Искам да кажа ... (184) през юли 2021

• 47 548
  • 1 096
  •   1
Отговори
# 105
  • София
selleste, вторник заминавам за Несебър Grinning. Аз не съм ходила от 20 години...всичко, което ти хареса да ми разкажеш, което не ти-също Blush

# 106
Деси, честита да ти е госпожицата, много здрава, щастлива и късметлийка в живота.

Честити да са и всички имали поводи за празнуване в последните дни.

Малко на лазарет сме се превърнали в къщи. Буболечето домъкна някакъв бацил от градината и вече повече от две седмици го борим, че и Бръмбито зарази. Кашлица, хрема....ужас. Малкото Бръмбарче, чак се дави от секрети и повръща. Прахосмукачката стана част от интериора, че постоянно дърпат сополите и на двамата. Слава Богу, че поне не слезе към гърдичките и дробчетата им са чисти. Докторката казала, че масово дечицата го карат. Добре, че сега градината са две седмици във ваканция, та да се стабилизират нещата.

Тирамису правих, че как да откажеш като те попитат "Бабо, ти имаш ли продукти за тимирису, че ми се яде" и баба какво да прави, набързо спретна едно малиново "тимирису" Joy. Белким хапне нещо, че с този вирус съвсем изгуби апетит.

След жегите сега температурите са чудни. Разминаха ни се големите дъждове и градушки, та няма от какво да се оплакваме.

Обожавам Несебър и Созопол. Някакво спокойствие ме наляга, когато се разхождам в старата им част, независимо от тълпите. Но пък и ние ходим там обикновено средата на септември, когато вече е по-спокойно.

Приятна и спокойна неделя.

# 107
Добро утро.
Деси, здрава, щастлива и с късмет да е.
Селесте, късно те прочетох. Уж бях планирала само пердета, прозорци и местене на дивана, но това го свърших преди да изпратя детето. Като се прибрах, се оказа, че сърце юнашко не трае и измих фурнара, хладилника,  филтрите на климатика. Сега накиснах и абсорбатора и докато го чакам, си свалям лака, че после ме чака и разкрасяване. А дясната ръка ме боли много от вчера, трябва да й дам почивка.

# 108
  • София
Жива и здрава да е Маги,успех и да сбъдне мечтите си

# 109
Деси, честита да е рожденичката!
Щастлива, успешна, безгрижна!

# 110
О, Съни, съжалих те. Зарежи домакинската работа, моля те.

# 111
  • гр.София
Благодаря момичета 🤗
Показвам ви я за малко с права коса, препотих се сто пъти, не знам как издържат фризьорите!😘

Последна редакция: нд, 04 юли 2021, 15:29 от desivalko_

# 112
Зарежи домакинската работа, моля те.
Намери кой да го каже 😜😁
Честита да е Маги, много здрава и щастлива!Голяма госпожица станала вече 🤩!
Повече от година не можех да отделя подобаващо внимание на кочинката,но от последната седмица вече намирам време за това онова.Останаха два прозореца с пердетата и едните завеси на спалнята.Бавно но славно, между игрите вътре,на двора и на терасата.
Бел да се яви,да каже как са с бухтичката Мише!

# 113
  • София
Честит рожден ден на днешната рожденичка!Много здрава и щастлива!
Да са живи и здрави и вчерашните рожденички!
Болничките да се оправят!
Хубав ден, момичета!

# 114
  • Germany
Деси, честита да е рожденичката ти! Здрава, щастлива и усмихната!

# 115
Дебелеем, Ренко 😂. Крива съм тези дни и ПМС ме тресе, затова само ви чета. Пак имахме труден период, не знам вече скокове, регресии, зъби или характер е всичко. Криво ми е, че почти не можем да се разхождаме, като отказва да седи в количката, аз оставам без ръце и двете ставаме вир вода. И никъде не можем да идем заради пътуването. Хората по сватби ходят с бебета, аз на кафе не мога да седна 😃. Не искам да ви се оплаквам само, знам, че трябва да си мина през това и не бих го заменила за нищо, ама ми идва тежко.

Деси, жива и здрава да ти е прекрасната рожденичка и много късмет да има в живота! 😘

Всички, които съм пропуснала да поздравя тези дни, и те да бъдат здрави и щастливи! 🥰

# 116
Споко,Бел 🤗!На кафе бях последно зимата на 2019 😁,пътувахме за последната година два пъти до село,70 км в посока, повече не смея,и няколко пъти до Пловдив.А за разходките-главно трамбовах из махалата, съседните две-три улици.С големия пък не смеех сама никъде да тръгна,същия беше като Мишето в количката.Трай още година,ще видиш,че животът с бебе/малко дете,може да е и хубав.
Онез периоди пък са по-кофти,когато бебето е с характер 😁..
Дребен уж не е в такъв,но от седмица е нетърпим,главно реве.Ми,да си реве,само съседите съжалявам 😂

# 117
Куку 😁

Деси, честита да е Маги! Да е здрава, успешна и щастлива! Чудна е 😍

Новнинка, жива и здрава са си със закъснение!

Бел 🤗🤗🤗

2в1, да оздравяват твоите!

Ние снощи излизаме с момичетата и днес съм в бокса 😁 Спах, но не достатъчно.  Нашите бяха до преди малко тук на басейн парти,  обаче аз, като добра домакния си седях в кухнята на сянка и тишинка 😄

# 118
О, Съни, съжалих те. Зарежи домакинската работа, моля те.
Аз на няколко пъти я зарязвах, но тя мен - не. Приключих, прането е събрано и застлано - чаршафи, кувертюри, калъфки на дивана. И разкрасителните процедури са към края си, последно сложих някакви пилинг чорапи на краката, трябва да стоя поне час с тях, така че имам час почивка.

# 119
  • Бургас
О, Съни, ти си някакво извънземно направо. Аз толкова домакински неща за ден не знам дали бих свършила.

Прибираме се вече. Градът е празен, местните се оплакват от липсата на туристи. За мен беше идеално, можеш да се разходиш на спокойствие из стария град.
Бъни, задължително потърсете Еко бар „При Майкъл”. Заведението е направено като в мъничка пещера. Има езерце с костенурки.
Обядвахме в някакъв ресторант „Севина”, него не бих го повторила.

Последна редакция: пн, 05 юли 2021, 16:08 от selleste

Общи условия

Активация на акаунт