Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета - 40+, Юли 2021 (Тема 12)

• 96 285
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 1 065
Искам мнение за една чанта. Много ли е офисна и лелска или я виждате и с дънки и по-кежуал вид:
https://www.thehut.com/bags-clothing-women-accessories/furla-wom … a7929742aca803d51
Може да е лелска, ама за мен е Broken Heart Нося си я (подобна де, Furla още не съм си купувала) и с палто, и с пухенка, и със сако, и с жилетчица, че и с тениска Simple Smile с поли, дънки, панталони и рокли... с боти, оксфордки и сандали... Целогодишно на всикчо мога да я наместя, само с кецове не съм я носила.

# 1 066
  • В градината...
Всеки има предпочитания, аз харесвам такъв тип чанти. За мен не е важен произходът, а размерът и да има прегради вътре за многото багаж. На тази не видях да има преграда.

# 1 067
  • Виена
Лелска и офисна не са синоними надявам се. Иначе чантата е много нескопосана и предполагам е от моделите, които шият специално за аутлет магазините си, купувала съм и такава - качеството няма общо с основната им линия.

# 1 068
Иначе чантата е много нескопосана и предполагам е от моделите, които шият специално за аутлет магазините си, купувала съм и такава - качеството няма общо с основната им линия.
И това може да се разбере от снимка!?

Искам мнение за една чанта. Много ли е офисна и лелска или я виждате и с дънки и по-кежуал вид:
https://www.thehut.com/bags-clothing-women-accessories/furla-wom … a7929742aca803d51
И да отговоря все пак на Клеми. Аз нося този тип чанти със всичко - и по-кежуал и по-елегантно. Личният ми ориентир са дръжките - ако са достатъчно високи за носене на и рамо (не говоря за дългия ремък!) - нося със всичко. По-малките размери, които са и кросбодита - със всичко. Тези, които не мога да сложа на рамо - с по-формални/скучни/офисни тоалети. Понякога имената са подвеждащи, но все пак ако е "tote" - универсална, ако е "satchel" e по строго бизнес.

Но факт е, че стиловете не са това, което бяха и в момента буквално можеш да носиш всичко както ти харесва лично на теб (разбира се, ако не работиш в строг офис дресс код). Да се илюстрирам...

PS Имам една много забавна история с Фурла в тежък Софийски мол. По принцип ги харесвам (и имам). И влизам аз в представителния магазин, че съм мернала нещо дребно и бомбонесто на витрината и в момента в който го хванах видях дефект (олющено). Показах им го и попитах какъв процент дискаунт биха дали заради дефекта. Доста кисело ми отказаха каквото и да е намаление. Поисках да видя втора. Намерих дефект. Същият въпрос, същият отговор. Сериозно развеселена поисках трета. Намерих проблем, трудно, но открих (имам ужасно набито фотографско око). Същият въпрос Grinning Само дето не повикаха охраната да ме изхвърли! Още се смея като се сетя Grinning Grinning Grinning
^^^ от горната историйка НЕ съдя, че цялата продукция на Фурла е боклучава; а само, че персоналът в конкретен магазин е ужасно непрофесионален и че официоз/аутлет не е гаранция за нищо, поне в София Wink

Последна редакция: пт, 30 юли 2021, 19:58 от Agent Provocateur

# 1 069
  • Виена
Всичко може, не всеки може обаче Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 1 070
Всичко може, не всеки може обаче Simple Smile Simple Smile Simple Smile
В смисъл? В стилово отношение или как? Опасявам се, че изпуснах нишката.

Барб!!! Добре ли сте?! Надявам се, че проблемите не са ви засегнали!??

# 1 071
При мен линка не ми отваря чантата на Фурла!

# 1 072
Чантата е многофункционална, обаче  много банална като модел. Също така и не е налична в сайта.

# 1 073
  • В градината...
Агент, пак като не са те набедили, че ти си ги обелила Wink

# 1 074
При мен линка не ми отваря чантата на Фурла!
При мен се отваря, ето я.
Скрит текст:
Предишния път като гледах я имаше налична, явно е свършила с това намаления Simple Smile

# 1 075
Барб!!! Добре ли сте?! Надявам се, че проблемите не са ви засегнали!??
Абе, зле е положението. Flushed Обаче аз съм в България в момента (за първи път от 2 години, какъв късмет баш сега да избягам) и само чета местния вестник във фейса, гледам снимки и се дивя. Бях дала ключове на приятел да ми полее цветята и понеже е много отвеян му бях казала да си ги държи в колата. Звънна ми оня ден, че има свлачища по всички възможни шосета в околията и е откъснат от дома си. От офиса му в Лугано, единствено магистралата до Комо не беше прекъсната към този момент и с моите ключове в колата отиде да нощува в празния апартамент. Сега уикенда прогнозата е още дъжд, да видим.

# 1 076
През зимата носих подобна чанта /моята няма изпъкнало/. Много удобна и универсална.
Ето снимка /не е добра, но се добива представа/.
Скрит текст:
..

А днес бях така - леко и приятно с рокля:
Скрит текст:
...

Моля не ме цитирайте, ще трия след малко

Последна редакция: пт, 30 юли 2021, 20:02 от Sweta

# 1 077
  • София
Другаде е налична чантата, но тук можех да дам линк.
Ей така съм в жегите. Абсурд да сложа друго.

# 1 078
  • София
Не трийте толкова бързо, никога никого не успявам да видя.

# 1 079
  • София
Клеми, супер си. Едни Бирки ще се вържат също 😉

Общи условия

Активация на акаунт