане и стана на хармоника...ама нали това било чара на лена...Grinning
Ей, много горещо днес...

Последна редакция: пт, 30 юли 2021, 15:51 от kativita

# 1 056
Кативита, много си нежна. Аз съм доста по- едричка, но продължавам да си нося роклите с кеф.
С тази съм като попадия, но пък ми е много удобна.
...
И от мен поздравления за Сиифлауър! Браво, това са много килограми! Възхищавам ти се!

Последна редакция: пт, 30 юли 2021, 13:52 от vuv

# 1 057
  • В градината...
Сийфлауър, браво за мотивацията.
Завиждам за нея, защото волята идва, само ако имаш мотивация.
На тези години ми стигат и 10 кила да сваля, но никаква мотивация не мога да намеря.

# 1 058
По време на пресконференцията на филма "Ева" журналист пита Изабел Юпер, как успява да постигне толкова силно еротично излъчване без голи сцени, на което тя отговаря "Имате много странна идея, какво е еротизъм".

Последна редакция: чт, 29 юли 2021, 19:59 от Tsugumi_

# 1 059

Роклята от Резървд веднага я разпознах ....Дез я беше представила мисля като " мамешка" в едно ревю,от рокли с интересни описания на всяка  рокля..., а на мен много ми беше допаднала...  

Kati, не си ми разбрала хумора. Бях постнала мои лични снимки, на закупени рокли, не снимки от нета.
И четирите рокли бях купила защото ги харесах веднага, а ако не ми харесваха как стоят, нямаше да ги пусна в темата изобщо, щях да съм ги върнала и забравила.

"Селянче от Итака", "Йорданка Христова" (не съм фен изобщо, и не разбрах защо за нея се сетих. Куба?- това е. Още ме е яд, че вместо Куба отидох до САЩ лятото на 2019. Тази рокля е за коктейли и разходки в Хавана, спомени за Хемингуей.) "Диря си амфората" (Крит) и "Мама на трима" са ми любими рокли. Аз съм майка на трима в крайна сметка, и "мамешка" в контекста на тогавашните шеговити мнения нямаше пейоративен смисъл. Всяка една от тези рокли изразява аспект от личността ми.

Ясно, че много хора четат бързо и отгре-отгоре, но не подминавам мнение, в което ми изопачават думите.

С "мамешката" рокля съм си направила профилна снимка, явно се възприемам добре с нея.
Още назад писах, че съм "като учителка от неделно училище" с нея. Да, защото съм била И това, като доброволник, над 10 години, не защото се подигравам на вярващите.
Да не ме баннат за споменаване на религия сега.

Последна редакция: пт, 30 юли 2021, 09:28 от Dez

# 1 060
Кативита, много си нежна.

Благодаря,  vuv...!

Ох, Дез...голямо объркване стана...ама то така е с писането във форум...Точно готиното описание на роклите ме беше впечатлило тогава..и роклите разбира се (а тази синята най ми хареса)...знам , че беше ти на снимките ...и тогава отбелязах, че си ги  наименовала интересно...ама защо така се изгубихме в превода...Grinning

Последна редакция: пт, 30 юли 2021, 09:50 от kativita

# 1 061
И защото сме на тема, рокли, а и времето е в унисон с този тип дреха, показвам ви моите любими рокли.

Последна редакция: пт, 30 юли 2021, 22:17 от Lioness77

# 1 062
  • София
Страхотна както винаги. Първата е най-моя като цветове.

# 1 063
Kati, Hug Flowers Hibiscus
Важното е, че се разбрахме. Не съм искала да обидя роклите, шегувах се.

Извадих чантата в цвят мента за която не се сетих вчера, имам я от поне 11 години, и я снимах с вчерашния тоалет.
Сега ще пусна снимки за сравнение. Момент.
.....
Ооо, Lioness, огън като винаги! Първата рокля и мен ме грабна. Много е хубава!

Последна редакция: пт, 30 юли 2021, 22:24 от Dez

# 1 064
  • София
Искам мнение за една чанта. Много ли е офисна и лелска или я виждате и с дънки и по-кежуал вид:
https://www.thehut.com/bags-clothing-women-accessories/furla-wom … a7929742aca803d51

Общи условия

Активация на акаунт